• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

06.07.2019

12:44

HAPŠENJE KOD NOVOG SADA! Sedmorica pala zbog posedovanja narkotika!

Vesti

HAPŠENJE KOD NOVOG SADA! Sedmorica pala zbog posedovanja narkotika!

Podeli vest

Novosadska policija je uhapsila je sedam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Među njima je dvoje osumnjičenih i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Protiv još jedne osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

U okolini Novog Sada uhapšeni su M. Đ. (28) i M. D. (40), u čijoj je kući policija pronašla 1,5 kilogram semenki marihuane, 164 grama amfetamina, 46 tableta MDMA, dva pištolja i 80 metaka.Pretresima stanova koje koriste D. Š. (41), Đ. Z. (30), V. Đ. (27), M. K. (30) A. P. (39) i tridesetosmogodišnji Novosađanin, policija je pronašla 480 grama heroina, 288 grama amfetamina, 250 grama marihuane, 40 grama kokaina i 360 komada MDMA, "ekstazija" i drugih tableta sa liste psihoaktivnih supstanci-navode u policiji.

Sedmoro osumnjičenih zadržano je do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje.

DETALJI PORODIČNE DRAME U POŽEŠKOM NASELJU VISIBABA! Starac upucao pastorku, pa pokušao da se ubije!

 Inače, sinoć je  na Petrovaradinskoj tvrđavi umro državljanin Grčke, kome je pozlilo na „Egzitu“.  Kako su naveli organizatori ovog festivala u saopštenju, nakon što je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć.

- Još se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika. Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, te da je bolovao od hronične bolesti -  naveli su u organizatori Egzit festivala i dodali:

- Upućujemo naše iskreno saučešće porodici i prijateljima preminulog. EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge - stoji u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija