• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

06.08.2019

13:35

DOLIJAO! UBICA IZ POŽAREVCA, koji se nalazi u bekstvu 14 godina, UHAPŠEN NA KRIMU

Vesti

DOLIJAO! UBICA IZ POŽAREVCA, koji se nalazi u bekstvu 14 godina, UHAPŠEN NA KRIMU

Podeli vest

U Sevastopolju je 5. avgusta uhapšen vlasnik tamošnjeg restorana Slaviša Karabašević, saopštile su „RIA novosti“ u pres-službi suda u tom gradu

Za Karabaševićem je raspisana Interpolova poternica zbog zločina počinjenih u Srbiji.

Karabašević (48) iz Požarevca, podsetimo, osuđen je 2018. pred Višim sudom na devet godina zatvora zbog ubistva nemačkog državljanina Elvisa Žeželja (30), počinjenog u julu 2002. godine

- On je uhapšen 5. avgusta u Sevastopolju na zahtev Interpola. Presuda je davno izrečena. On se nalazio u bekstvu- saopštili su u pres-službi oblasnog suda.

Karabašević je osuđen u odsustvu za ubistvo i prevare na devet godina zatvora i novčano sa 10 hiljada dinara.

Nalazio se u bekstvu od juna 2005. godine, zbog čega je raspisana je međunarodna poternica.

KO SU SRPKINJE S CRVENE INTERPOLOVE POTERNICE! Za Bobom i Bebom TRAGA CEO SVET!

Podsetimo, prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva, Karabašević je Žeželja usmrtio ispalivši mu u glavu i telo pet hitaca iz pištolja “duga devetka”, u ataru sela Melnica kod Petrovca na Mlavi.

Motiv ovog ubistva nije poznat, jer optuženi nije priznao da ga je počinio. On je pred sudom 2003. oslobođen krivice, ali je Apelacioni sud naložio ponavljanje postupka. Pošto je oslobođen i drugi put, u junu 2005. godine, pušten je iz pritvora i od tada je u bekstvu, pa je poslednje suđenje održano u njegovom odsustvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija