• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2019

19:35

META OTMICE NIJE BILA ŽENA, NEGO NJEN OSUĐIVANI PARTNER! Obrt u istrazi kidnapovanja državljanke Srbije u Torinu

Vesti

META OTMICE NIJE BILA ŽENA, NEGO NJEN OSUĐIVANI PARTNER! Obrt u istrazi kidnapovanja državljanke Srbije u Torinu

Podeli vest

Istragom utvrđeno da otmičari u Torinu nisu hteli da kidnapuju Mariju T., nego njenog partnera Zorana N., koji ima krivični dosije * On je osuđivan na godinu i šest meseci zatvora zbog prevare od 350.000 evra

Italijanska policija došla je do saznanja da kidnaperi u sredu u Torinu nisu hteli da otmu Mariju T. (35), već njenog partnera Zorana N. (42), koji je robijao zbog teške prevare. Zoran je uspeo da pobegne, a trojica otmičara su umesto njega u kombi ubacili Mariju, koja je bila sa Zoranom u šetnji.

Iako se u prvom trenutku verovalo da je uzrok otmice taj što je Marija prevarila jednog nemačkog građevinca isplativši mu dug sa 50.000 lažnih evra, pa je ovaj poslao otmičare po nju, ispostavilo se da ona nije bila meta.

Ljubav, a ne prevara

Prema pisanju italijanskih medija, do neočekivanog obrta u istrazi je došlo nakon što je policija pronašla dokumente koji su iz džepa ispali Zoranu dok je bežao.
- Utvrđeno je da je on ranije osuđivan na godinu i šest meseci zatvora zbog prevare od 350.000 evra. Priča je dodatno počela da se kristališe kada je Marija, koja je najpre odbijala svaku saradnju s policijom, ispričala da je u Torino doputovala samo kako bi upoznala Zorana. Ona je navela da je njen dolazak u Italiju isključivo ljubavne prirode - preneli su portali i naveli:

- Ispričala je da je na dan otmice sa Zoranom krenula na njegov poslovni sastanak sa Austrijancem Edvardom Lipenskim (58), za kog se kasnije ispostavilo da je bio saučesnik u otmici.

S druge strane Zoran N., kog je policija identifikovala pošto je tokom bežanja izgubio dokumente, preko advokata je poručio da će narednih dana doći u policiju, kao i da je kobnog dana Mariju T. ostavio jer se uplašio.
- Pokušali su i mene da odvuku u kombi. Pobegao sam jer sam se plašio da će me ubiti. Tog dana trebalo je da imam sastanak sa čovekom koji mi je ponudio da radimo zajedno. Očigledno je to bila zamka - rekao je on.

Podsetimo, mediji u Italiji preneli su da se drama odigrala u sredu oko 11 sati, naočigled brojnih prolaznika. Pored Srpkinje, koja je bila u pratnji muškarca, iznenada se zaustavio crni "Folksvagenov" kombi, iz kog su izletela trojica otmičara, maskirani fantomkama i sa pancirima na telu.

Pali odmah nakon otmice

- Kidnaperi su pokušali da uvuku u kombi i ženu i muškarca, ali oni su počeli da vrište i da dozivaju pomoć. Tada je muškarac uspeo da se otrgne i pobegne, a žena je ubačena u kombi, koji se velikom brzinom udaljio sa Trga San Karlo - preneli su tada mediji.

Za samo nekoliko minuta policajci su blokirali taj deo grada i započeta je potraga za crnim kombijem.
- U međuvremenu, otmičari su shvatili da im je policija za petama, pa su pokušali da se sakriju u jednoj javnoj garaži. Međutim, naišli su na čuvara, koji im je rekao da je njihovo vozilo suviše veliko i da će parking morati da pronađu na drugom mestu - navode portali i dodaju:
- Dok su kidnaperi ubeđivali čuvara da ih ostavi na miru, opkolila ih je policija. Ubrzo su trojica državljana Nemačke uhapšena.

EVO ŠTA SE KRIJE IZA FILMSKE OTMICE SRPKINJE U TORINU! Prevarila Nemca, dala mu 50.000 falsifikovanih evra, on hteo BRUTALNO DA JOJ SE OSVETI!

Ljubavna romansa


Italijanski portali preneli su da je Marija T. u Torino došla sa suprugom, a kada je on otišao u Beč, ona je u tom gradu ostala sa Zoranom.
- Zoran živi između Torina i Beča i veruje se da je u Beču upoznao Mariju i da su se dogovorili da se nađu u ovom italijanskom gradu. Marija se posle svega vratila suprugu u Beč - pišu portali.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija