• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.07.2019

21:14

POKUCAO NA OČEVA VRATA, PA GA ISKASAPIO! Evo kako je sin probudio oca, izbo ga i ostavio da DOZIVA POMOĆ!

Vesti

POKUCAO NA OČEVA VRATA, PA GA ISKASAPIO! Evo kako je sin probudio oca, izbo ga i ostavio da DOZIVA POMOĆ!

Podeli vest

Mladić D. K. (25) uhapšen zbog sumnje da je nožem iskasapio svog oca Nedžiba Kačara (60), poznatog preduzetnika i nekadašnjeg najbogatijeg Novopazarca

Novopazarska policija rasvetlila je ubistvo bogatog biznismena Nedžiba Kačara (60) i uhapsila njegovog starijeg sina D. K. (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

UHAPŠEN ZBOG UBISTVA OCA, novopazarskog biznismena Nedžiba Kačara!

 

Kačarov leš je, podsetimo, pronađen u noći između nedelje i ponedeljka ispred njegove porodične kuće u novopazarskom naselju Rasadnik. Ubijeni biznismen je na vratu i telu imao vidljive povrede nanete nožem, a nakon tri dana temeljne istrage policija je identifikovala njegovog sina kao počinioca.

Dozivao u pomoć

Nezvanično, on je tokom saslušanja priznao zločin.

- Sumnja se da je D. K. u ponedeljak oko dva ujutru, sa nožem u rukama, pokucao na vrata stana svog oca, koji je živeo na spratu ispod njega. U trenutku kada je sanjivi Nedžib otvorio vrata, sin ga je ubo nožem u vrat i grudi. Teško ranjeni Nedžib krenuo je da beži ka prizemlju zgrade, gde se nalazi stan njegovih tasta i tašte. Teturao se, padao, ustajao i dozivao u pomoć i na kraju pao u dvorištu, gde je iskrvario - rekao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da se D. K. potom hladnokrvno vratio u svoj stan, da bi se posle nekoliko minuta priključio okupljenim članovima porodice koji su Nedžibu bezuspešno pokušavali da pomognu.

(FOTO) OBAVEZNO POZOVITE POLICIJU AKO STE VIDELI OVOG ČOVEKA! Sledi NAGRADA od 500.000 DINARA

 

- Sledećeg dana bio je i na sahrani u pešterskom selu Melaje, žalio je oca, međutim, od prvog dana bio je prvoosumnjičeni. Nakon hapšenja, određeno mu je zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti saslušan Višem javnom tužilaštvu u tužilaštvu - kaže sagovornik i dodaje:

- U rešavanju slučaja policiji je dodatni problem bilo to što je tokom noći više osoba ulazilo i izlazilo iz Kačareve zgrade, pošto u njoj ima nekoliko stanova. Šta je bio motiv ovog porodičnog zločina i dalje nije sasvim rasvetljeno, a pretpostavlja se da su u pitanju dugogodišnji međusobni sukobi članova porodice. Ubijeni Kačar bio je godinama u lošim odnosima sa tazbinom, a pre nekoliko godina pucao je na kuću svoje supruge, koja ga je napustila, i zbog toga robijao.

Biografija

 

Podsetimo, Nedžib Kačar, jedan od najpoznatijih i najbogatijih Novopazaraca, a poslednjih godina retko se pojavljivao u javnosti. Postao je poznat početkom devedesetih, kada je po povratku iz Francuske počeo da radi na otkupu deviza za jednu beogradsku banku, a ubrzo je osnovao i osiguravajuće društvo Sandžak broker. Trgovao je sa Turskom, osnovao je i političku partiju JUPI, a kasnije je Sandžak broker promenio ime u Mond, koje je imalo više filijala. Osnovao je i Pešter banku, koju je ukinuo Mlađan Dinkić.

Oružje

Nož bacio u šaht

Istražitelji su odmah na uviđaju posumnjali da je Kačar stradao od ruke nekog sebi bliskog, a već u prvim satima počelo je da se traga i za oružjem.

(FOTO) OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA NESTALE MARIJE! OTAC tinejdžerke tvrdi: OTEO JE MUŠKARAC koji se LAŽNO PREDSTAVIO NA FEJSBUKU

 

- Verovali su da se ubica otarasio oružja u blizini mesta zločina. Tek posle dve noći policija je, pretražujući šahtove u okolini zgrade, našla nož kojim je ubistvo počinjeno - rekao je sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija