• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Telegraf.rs

02.09.2019

19:06

DOŠAO U POSETU, ČUO LOŠE VESTI I SKOČIO KROZ PROZOR! Detalji samoubistva u KBC BEŽANIJSKA KOSA!

Vesti

DOŠAO U POSETU, ČUO LOŠE VESTI I SKOČIO KROZ PROZOR! Detalji samoubistva u KBC BEŽANIJSKA KOSA!

Podeli vest

Dragan I. star 59 godina skočio je kroz prozor KBC "Bežanijska kosa”

Čovek je pao sa drugog sprata, sa visine od oko 10 metara. 

 

UŽASNA TRAGEDIJA! Muškarac (50) pronađen mrtav u "Samačkom hotelu" u Beogradu

 

Nezvanično, muškarac koji je oduzeo sebi život, došao je u posetu jednom pacijentu koji je u teškom stanju.

Kada su mu lekari, navodno, rekli da je bolesnik koji se leči u ovoj bolnici veoma loše, on je izvršio samoubistvo.

Sa drugog sprata pao je direktno na beton i na mestu ostao mrtav.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ranka

pre 4 godine

Taj čovek je bio u psihičkom rastrojstvu i kao takav on nije smeo da dolazi u posetu bilo kome u bolnicu. Što se tiče bolnice Bežanijska kosa o njoj mogu reći samo reči hvale jer tako govore pacijenti. Ako dnevno pregledaju na stotine bolesnika nam govori o kvalitetu kadra iste.

Milka

pre 4 godine

KBC Bežanijska kosa je bolnica za primer visoke profesionalnosti i posvećenosti lečenju pacijenta. Na stotine i stotine ljudi se zaleči, a stotinama u toku dana se spasi život. Bolnica je opremljena najsavremeniji instrumentima današnjice kojima rukuju vrhunski specijalisti. Šta se zbilo sa ovim čovekom što je izvršio suicid mogu da nagađam. On je tu bio u poseti sa pratnjom, a kako se pročulo je da je imao ozbiljnih psihičkih problema. Suicid izvršavaju samo labilne ličnosti.

SLK

pre 4 godine

Zao mi je svakog izgubljenog zivota... nazalost ne vidim da je tu moglo bilo sta da se preduzme u cilju sprečavanja takvog dogadjaja. Sto se tiče KBC Bezanijska kosa to je ustanova vrhunskog strucnog i moralnog kvaliteta. Gradjani Srbije treba da budu ponosni sto imaju takvu ustavu koja brine o njihovom zdravlju i gde mogu da dobiju zdravstvenu uslugu na nivou EU.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija