• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2019

17:07

(VIDEO) NAŠAO ZAKOPANE DUKATE, A SADA GA NEMA?! Komšije žrtava iz Jabukovca ŠOKIRANE: Bili su nezgodni, NISMO SE POSEĆIVALI!

Vesti

(VIDEO) NAŠAO ZAKOPANE DUKATE, A SADA GA NEMA?! Komšije žrtava iz Jabukovca ŠOKIRANE: Bili su nezgodni, NISMO SE POSEĆIVALI!

Podeli vest

Prve komšije ubijene porodice iz Jabukovca čule su od policije šta se zapravo dogodilo Kazimirovićima. I svi redom su šokirani zločinom

Kako kažu meštani, Raja Kazimirović je prethodnih nedelja, kao da je nešto predosećao, kopao grobnicu namenjenu majci.

- Čuo sam da su umrli, svo četvoro, otac mog zeta, sestra njegova, ćerka od sestre, ne znamo drugo ništa - kaže jedan komšija.

Foto: Informer

KOMŠIJE SE NISU POSEĆIVALE

Prema rečima starije žene, njena porodica i Kazimirovići su bili komšije, pa znaju o kome se radi, ali ne idu kod komšija, jer su "bili nezgodni". Mnogi su samo videli policiju i tada shvatili da se nešto strašno dogodilo.

EVO KO SU MUŠKARCI ZA KOJIMA TRAGA POLICIJA ZBOG POKOLJA U JABUKOVCU: Jedan je od ranije poznat po STRAŠNOM MUČENJU ŽRTAVA!

 

Meštani su ranije ispričali da je ubijeni Raja Kazimirović bio prek čovek, a po selu se pričalo kako je Raja našao neke zakopane dukate. Iako mnogima nije bilo jasno, očigledno su imali novca, a živeli su naizgled bedno. Od tri traktora u njihovom vlasništvu, jedan je bio plaćen kešom, saznale su komšije, pa otuda i uverenost da je pokojnik imao neki "štek".

Sa meštanima se nisu družili čemu je možda doprinosila činjenica da je njihov salaš malo udaljen od prvih kuća. Izgledali su kao prosjaci, priča komšiluk, a imali desetine ovaca, krava, svinja. A i kažu da su se stalno sudili i svađali sa kim su stigli...

Foto: Informer

OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE MASAKRA U JABUKOVCU! Ubica likvidirao celu porodicu sa po nekoliko HITACA U GLAVU

 

Tela su navodno slučajno otkrivena tek danima posle ubistva kad ih je opazio slučajni prolaznik, preneli su ranije mediji, za šta je svakako zaslužna izolovanost imanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
INVALIDI

pre 4 godine

e pa znajte da je Srbija gora od sapunjarske Hrvatske pa neko mora da da ostavku .Hrvatima se prvi put nesto slicno desilo a nam svake nedelje i svaki dan. KO ce da leti zbog stvaranja atmosfere pogodne uza UBICE ? Zakoni za kriminalce kao od svile a mkao sablje za gradjane. Ko je ovde nesposdoban da zastiti narod ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija