• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2019

13:00

KALINIĆ U ČETVRTAK IDE NA SASLUŠANJE ZBOG TUČE U "PIONIRU"!

Vesti

KALINIĆ U ČETVRTAK IDE NA SASLUŠANJE ZBOG TUČE U "PIONIRU"!

Podeli vest

Saslušanje glumca Milana Kalinića i Kalibora Krkovića zakazano je za četvrtak, 16. maj u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Zvezde koja je održana počekom aprila u hali "Pionir"

 

- Oni će biti ispitani povodom krivične prijave koju je protiv njih tužilaštvu podnela policija - rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Krivična prijava je podneta protiv obojice zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do pet godina zatvora.

(VIDEO) KALINIĆ OPISAO BRUTALNU TUČU: UDARIO JE GLAVOM mog prijatelja, psovao, STRAVIČNO se ponašao! Odreagovao sam iz srca, iz džigerice!

Do ovog incidenta je došlo pred početak utakmice.

Tuču je, prema pisanju medija, pokušao da spreči bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

I šta posle,po debilnom sudstvu,nikom ništa ili možda dobije uslovnu kaznu na nedelju dana.Videćete,ovo je Srbija,jer on kao" javna ličnost"treba da da naciji primer ponašanja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija