• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ST

21.09.2019

18:03

NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE U GROCKOJ! Muškarac terao drugara da mu SILUJE ŽENU!

Vesti

NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE U GROCKOJ! Muškarac terao drugara da mu SILUJE ŽENU!

Podeli vest

Policija je uhapsila M. R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom navodno pokušao da natera svog druga da ima seksualne odnose sa njom

Slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

Nesrećna žena pobegla je od nasilnog supruga kod roditelja u Šabac, ali on je došao po nju i nagovorio je da krene sa njim nazad u Grocku.

Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a M. R. je, kako piše štampa, odmah počeo da je maltretira. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu.

- Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava izvor.

Srećom, muškarac je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla kod prvog komšije. Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže sagovornik.

Nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 4 godine

Nema tu Supruge i Supruga! Samo debil i glupača! Vraćala se skotu od kog je pobegla! Pa šta je mislila? Da će biti med i mleko i ruže!!!! E to je put ka onome ubio ženu.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija