• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

22.05.2019

10:54

OPLJAČKAO SAŠU POPOVIĆA, S NANOGICOM DO KRAJA SUĐENJA! Vojislav Stojičić izašao iz CZ!

Vesti

OPLJAČKAO SAŠU POPOVIĆA, S NANOGICOM DO KRAJA SUĐENJA! Vojislav Stojičić izašao iz CZ!

Podeli vest

Odluka Trećeg osnovnog suda u Beogradu: Vojislav Stojičić pušten je iz pritvora i njemu je ova mera zamenjena nanogvicom i naredbom o zabrani napuštanja stana do završetka procesa

Treći osnovni sud u Beogradu, nakon glavnog pretresa u utorak, doneo je odluku, i Vojislava Stojičića pustio je iz pritvora u kojem je bio od hapšenja u avgustu prošle godine.

Njemu je ova mera zamenjena nanogvicom i naredbom o zabrani napuštanja stana do završetka procesa. Stojičić se tereti da je 8. marta 2018. preskočio ogradu i ušao u kuću Saše Popovića, vlasnika "Granda".

Optužen je da je ukrao nakit i skupocene satove čija se vrednost procenjuje na preko 100.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija