• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/zaramis.se

22.08.2019

09:15

BEOGRAĐANIN UBIJEN U SAČEKUŠI U ŠVEDSKOJ! Upucan dok je iz butika izlazio sa ženom i detetom!

Vesti

BEOGRAĐANIN UBIJEN U SAČEKUŠI U ŠVEDSKOJ! Upucan dok je iz butika izlazio sa ženom i detetom!

Podeli vest

Beograđanin S. T. (55), višestruko osuđivani kriminalac ubijen je u Švedskoj. On je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika

Kako javljaju švedski mediji, upucan je u glavu i to pred ženom i detetom. Ubice su ga sačekale kada je iz prodavnice krenuo ka kući. Ostao je mrtav na licu mesta.

Policija je privela trojicu osumnjičenih za likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji pišu tamošnji mediji.

Beograđanin je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih dela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

(FOTO/VIDEO) KO JE HRVAT IZ TESTAMENTA PEDOFILA DŽEFRIJA EPSTAJNA?! Bio je savetnik Bila Gejtsa, a milijarder ga pre samoubistva imenovao za rezervnog izvršioca oporuke...

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrednosti 65 milona švedskih kruna.

Njegovi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedska štampa piše da likvidacija ima veze sa zločinima, pljačkama i ubistvima većeg broja zločinaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija