• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2019

14:31

(VIDEO) PALA ČETVORICA RAZBOJNIKA! Pljačkali menjačnice i prodavnice, među uhapšenima tri maloletnika!

Vesti

(VIDEO) PALA ČETVORICA RAZBOJNIKA! Pljačkali menjačnice i prodavnice, među uhapšenima tri maloletnika!

Podeli vest

Policija u Beogradu uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su izvrišili osam krivičnih dela razbojništva

Kako se sumnja, P.M.(21), šesnaestogodišnjak i dvojica sedamnaestogodišnjaka, tokom aprila i maja ove godine, maskirani i uz pretnju pištoljem od radnika menjačnica i maloprodajnih objekata oduzeli oko 65.000 dinara, saopštio je MUP.

Trojica osumnjičenih su uhapšena neposredno posle pokušaja razbojništva. Pretresom automobila koji su koristili, policija je, ispod sedišta suvozača na kome je sedeo sedamnaestogodišnji osumnjičeni, pronašla pištolj.

Protiv maloletnih osumnjičenih biće podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

P.M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija