• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

30.05.2019

08:38

MALA LUNA  (3) IMALA SLOMLJENU NADLAKTICU, BRANILA SE DO KRAJA! Novi obrt u istrazi zločina kod Negotina: PRITVOR ODREĐEN I MAJCI VESNI! Očuh monstrum sve priznao!

Vesti

MALA LUNA (3) IMALA SLOMLJENU NADLAKTICU, BRANILA SE DO KRAJA! Novi obrt u istrazi zločina kod Negotina: PRITVOR ODREĐEN I MAJCI VESNI! Očuh monstrum sve priznao!

Podeli vest

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, Zoran A. (24) iz Prahova kod Negotina priznao je da je ubio pastorku L. F, ali tvrdi da mu je u tome pomogla nevenčana supruga i majka deteta, Vesna F

Iako je u početku negirao da je ubio devojčicu i rekao da je ona pala sa terase, pritisnut obdukcionim nalazom koji je pokazao da smrt devojčice nije posledica nikakvog pada - promenio je iskaz.

Povrede i tragovi

Devojčica L. F. preminula je od posledica udaraca. Na to je ukazao i nalaz obdukcije koji je pad sa terase odbacio kao mogućnost. Imala je hematome po čitavoj glavi i polomljenu nadlakticu desne ruke, verovatno instinktivno braneći se. Analize krvi koja je pronađena u kući Zorana A. po zidu i podu, pokazale su da je krv njegova. U kući je pronađena i srča od stakla koju je u besu razbijao, kao i prevrnuti delovi nameštaja.

On je rekao da je devojčicu ošamario, nervozan što plače, ali da ju je šamarala i majka. Nakon toga su, kako tvrdi, videli da je obamrla i da ne diše, pa su smislili da je pala sa terase.

Majka ubijene devojčice, Vesna F., međutim, kaže da to nije tačno, već da ju je Zoran ubio udarcima. Ona je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu izjavila da je devojčica, u trenutku kad je Zoran A. došao kući, spavala u sobi. Probudila se i uplašena bukom razbijanja stakla počela je da plače.

Navodno, to je toliko iznerviralo Zorana da je zgrabio dete i ošamario ga dvaput. Kada se Vesna pobunila i pošla ka njemu da ga u tome spreči, uhvatio ju je grubo i izbacio iz kuće, a zatim zaključao vrata. Na njene povike i lupanja pesnicom u vrata nije odgovorio, prema njenim rečima, već je nastavio da šamara dete, koje je vrištalo i plakalo.

U jednom trenutku je Vesna F. začula i da je prevrnuo sto, a onda i jezivu tišinu. Kada je Zoran A. otključao vrata kuće i pustio je unutra, kako je ispričala, ćerku je zatekla obamrlu na krevetu. Devojčica više nije disala. Pozvao je taksi i zajedno su odveli dete u Hitnu službu Zdravstvenog centra u Negotinu gde su rekli da je pala sa terase, ali ne i kako se našla na terasi u 4 sata ujutru.

Na pitanje tužilaštva, zašto je ćutala, rekla je da joj je Zoran A. pretio da će joj, kad već ide da robija, prethodno ubiti i petogodišnjeg sina koji je ostao da živi sa ocem i sve njene najmilije.

Zoranu A. je, nakon saslušanja, određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog teškog ubistva L. F. Iako svi materijalni dokazi trenutno ukazuju na to da je on počinilac, pritvor je, zbog novih okolnosti i njegovih tvrdnji da je u ubistvu učestvovala i majka devojčice, određen i Vesni F. Žena je, inače, prošla poligrafsko ispitivanje. Očekuju se i nova veštačenja koja će dodatno rasvetliti ovo monstruozno ubistvo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miodrag

pre 4 godine

Doživotna robija za oboje.Nikada u životu više da nemaju pravo na porodicu.Oboje su oličenje patologije samo zauzimaju oblik čoveka.

Kaydzon

pre 4 godine

Bože, cuvaj sad tog andjela, kad roditelji nisu.. krivim ja i oca koji nije prijavio socijalnoj službi svoje sumnje.. a narodu dajte da sudi tom monstrumu..andjele mali,pocivaj u miru.. srce mi se cepa..znam i sama da je suvisan svaki komentar..ali,makanja lepa..ma, andjeli nek je paze. . .

Marina

pre 4 godine

Povraca mi se od stresa i sta ljudsko zlo moze da ucini....

Doktor

pre 4 godine

Muka,bes,gađenje...Za ovakve MONSTRUME nema milosti....Nisam mrava zgazio,u životu,ali bih sa zadovoljstvom lično presudio zločincima! Žao mi je malog anđela,duša me boli..I kao lekar,roditelj,deda preslatkog unuka,u ovom slučaju OKO ZA OKO,ZUB ZA ZUB!

Vlada

pre 4 godine

Čitam i ne mogu da verujem koliko smo bolesna nacija postali.imam dvoje dece i zivot bi dao za njih i za svako dete.doživotna kazna bez prava na uslovnu slobodu i težak fizički rad, a ne da se izležava u zatvoru.

Srbijo budi se

pre 4 godine

Uvesti smrtnu kaznu nitkovima kao ovom pod hitno. Potpusuju se peticije za svakakve gluposti pa mora I za ovo. Treba stati na putu maltretiranju neduznih bica I kazniti nitkove. Peticija za uvodjenje smrtne kazne a ne pritvor ovom monstrumu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija