• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.09.2019

13:49

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U KRUŠEVCU! Prišao bivšoj ženi, a kada ga je ODBILA zapucao je! Čula su se dva hica, a onda je ZAVLADALA PANIKA!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U KRUŠEVCU! Prišao bivšoj ženi, a kada ga je ODBILA zapucao je! Čula su se dva hica, a onda je ZAVLADALA PANIKA!

Podeli vest

Ubistvo se dogodilo u bašti jedne kafane u Brijanovoj ulici u Kruševcu

U pucnjavi iz pištolja, najverovatnije marke kolt, ubijena je Gordana Jovanović (47) iz Raške, a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42).

Kako nezvanično saznajemo, za pucnjavu, ubistvo i ranjavanje, osumnjičen je Gordanin bivši suprug Miško Jovanović iz Lazarevca.

- Bilo je jezivo. Posle ispaljena dva hica iz pištolja, nastala je panika. Ljudi , a bilo ih je puno u bašti kafanića ,, Mali Pariz,, razbežali su se na sve strane, kad su primetili čovveka koji je pucaao u dvce osoibe, i pobegaao automobilom u nepoznatom pravcu, mada je ovde, odmah iznad stepeništa kod Autobuske stanice, mogao pobeći samo prema centru grada - pričaju neki od očevidaca.

Foto: R.B.

- Šta da vam kažem, bio sam tu i gotovo sve vdeo. Dodje čovek da proveri sa kim mu u kafani sedi bivša žena, moleći je da mu se vrati, a kad ona to odrično odbi, on poteže pištolj I upuca nju i njenog brata u predelu glave za kafanskmim stolom - priča nam jedan od očevidaca krvavog dogadjaja.

Foto: R.B.

- Telo nesrećne žene , koja je preminula na licu mesta, odneto je na obdukciju,a teško povredjenom njenom bratu ukazuje se pomoć na kruševačkoj hirurgiji. Policija je blokirala mesto dogadjaja a tužilaštvo vrši uvidjaj. Na mesatu zločina ostala je lokva krvi i krvavi stolnjak.

Foto: R.B.

Policija intenzivno traga za počiniocem stravičnostravičnog dogadjaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija