• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.07.2019

08:24

(FOTO) IZGINUŠE DECA! Kod Šapca poginule tri devojke i mladić, NISU IMALI NI 20 GODINA! Devojka koja je vozila PREŽIVELA!

Vesti

(FOTO) IZGINUŠE DECA! Kod Šapca poginule tri devojke i mladić, NISU IMALI NI 20 GODINA! Devojka koja je vozila PREŽIVELA!

Podeli vest

Nesreća se dogodila oko pet časova jutors na putu Šabac-Mačvanski Prčinović, kada je automobil ford "fijesta" sleteo sa puta i udario u stub javne rasvete.

Kako Informer saznaje, na licu mesta poginule su 3 devojke i jedan mladić. Jedna devojka je povređena i prevezena u šabačku bolnicu.

ČETVORO MRTVIH U TEŠKOJ NESREĆI KOJA SE JUTROS DOGODILA KOD ŠAPCA!

Svi poginuli su iz Mačvanskog Prčinovića. Dve osobe imale 18 i dve 19 godina.Devojka koja je vozila automobil sa teškim telesnim povredama prevezena je u Opštu bolnicu u Šapcu gde se lekari na Odeljenju hirurgije bore za njen život. Ona ima 20 godina.

Foto: S. Gajić

Foto: S. Gajić

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljuba

pre 4 godine

Tragedija.....neiskusan vozac pre svega. Auto skole i policija DOZVOLJAVAJU da svako ima vozacku dozvolu. Da li neko u komitetu za bezbednost u saobracaju moze da reaguje. Vozac sam vise od 40 god. presao vise od milion kilometara ali ovako nesto nikada nisam doziveo, ovo je NEDOPUSTIVO. Utisak je da su auto skole i policija u nekom neformalnom dogovoru i da se kandidati olako pustaju , po sistemu ja tebi ti meni. Bavi li se neko uopste kvalitetom instruktaze, kontrolise li policija svoje ljude koji su na polaganju kandidata.

Fajnal Kauntdavn

pre 4 godine

JOŠ 9 DANA DO SLAVLJA MAESTRALNE 24 OLUJE I 304 SINJSKE ALKE!

Kažu

pre 4 godine

Nova serija na HRT-u koja se zove TITO je otkrila da je Čiča Draža rekao Titi plan da se Hrvate katolike u Hrvatskoj 1/3pobije i 1/3popravoslavi i 1/3raseli a Srbi to obrnuli! Hrvatska je ispunila sve uslove za ulazak u Šengen! Tomoson ima koncert ove godine na rivi u Splitu za 24g Oluje a za 25g u Vukovaru! Milo ne miruje priča se da će CG zbog turizma i EU odbaciti ćirilicu i uzeti latinicu! Prvi Crnogorski uslov Srbiji će biti da crnogorski jezik bude drugi službeni u Srbiji! Počela je gradnja LNG terminala na Krku pa će posle "rampe" hrvati imati i "ventil"! Papa smenio biskupa koji je hrvatskom biskupu zabranio da vodi misu na Blajburgu! Hrvatska bolnica Rebro u Zagrebu dobila najbolji labolatorij u EU za analizu i personalizovano lečenje od kancera! Šibenik je dobio novac od EU fondova za gradnju muzeja Danilske kulture stare 6-9000g i centra za arheologe a inače u tom najstarijem hrvatskom gradu su nađeni tragovi života stari 15 000g)! Opet luda reklama za hrvatski turizam britanski BBC će snimati seriju o svim lokacijama u RH gde se snimala Igra prestola!

Tuga

pre 4 godine

Roditelji, cuvajte svoju decu jer niko drugi ne noze da ih sacuva!!!

milivoje

pre 4 godine

deco dozovite se pameti taxi je jeftiniji od zivota

Penzioner

pre 4 godine

Vazno je da je auto prosao rigorozan tehnicki pregled i ima atest za kuku!

bivši_doktor

pre 4 godine

Strašno! Naravno, saučešće roditeljima i rodbini. Istovremeno, krivce za ovu tragediju vidim u roditeljima... kojima je normalno da im se ćerke vraćaju ovako rano (ili kasno) kući. Ovo se ne bi dogodilo da su cure bile vaspitavane da budu dobre i uzorne domaćice...

Vlada

pre 4 godine

Sto bi nas narod rekao sam pao sam se ubio srecom nisu nikog poveli sa sobom

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija