• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

24.05.2019

11:02

"DRŽAVNA STARLETA" ZATRAŽILA POMOĆ SIGURNE KUĆE! Suprug je čupao za kosu, KIDAO NOKTE, DAVIO I ŠUTIRAO?!

Vesti

"DRŽAVNA STARLETA" ZATRAŽILA POMOĆ SIGURNE KUĆE! Suprug je čupao za kosu, KIDAO NOKTE, DAVIO I ŠUTIRAO?!

Podeli vest

Dušica Jevđenović (28), poznata kao "državna starleta", zatražila je pomoć u sigurnoj kući jer ju je, navodno, zlostavljao muž Milivoje Zarubica Pulja (49), osuđivani makro.

Prema rečima izvora, Dušica je uplašena za svoj život i na sve načine pokušava da se spase od supruga, s kojim je u braku dve godine.

- Dušica poslednjih meseci prolazi kroz pravi pakao. Muž je maltretira i psihički i fizički. Davi je i čupa joj kosu. Dušicu drži pod ključem dok ona trpi nesnosne bolove. Milivoje je opasan ćovek i ona ne sme da pisne od njega. Pre nekoliko dana je bila u salonu lepote i žene koje su je sređivale su se zabezeknule. Savetovale su joj da ga prijavi policiji, ali ona ne sme. Plaši se za svoj život, ali i za život svog sina. Ona jeste vodila raskalašan život, ali se u poslednje vreme mnogo promenila. Uostalom, niko nije zaslužio da trpi porodično nasilje. Pomozite joj, jer je u opasnosti - kaže izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

- Milivoje Dušici ne dozvoljava da progovori ni reč, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi. Čupao joj kosu, a s obzirom na to da ima nadogradnju, možete da zamislite koliko to boli. Komšije svakodnevno slušaju ciku i dreku koja dopire iz njihovog stana, a deca sve to gledaju. Njih dvoje se nikako ne slažu i bolje da se razvedu. Dušica nije znala šta da radi, pa je zbog toga i pozvala sigurnu kuću. Nadam se da ću uspeti da je zaštite, jer je zaista u životnom problemu - priča izvor.

Inače, Dušica Jevđenović javnosti je postala poznata 2015., kada je sa bratom napala policajce ispred stana u kome žive na Novom Beogradu. Tada je mahala diplomatskim pasošem i urlala:

- Jel vi znate ko sam ja, ističući da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

NAGODILA SE DRŽAVNA STARLETA! Dušici Jevđenović godina i 10 meseci zatvora USLOVNO!

Diplomatski pasoš Jevđenovićki je zvanično izdao Ivan Mrkić, tadašnji ministar spoljnih poslova. Dušica i njen brat osuđeni su za napad na policajce i nanošenje lakih telesnih povreda.

- Sklopili su sporazum o priznanju krivice. Ona je bila osuđena na 22 meseca uslovno, s rokom provere od pet godina, a njen brat na 18 meseci uslovno, s reokom provere od četiri godine - kaže sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Bože,državna starleta,zar i toga ima kod nas.Kolika joj je zarada,plata kao državnog službenika.

Lala

pre 4 godine

Bumerang ili kako seješ tako ćeš da žanješ. Ovo joj je za sva prođena crvena svetla na semaforima, za svu "kupljenu" a ne plaćenu odeću i obuću po buticima, za svaki ručak, kafu, penušavo piće "na račun kuće" ali ne milom ili dobrom voljom nego uzme i ode jer "znaš li ti ko sam ja? Od mene tražiš da platim? Pa sada ću ti se po`rati u život!". Toliko se bahatila i kur`ila...

Bems

pre 4 godine

Jaka mi drzava kada ima starletu. Dobro da sam pobegao za Nemacku.

Pera

pre 4 godine

Hahaha, kuravela koja se udala zbog para se žali.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija