• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2016

18:09

TADIĆ SE ŽALIO SKATU: Teški izazovi za opoziciju u kampanji!

Zanimljivosti

TADIĆ SE ŽALIO SKATU: Teški izazovi za opoziciju u kampanji!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić razgovarao je sa ambasadorom SAD Kajlom Skatom kome je, kako je saopšteno iz te stranke, iskazao zabrinutost zbog nedemokratske atmosfere u kojoj se odvijaju izbori

Tadić i Skat su, kako se navodi, razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji uoči parlamentarnih izbora, te najznačajnijim pitanja i izazovima sa kojima se Srbija suočava.

Sagovornici su se, dodaje se, posebno osvrnuli na izbornu kampanju koja je u toku.

Iz SDS-a su saopštili da je ambasador Skat govorio o potrebi da predstojeći izbori budu slobodni i demokratski. Američki diplomata je, kako se navodi, posebno naglasio da pruža podršku za formiranje jake i slobodne opozicije i ukazao značaj slobodnog pristupa medijima za opoziciju. 

TADIĆ I ČEDA: Zaustaviti odlazak mladih!

Tokom razgovora sa američkim ambasadorom Tadić je izrazio zabrinutost zbog, kako se tvrdi, urušavanja demokratskih postignuća srpskog društva.

- U atmosferi urušavanja osnovnih demokratskih vrednosti, fer izbori su gotovo nemogući. Opozicija, koja je prethodno finansijski uništena pod izgovorom mera štednje i koja nema slobodan pristup medijima, se suočava sa teškim izazovima tokom kampanje - naveo je Tadić.

Lider SDS-a se osvrnuo i na veoma loše ekonomske perspektive Srbije, ali i na manipulisanje medijima u kojima se javnosti prikazuju nerealni ekonomski uspesi, navodi se u saopštenju SDS-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sremac

pre 8 godina

Lepo je Vučićević rekao,stoka bezrepa.Misliš majstore da će da te ceniti bilo ko ako ideš i kukas naokolo i pljujes po Srbiji.Da razjasnimo jednom za svagda,nikad vise demokratije nije bilo i nikad mediji nisu bili slobodniji.Daleko da je sve potaman u ovoj našoj lepoj Srbiji,mnogo bi štošta napisao,al nemojte nam vi deliti lekcije o moralu i pravdi.Imali ste toliko vremena i unazadili nas,mnogo ste bahati bili i ogromna većina vas trule gazde a na demonstracije išli u pocepanim patikama i spavali na tetkinom kauču.Neće vas narod,pomiri se sa tim.

vera

pre 8 godina

Nedemokratski izbori ..ko nam to kaže,? Tadić, da ne poveruješ...

Boki

pre 8 godina

Nalupo se za sve pare. Izgleda da mu je Čeda uvalio loš "skank". Jbg kriza je. Bilo je kvalitetnije dok je Mišković kupovao od Šarića

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija