• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

02.09.2019

16:21

(FOTO) U UŽASNOJ TRAGEDIJI U KOJOJ SU POGINULA TRI MUŠKARCA, A SPAŠEN DEČAK, VATROGASCI SEKLI AUTOMOBIL DA BI DOŠLI DO PUTNIKA! Sedmogodišnje dete je STABILNO!

Vesti

(FOTO) U UŽASNOJ TRAGEDIJI U KOJOJ SU POGINULA TRI MUŠKARCA, A SPAŠEN DEČAK, VATROGASCI SEKLI AUTOMOBIL DA BI DOŠLI DO PUTNIKA! Sedmogodišnje dete je STABILNO!

Podeli vest

SUBOTICA- U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Žednika, tri muškarca su poginula na mestu nesreće, a dete između šest i sedam godina teško je povređeno, potvrdio je za Informer javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Livija Panić

Dete je vitalno stabilno, saopštio je dr Karolj Čakanj, hirurg subotičke Opšte bolnice.

Nesreća se dogodila oko 6 sati i 20 minura na putu između Bačke Topole i sela Žednik kod Subotice, kada je audi, austrijskih registracija, sa turskim državljanima, naleteo na kamion srpskih registracija.

Foto: N.H.

dr Karolj Čakanj

Audi se podvukao pod zadnji deo kamiona, vatrogasci su morali da seku automobil, da bi došli do tela putnika.

Dete je sedelo na zadnjem sedištu, a spašeno je i zahvaljući sanitetskom vozilu vojske Srbije, koje se tu zateklo u koloni.

Identitet poginulih

Vozač „audija” je A.S. (35), suvozač K.M. (54), A.S. (49) je sedeo iza vozača sa detetom, a kako nezvanično saznajemo on je brat sa vozačem i imaju austrijske pasoše, dok treći preminuli putnik, suvozač, ima turski pasoš.

Tela preminulih su na obdukciji za sudsku medicinu.

Policija i vatrogasne službe su hitno reagovale, a nakon mukotrpnog sečenja automobila, dete je nađeno živo i već u 7 sati i 40 minuta je preveženo u subotičku bolnicu. Kao da su ga nebo i vojska sačuvali.

Dečji hirurg u Opštoj Bolnici Subotica, dr Karolj Čakanj kaže da je dete vitalno stabilno u ovom trenutku.

- Dečak oko 7 godina starosti, oko 7 sati i 40 minuta, sa težim povredama u saobraćajnoj nesreći primljen je na odeljenje. Urađen je CT glave, grudnog koša i stomaka, konstatovan je potres mozga. Dete je vitalno stabilno, ali je zadržano na odeljenju dečje hirurgije, radi dijagnosticiranja daljeg stanja- kaže dr Čakanj. 

Livija Panić, javni tužilac Osnovnog tužilaštva potvrdila je za Informer da su u nesreći stradala tri muškarca, a dete preneto u bolnicu u Subotici.

- Nesreća se dogodila u 6 sati i 20 minuta, automobil „audi” , austrijskih registracija, sa turskim državljanima, kretao praktično je nalčeteo i podvukao pod kamion srpskih registracija. Tri muškarca su izgubila život na licu mesta, dete od sedam godina je sanitetskim vozilom vojske Srbije hitno odveženo u subotičku bolnicu. Vatrogasna služba je morala da seče uništeno vozilo, da bi se došlo do stradalih- kaže Livija Panić.

(FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD SUBOTICE! Automobil podleteo pod kamion, poginule tri osobe, među kojima i dete!

Ona je potvrdila da je uviđaj završen, a veštačenje će naknadno biti sa svim detaljima.

Kamion iz Srbije sa srpskim državljaninom kretao se uredno svojom trakom, 80 kilometara na sat, u trenutku nesreće. Vozač kamiona je osetio jak udarac od nazad u vozilu, a on je nepovređen.

Foto: N.H.

 

Pretpostavlja se da je vozač audija zaspao, kada je uleteo pod kamion, policiju i hitnu pomoć pozvali su očevici nesreće na putu.

Vatrogasci su velikim naporom uspeli da dođu do deteta, što mu je uz napore ostalih službi verovatno spasilo život.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija