• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

29.08.2019

21:44

BACILA SAM BEBU U KONTEJNER, PLAŠILA SAM SE DA OTAC NE UMRE KAD VIDI DA SAM TRUDNA! Šokantno priznanje Mirjane G. (33) iz Beograda!

Vesti

BACILA SAM BEBU U KONTEJNER, PLAŠILA SAM SE DA OTAC NE UMRE KAD VIDI DA SAM TRUDNA! Šokantno priznanje Mirjane G. (33) iz Beograda!

Podeli vest

Mirjana je i prvu trudnoću krila od oca, koji je dobio moždani udar kada ju je zatekao krvavu da se porađa u kupatilu, kažu prijatelji. Tužilac naložio psihijatrijsko veštačenje

Beograđanka Mirjana G. (33) priznala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da je u ponedeljak ujutru bacila svoju tek rođenu bebu u kontejner u beogradskom naselju Žarkovo jer nije htela da se sazna da je bila trudna.

Kako Informer saznaje, Mirjana je rekla da je imala strah od svog oca, od kog je krila trudnoću. A nije želela ni da otac bebe sazna da se porodila jer nije bila u dobrim odnosima s njim.

Krvavi peškiri

- Mirjana se plašila reakcije oca jer je i prvu trudnoću skrivala od njega i okoline. Kada se krišom porađala u kupatilu s prvim detetom pre sedam godina, otac je naleteo i prvo što je video bili su krvavi peškiri. Kada je skroz otvorio vrata zatekao je ćerku u krvi s detetom u naručju. Odmah mu je pozlilo i doživeo je moždani udar. Otac nikako nije mogao da se oporavi od tog šoka. Otac joj je posle toga stalno zamerao. Zato je i krila ovu drugu trudnoću - kaže naš izvor iz tužilaštva.

 

 

Pritvor do 30 dana

Na predlog tužilaštva, sud je Mirjani odredio pritvor do 30 dana. Mirjani se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Prema zakonskim propisima, za delo koje ostane "u pokušaju" kao i ovom slučaju, sud može da izrekne blažu kaznu.

On dodaje da je Mirjana na saslušanju baš loše izgledala. Bila je bleda i otečena u licu. Jedva je pričala, čak u nekim momentima i nepovezano.

- Dečku, za kog se pretpostavlja da je otac bebe, rekla je da je abortirala jer nije želela da bude s njim - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Portparol tužilaštva Irena Bjeloš izjavila je da će tokom istrage koja će uslediti biti ispitani svedoci i obavljeno neuropsihijatrijsko veštačenje.

- Obaviće se i veštačenja koja treba da utvrde kada je dete tačno rođeno i da li je majka bila u postporođajnoj depresiji. Ova ispitivanja pokazaće da li je i koliko bila svesna svojih postupaka - dodala je Bjeloš.

Depresija

I Mirjanini prijatelji potvrđuju da se ona plašila oca i da je posle rođenja prvog deteta dugo bolovala od postporođajne depresije. Dodaju i da je prvih nekoliko meseci po porođaju često govorila da će mališana ostaviti u Domu za nezbrinutu decu.

Mirjanina prijateljica Vidosava Petković (22) za Informer je juče ispričala da ovo nije prvi put da je njena drugarica do poslednjeg trenutka krila trudnoću.

- Niko nije znao da je trudna, krila je to čak i od rođenog oca, ali i od svog bivšeg dečka koji je otac bebe! Viđala sam je često, ali kako je krupne građe i visoka, uopšte se nije primećivalo da je u drugom stanju. Volela je pivo, pa joj je stomak izgledao kao pivski. Mirjana je i tokom prve trudnoće sve ostavila u čudu kada se porodila, a isto niko nije znao da je trudna. Prve četiri godine Mirjana sina nije htela da prihvati. A onda se sve promenilo. Živela je za to dete, voli ga više od svega na svetu - ispričala nam je Vidosava.

 

 

Kako kaže Vidosava, svi u društvu pretpostavljaju da je otac i prvog i drugog deteta isti muškarac.

- Ona se s tim dečkom zabavlja poslednjih sedam godina s prekidima. Često su se svađali, raskidali i mirili. Njenom ocu je to bilo previše pošto je imao moždani udar i nije hteo da se pomiri s tom vezom. I otac bebe nije znao da je trudna. Pričala je da je abortirala kako ne bi bila s njim u vezi - kaže Vidosava za Informer.

REKLA JE SVOM OCU "OPET ĆEŠ BITI DEDA", A DEČKU DA JE ABORTIRALA! NAJBOLJA DRUGARICA OTKRILA ISTINU o majci koja je bacila bebu u kontejner! EVO KO JU JE PRIJAVIO!

"Moja mama je otišla na lečenje"

Mirjanina poznanica Vidosava Petrović kaže da je njena majka preuzela brigu o prvom sina dok je ona u pritvoru.
- On je jedno prepametno dete, zreo je i svestan svega što se dešava ovih dana, ali smeje se i igra kao i svako dete. On misli da je mama otišla na lečenje, kaže Vidosava i dodaje da je njena majka praktično othranila to dete jer ga Mirjana nije odmah prihvatila.


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija