• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/alo.rs

10.07.2019

08:23

ĆERKA POLITIČARA ZAĆUTALA O UBISTVU STARICE, NJEN BRAT PROŠAO POLIGRAF!

Vesti

ĆERKA POLITIČARA ZAĆUTALA O UBISTVU STARICE, NJEN BRAT PROŠAO POLIGRAF!

Podeli vest

Odsečene ruke i noge svirepo ubijene Majde Garović (81) , devizne penzionerke iz Zemuna, bačene su na putu između Beograda i Krčedina kada su ubice pokušavale da se otarase leša!

Starica je u žurbi napustila kuću i ulazna vrata je ostavila otključana, a odmah je uočeno da nedostaje zlatni nakit!

Za ubistvo se sumnjiče rođeni sestra i brat Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović(21) iz Zemuna, deca Saše Dujovića, nekadašnjeg samostalnog saradnika ministra rada i drugog čoveka Srpske desnice, koji je posle njihovog hapšenja podneo ostavku na sve funkcije, ali policija traga za ostalim saučesnicima.

- Sumnja se da je Jelena krijući od svih od Majde pozajmila 2. 500 evra i da tu sumu nije mogla da vrati, pa je navodno odlučila da je ubije.

Međutim, ima indicija da je Majda pomagala našim ljudima da dođu do posla u Nemačkoj, gde je radila 40 godina i da je tu uslugu naplaćivala, pa je navodno došlo do sukoba u vezi sa podelom novca.

Majda je više decenija radila u inostranstvu i tamo je upoznala svakojake ljude.

- Kada je nađeno unakaženo telo posumnjalo se da su joj neki  čudaci došli glave - objašnjava sagovornik blizak istrazi. - Više osoba je pozvano na razgovor u vezi sa ovim slučajem, a neki od njih su pomogli da sestra i brat budu uhapšeni.

ĆERKA POLITIČARA UBILA STARICU ZBOG 2.500 EVRA! Pre brutalnog ubistva SLALE JDNA DRUGOJ SRCA I SMAJLIJE NA FEJSBUKU!

U zločin je umešana još najmanje jedna osoba, koja je prisustvovala kasapljenu starice. Tek kada se otkrije uloga treće osobe, slučaj će biti rasvetljen - kaže sagovornik.

Foto: Informer DN

Jelena Špagović se u policiji i tužilaštvu branila ćutanjem, kaže njen advokat Dušan Čokonjević.

Advokat Nebojša Maraš, branilac Momčila Dujovića kaže da je njegov klijent izjavio da nema nikakve veze sa zločinom.

- Moj branjenik je rekao da nema pojma ni o čemu i prošao je poligraf!

Jelena Špagović (25) iz Zemuna, osumnjičena da je 15. juna iskasapila i zapalila komšinicu Majdu Garović (81), juče je na saslušanju kod tužioca u Sremskoj Mitrovici ćutala o zločinu, Međutim, Jelena je tvrdila da njen brat Momčilo Dujović (21), koji se tereti za pomaganje, nema veze sa Majdinim ubistvom.

Kako smo saznali, i Momčilo je na saslušanju, posle Jelene, kazao da nema nikakve veze sa zločinom, ali nije želeo da priča o eventualnoj sestrinoj odgovornosti.

- Njemu je predočeno za šta je osumnjičen, pa je on posle toga samo kratko rekao da nema nikakve veze sa onim za šta se tereti. Za sva ostala pitanja se branio ćutanjem. Nakon toga Jeleni i Momčilu određen je jednomesečni pritvor - rekao je naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fgh

pre 4 godine

Tako je najbolje. Kao otisli na poligraf, a poligraf reko da je sve ok i nikom nista. Kakva bedna drzava. Jos ce ispasti da se baba sama ubila, a ovo dvoje sve to gledali pod prisilom.

Predragm

pre 4 godine

To su deca udbasa i naravno Majda je sama odsekla sebi ruke a posle i noge. Pojavice se uskoro snimak kako je to ona uradila a polograf ce pokazati da deca nisu kriva za to a to ce potvrditi jos desetine svedoka. Ko ne veruje taj je izdajnik Srbije i Kosova.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija