• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2019

17:21

(FOTO) OVO SU ŽRTVE NEZAPAMĆENOG MASAKRA U SELU JABUKOVAC! Ubica došao na salaš pa pucao U SVE REDOM!

Vesti

(FOTO) OVO SU ŽRTVE NEZAPAMĆENOG MASAKRA U SELU JABUKOVAC! Ubica došao na salaš pa pucao U SVE REDOM!

Podeli vest

Na salašu u podnožju sela Jabukovac kod Negotina u petak oko 14 časova pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane

Četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića najverovatnije je počinjeno iz koristoljublja. Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su u kući otkrili tragove premetačine, a, navodno, u zločinu su korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

ZONA SUMRAKA U JABUKOVCU! Streljani zbog sekte?! ČETVORO UBIJENIH BILI U JEHOVINIM SVEDOCIMA!

 

Policijski rad dodatno otežava i činjenica da je od ubistva do pronalaska tela prošlo nekoliko dana (dva, a možda i više), što je zločincima dalo dovoljno vremena da pobegnu. Zasad postoji nekoliko pravaca istrage, a policija i tužilaštvo ne izlaze sa činjenicama u javnost kako bi što pre sklopili kockice krvavog pira.

MASAKR U JABUKOVCU NARUČEN IZ AUSTRIJE?! Raju i tri žene likvidirao PLAĆENI UBICA!

 

Sam način izvršenja dela unosi i sumnju da je ubica ili više njih, možda i profesionalac. Na licu mesta, nezvanično saznajemo, nisu pronađene sve čaure. Iako je četvoro ljudi ubijeno sa ukupno 10 metaka, krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova tela - nema.

Raja Kazimirović

Foto: Privatna arhiva

Dragica Kazimirović

Foto: Privatna arhiva

Dragana Jozeljić

Foto: Privatna arhiva

Ljubinka Oprikić

Foto: Privatna arhiva

Zbog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), na salašu na mestu Valja Vratne na tromeđi Jabukovca, Urovice i Vratne, do sada je privedeno na saslušanje više osoba. Svi su pušteni posle ispitivanja, a navodno, prošli su i poligraf.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija