• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2019

14:28

(VIDEO) MRZELO GA DA ČEKA PA IZLOMIO RAMPU NA PRUŽNOM PRELAZU! Nezapamćeno divljaštvo bahatog vozača u Majuru kod Šapca!

Vesti

(VIDEO) MRZELO GA DA ČEKA PA IZLOMIO RAMPU NA PRUŽNOM PRELAZU! Nezapamćeno divljaštvo bahatog vozača u Majuru kod Šapca!

Podeli vest

Snimak na kom se vidi mladić kako autom prelazi pružni prelaz i pored toga što je rampa spuštena, parkira se nekoliko metara dalje, a onda se vraća i lomi prvo jedan a onda i drugi branik osvanuo je pre nekoliko dana na tviteru, a načinjen je, kako tvrdi osoba koja ga je postavila na društvene mreže, na pružnom prelazu u selu Majur kod Šapca

 

Meštani tvrde da se svakodnevno suočavaju sa bahatim vozačima na pružnom prelazu, te da su ovakve scene učestale, piše Blic. Umesto polomljenih, postavljeni su novi branici.

Rampa koju je polomio nervozni mladić kog su snimile sigurnosne kamere, ubrzo je popravljena, ali u Železnicama Srbije napominju da je ovo veoma čest slučaj i da svakodnevno menjaju delove koje su polomili vozači nasilno pokušavajući da prođu između dok su branici spušteni. Međutim, slučaj da nervoza dođe dotle da se fizički obračunavaju sa rampom, nije do sada zabeležen.

- Mi godišnje imamo 4.000 polomljenih branika. Dakle, to je deset dnevno. Tako da možete da zamislite koliko je to česta pojava – kaže Nenad Stanisavljević iz Infrastrukture železnice Srbije.

U selu Majur, gde se dogodio ovaj incident koji je završio na tviteru, kažu da to uglavnom čine mladi. Ovakav čin osuđuju navodeći da time ugrožavaju i sebe i druge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZVEROG

pre 4 godine

Oduzeti vozačku odmah TRAJNO! Ponovo na ispit od nule!

steva

pre 4 godine

vrhunac ludosti je i to da zeleznica Srbije godinama ne radi nista u vezi modernizovanja signalizacije ...jer kad neka nadobudna mlada budla bude osudjena da ceka 10 min pre nego sto voz naidje ...onda nije ni preterano cudno sto tako reaguju , kako reauguju . sedis bre i cekas da nadidje taj voz , a njega nema na vidiku celu vecnost ...:)

ljuba

pre 4 godine

Puko mu film, u Zemun Polje se ceka po trideset minuta i na kraju se digne rampa a voza ni od korova. Ili rampa dignuta a voz prolazi.

Rade

pre 4 godine

Treba mu oduzeti i auto i vozačku dozvolu. I ne dozvoliti mu i jedno i drugo da poseduje, do god je živ ! ! ! ! ! ! ! ! !

pajser

pre 4 godine

normalno kad covek ceka pola sata a nigde voza.ovo se i meni cesce desava i pravo da vam kazem na istu sam ideju dolazio-

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija