• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

04.09.2019

15:51

VANREDNA KONTROLA U PORODILIŠTU u Kruševcu zbog MRTVOROĐENIH BLIZANACA!

Vesti

VANREDNA KONTROLA U PORODILIŠTU u Kruševcu zbog MRTVOROĐENIH BLIZANACA!

Podeli vest

U porodilištu u Kruševcu u toku je unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada pri zbrinjavanju pacijentkinje sa blizanačkom trudnoćom, kod koje je prevremeni porođaj urađen nakon što je na ultrazvuku utvrđeno da su oba ploda bez srčane radnje

Trudnica iz okoline Kruševca, kako nam je potvrđeno, primljena je 30. avgusta na Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice u 32. nedelji gestacije.

- Na ultrazvučnom pregledu utvrđeno je da su oba ploda bez srčane radnje - navodi za Novosti dr Vesna Stević-Gajić, v.d.direktora bolnice. - Na adekvatan način je sproveden prevremeni porođaj i pacijentkinja se oseća dobro. U vezi sa ovim slučajem u toku je unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada.

IVANU JE DEČKO KRVNIČKI PRETUKAO, SKLONILA SE KOD SVOJIH NA SELO, a sada su joj stigli CRNA RUŽA i SMS OD NEPOZNATE OSOBE!

Nisu poznati detalji koji su prethodili ovakvom ishodu. Informacija o događaju pojavila se na fejsbuk-grupi “Pravda za Tamaru Milić”, formiranoj početkom avgusta, nakon smrti trudnice iz Kruševca u KC Niš gde je, prema navodima tamošnjih lekara, pacijentkinja transportovana iz kruševačke bolnice 23.jula, "u stanju već razvijene sepse". 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija