• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

22.09.2019

11:26

POLICAJCI U ŠIDU NISU MOGLI DA VERUJU SVOJIM OČIMA: Videli su kako se automobil zaustavlja, pa vozač gasi svetla...

Vesti

POLICAJCI U ŠIDU NISU MOGLI DA VERUJU SVOJIM OČIMA: Videli su kako se automobil zaustavlja, pa vozač gasi svetla...

Podeli vest

U roku od samo nekoliko sati na srpskim putevima uhvaćena su čak dvojica vozača koja su u stanju teške alkoholisanosti upravljali automobilima, a da užas bude još veći - nijedan od njih nije imao vozačku dozvolu!

Potencijalne tragedije izbegnute su samo pukom srećom i odgovornim pristupom poslu saobraćajnih policajaca iz Šida i Stare Pazove.

Kako navode pojedini mediji, najpre je u Šidu priveden zbog vožnje u pijanom stanju Zoran H. (27) iz mesta Vašice. On je, prema nezvaničnim saznanjima, vozio automobil marke "folksfagen" koji je bio pun putnika.

- Kada je ugledao policiju, zaustavio je automobil 20 metara pre vozila saobraćajaca. Pogasio je sva svetla i "pravio se mrtav" - priča izvor.

To, očekivano, nije promaklo policajcima, koji su u šoku prišli vozilu.

- Kada mu je policija tražila dokumentaciju, on nije imao šta da im priloži na uvid jer nije ni imao vozačku dozvolu. Policajci su ga tada testirali na alkohol. Izmerena su mu čak 2,2 promila alkohola u krvi - priča sagovornik.

Slična situacija dogodila se ubrzo potom u Staroj Pazovi. Vozač Zoran P. (27), koji je vozio “reno”, zaustavljen je u redovnoj kontroli saobraćajne policije.

- Vozio je gradskom ulicom kada je naišao na policajce. Zaustavljen je nakon čega je i kod njega utvrđeno da nema vozačku dozvolu, odnosno da nije ni položio vozački ispit. I kod ovog vozača izmerena je visoka količina alkohola u krvi - čak 1,63 promila - kaže sagovornik.

Obojici vozača je određeno zadržavanje do 12 sati, odnosno prebačeni su u treznilište, a potom pušteni da se brane u redovnom postupku. Takođe, obojici je napisana prekršajna prijava.

ZVERSKI JE TUKAO ČETIRI SATA, A ONDA TERAO DRUGA DA JE SILUJE! Uhapšen nasilnik zbog nasilja nad nevenčanom suprugom!

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

Kad se zakon "uozbilji", sacuvace se zivoti nevinih gradjana koji skoro svakodnevno na putevima Srbije stradaju ili budu invalidi u "saobracajkama" koje neodgovorni, nesavesni , bahati ili bolje receno kriminalni tipovi za volanom izazivaju. Krajnje je vreme da se menja zakon i novim zakonom bez pardona pocne rigorozno zatvorski kaznjavati kriminalno ponasanje u saobracaju. Ogavno je slusati i gledati na masmedijima scene ludosti u saobracaju..... do kada ovako ?

Duško

pre 4 godine

Po selima je mnogo ljudi bez vozačke dozvole, a maloletnici bez vozačke dozvole po cele noći jurcaju trotoarom na neregistrovanim motorima, do duboko u noć jure glavnom ulicom stvarajući veliku buku. Policija ne interveniše i oni svakim danom postaju sve agresivniji.

Kapisla

pre 4 godine

Policija nema muda da radi svoj posao. Oni ceo dan vise na mobilnim dok miševi kolo vode. Kada se organizuju sacekuse oni to rade mlako i nevoljno zato što su nezadovoljni svojim poslom i primanjima. Mesto da hapse kriminalce i bahate vozače oni pišu kazne za veeeliki prekršaj , nevezivanje pojasa .

patkovic

pre 4 godine

u meksiku ne treba polagati , nauči te neko iz familije i voziš na svoju odgovornost , tako je bilo nekad i kod nas a sad se samo uzima lova za to

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija