• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

07.08.2019

11:34

(VIDEO) ZORAN ĆE BITI OSLOBOĐEN, JEDVA ČEKAMO PRVO ROČIŠTE! Advokati muža ubijene pevačice SPREMNI ZA SUĐENJE! Red je da javnost sazna istinu!

Vesti

(VIDEO) ZORAN ĆE BITI OSLOBOĐEN, JEDVA ČEKAMO PRVO ROČIŠTE! Advokati muža ubijene pevačice SPREMNI ZA SUĐENJE! Red je da javnost sazna istinu!

Podeli vest

Zoran Marjanović koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu kod Borče ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović prvi put trebalo bi da se nađe u sudnici 11. septembra za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište

Kako mediji spekulišu, nedavno je Vladimir Marjanović, Zoranov otac, na Fejsbuku postavio fotografiju misterioznog bicikliste i njega doveo u vezu sa ubistvom pevačice.

Stefan Jokić, jedan od advokata Zorana Marjanovića, za Novo jutro kaže da odbrana očekuje od Apleacionog suda da da obrazloženje zbog čega misli da je Zoran Marjanović počinio krivčno delo.

- Mislimo da će se ročište odložiti zbog selidbe suda. Nama je drago što ćemo ući u sud, jer će javnost napokon da ima priliku da vidi o kakvim dokazima je reč - kaže Jokić, pitajući se na osnovu čega se Zoran već tri i po godine satanizuje po medijima.

Foto: Insajder

Nikola Dumić, advokat Zorana Marjanovića, kaže da je odbrana spremna da, kako kaže, ukrsti argumente sa Tužilaštvom.

- Mislim da Tužilaštvo nema nikakvih jačih argumenata zbog kojih je podignuta optužnica. Svi već znaju da je u optužnici navedno da je pokojna Jelena već počela da trči, da je Zoran sa detom krenuo posle nje i sustigao je. O čemu mi možemo dalje da pričamo – pita se Dumić, ističući da dokazi nisu dovoljno jaki da bi potvrdili optužnicu protiv Zorana Marjanovića.

- Mi smo spremni za ovu fazu postupka – dodao je Dumić.

ZORAN MARJANOVIĆ PROGOVORIO PRED SAMO SUĐENJE! Otkrio je šta se stvarno desilo i pita: ZAŠTO OVIH 20 LJUDI NIKO NIJE ISPITAO?!

 

Po njemu Zoran je nepotrebnim medijskim istupanjem skrenuo pažnju na sebe.

- On jeste po medijima skrenuo pažnju na sebe, ali to ne znači da je on kriv – smatra Dumić.

Dumić isitče da svi dokazi koji su izvedeni do sada idu u korist Zorana Marjanovića. 

- Kako je moguće da na osnovu dokaza koji Zorana oslobađaju krivice, sada se potvrdi optužnica, a ranija optužnica se vraćala – objašnjava Dumić.

Foto: Printscreen TV Pink

U optužnici protiv Zorana, koje je Više javno tužilaštvto podiglo, pored blata na njegovim pantalonama, kao i vetšačenja mobilnih telefona, kao dokaz koji upućuje na njegovu krivicu navodi se i Jelenina krv otkrivena na naslonu zadnjeg sedišta “mercedesa E320”, kojim su zajedno došli na nasip.

Dumić kaže da Zoran nikada ranije nije bio upitan za ovaj dokaz, koji Tužilaštvo sada stavlja u prvi plan.

- Što se tiče krvi na sedištu u automobilu, to postoji od samog početka postupka. Zoran kaže da kada ga je bilo ko i bilo kada pitao za to, on bi imao odogovor i materijalne dokaze. Javnost će imati prilike da sve čuje i vidi – kaže Dumić.

Za biciklistu koji se u nekim medijima navodio kao ključni svedok, Dumić objašnjava da je samo reč o senzacionalističkim naslovima.

- Jedini biciklista koji je ispitan kao svedok, kaže da je putem medija video fotografije Zorana i Jelene, i potvrdio da njih na nasipu nije video nikada – dodaoje Dumić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

ja mislm dda je on ubio Jelenu . Sada samo muljaju advokati sa tuziocem da podele "odstetu " . 100%

Saradžogla

pre 4 godine

zoki,pored toga što si očigledno nepismen ti nemaš blage veze sa načinom otkrivanja počinioca ubistva?Nisi ti jedini koji je do sada pisao takve gluposti.Znaš li koliko je policajaca učestvovalo u otkrivanju ubice?Zoran je toliko ispitivan i proveravan da bi svako sa slabim karakterom očas priznao nešto što nije učinio.Ti svojim pisanjem bi hteo da devojčica ostane i bez oca?Gledaj TV krimi kanale na kablovskoj i videćeš kako se pronalaze ubice.Bilo je slučajeva kada se videlo da su optuženi za ubistva na osnovu klimavih podataka bilo najzad oslobađanje UZ BROJNE MILIONE DOLARA OŠTETE ZBOG PROVEDENOG ZATVORSKOG ŽIVOTA.PS.Svedokinja navodnog ubistva se najzad POSLE 27 godina popišmanila i rekla da nije bilo baš onako kako je onda rekla.Osuđenik je oslobođen uz veliku novčanu naknadu.27 godina je znala da je lažno svedočila iako je u početku bila sumnjivo to što govori.Sudija nije pokazao ni trunku kajanja?

Penzionerj

pre 4 godine

Kako advokati mogu toliko biti sigurni kao da su bili svedoci ili saucesnice necega ili nicega. Pet advokata, bravo. Mora da je su truli bogatasi. Meni kao laiku, verujem i sumnjam na porodicu Marjanovic, ima tu mnogo cega o policiji i istrazi, zlo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija