• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

10.10.2015

21:19

DOSTA ZLOČINA! Vučiću, samo bahato

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Vučiću, samo bahato

Podeli vest

Vreme je da se ova država bahato uozbilji i da bahato odbije da se bavi izmišljenim aferama

U očajničkom pokušaju da pobegne od afere "Prisluškivanje", koju je prošle nedelje sam lansirao, Bojan Pajtić je u poslednjem "Vremenu" na punih sedam strana, plus naslovna, dao intervju pod zvečećim naslovom Nebeske razmere Vučićeve bahatosti.

U dotičnom tekstualnom uratku Damira Kalembera, koji se u srpskom novinarstvu lažno predstavlja kao Filip Švarm, doktor Bojan Brioni Pajtić sa visine vrhovnog, neupitnog moralno-političkog autoriteta dokazuje tezu po kojoj u Srbiji nema, nikada nije bilo i nikada biti neće gore i bahatije vlasti od ove Vučićeve.

Pajtić, neometan od žutog Kalember-Švarma, Vučićevu "nebesku bahatost" dokazuje čak i činjenicom da će ovaj strašni bahati tiranin uskoro verovatno raspisati vanredne parlamentarne izbore!

Vučić beži u izbore jer može da računa na jedan značajan deo biračkog tela, reče mrtav 'ladan Goli Bojan, koji evo već godinama grč evito ne pušta fotelju pokrajinskog premijera iako iza sebe ima jedva šest, sedam odsto birača!

Vučić

Molim premijera da Pajtiću i njemu sličnim politikoidima ispuni želju i bahato raspiše izbore na svim nivoima

No, neću više o Pajtiću. Hoću o bahatosti. Hoću da danas i ovde pozovem premijera Vučića da Pajtiću i njemu sličnim politikoidima ispuni želju i bahato raspiše izbore na svim nivoima.

Da što pre, bahato, prekine ovu agoniju u kojoj se svakog bogovetnog dana bavimo nametnutim, montiranim aferama.

Da se još jednom, bahato, prebrojimo i da onda on, ako dobije većinu, konačno i sasvim bahato objavi da više nema izbora u naredne četiri godine, sve tamo do 2020!

Vreme je, hoću da kažem, da se ova država bahato uozbilji i da apsolutno bahato odbije da se bavi izmišljenim aferama.

Ali, baš zato država mora da, takođe bahato, insistira na rasvetljavanju onih pravih afera i utvrđivanju konačne istine o decenijskoj pljački ovog naroda.

I da, jednom zasvagda, bahato raskrsti sa žutim policajcima, poreznicima, tužiocima i sudijama koji evo već skoro četiri godine uspešno zataškavaju istrage lopovluka teških milijarde.

Jer, neće biti da je Srbija samu sebe opljačkala. Neće biti da je po zakonu da pokrajinske fondove i državne banke bahato koristiš kao partijski servis za pranje para (pogledajte tekst sa strane...).

Biće da smo svi mi i dalje taoci dosističkih lopova koji nezavisnost sudstva (čitaj: zavisnost od žutog sektora) zloupotrebljavaju da bi legalizovali oteto.

Eto zato, Vučiću, samo bahato!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

Svaka vlast - ma koliko bila demokratska, ukoliko Boga ne moli i Boga se ne boji, bahata je sama po sebi, i mora joj doći kad-tad, sudnji dan... Svaka vlast - ma koliko bila demokratska, ukoliko nema sposobnosti da prehrani svoje sopstveno stanovništvo, koje gladuje, nije od Boga data...i treba da se skloni, pre nego stigne Božija kazna u Narodnom sudu! Pošten čovek - na vlast,i boji se Boga, i služi svome narodu sa verom u Boga, skroman i spreman da se žrtvuje kao jedinka i svetovni rukovoditelj za svoj narod...."Prvi će biti pošljednji i pošljednji će biti prvi" kaže Sveto Jevanđelje, a ko nije spreman narodu svom "noge oprati" - bahat je po sebi

Dragomir

pre 8 godina

Браво за Павла!Бато,не да би био добар веро учитељ то стоји.Ако би те деца питала ДА ЛИ ИМА БОГА ти само реци ДА ГА ИМА АЛИ СЕ ДООООБРО САКРИО!Поштујем твоје написане речи али,бато,народ не размишља о ПРОКЛЕТСТВУ?Много народа страда од проклетих радњи појединаца.Зашто то не испашта САМО ОНАЈ ко учини проклету радњу као убиство,крађа,насилничко понашање ...Испаштају његови живи и будући који тек треба да се роде?Ето код мене ономад је СЕДМА особа једне бројне фамилије страдала у саобраћајки.А несрећник који је ојадио народ својим отимачинама у време принудног откупа који су завеле Титине комуњаре умро је у дубокој старости.Зашто то плаћају невини?Да ли се то проклетство зауставља ако фамилија промени славу?

Pavle

pre 8 godina

Gospodine Vučićeviću..! Pisali ste inspirativno, duhovito i milina mi je bila da kupim Informer i pročitam Vaš komentar političkih zbivanja u jadnoj napaćenoj Srbiji...I Vaše nastupe na TV pratio sam sa oduševljenjem sa koliko iskričavosti i domišljatosti ste se snalazili - brzinom uma, da replicirate argumentovano. snažno i razložno....a onda odjednom,ili se to meni samo učinilo - jedno PRIZEMNO BAHATO PISANJE koje ne priliči novinaru takvog kalibra, u prizemnoj odbrani Premijera Srbije na svaki mogući način - kao da mu Vi dajete KULT nedodirljive LIČNOSTI, u totalnom otsustvu racionalnog suda u svakom kontekstu - gde se pomene Premijerovo ime..? Ne znam da li ste Vi toliko ostrašćeni i opčinjeni Premijerom Srbije da ne vidite ni njegove osnovne mane, ili od njega toliko zavisite i Vi i Vaša porodica da ne prepoznajete u njegovom ponašanju odlike - koje ne odgovaraju opisu čoveka Bogom danog za dobrobit srpskog naroda, niti rukovodioca koji suvereno sa svojim timom od povverenja gradi - državnički stav.

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Ma,dosta više sa tim žutim ! Apsi bre i njega i ostalu bagru i lopove!Zajebi sa ljudskim pravima i ostalim sranjima sa zapada!Gde ćeš veće ljudsko pravo nego ono da pošten svet živi mirno i dobro od svoga rada a lopvi da budu gde im je mesto!

Slobo

pre 8 godina

Ovakve razmirice i poturanje jednih drugima je samo na stetu Srbije. Nije ovo prvi put, ovakvo stanje postoji od kako smo ponovo postali drzava koja ima koliko-toliko slobodne demokratske izbore. Mada i to je napredak kada moze svako slobodno da se izjasni pa makar govorio gluposti ili nekulturno i necivilizovano kritikovao politicke protivnike. G-dina Vucica treba podrzati jer se bori i radi za dobro Srbije ali ga uopste ne treba zaliti jer se i on jako nekorektno ponasao prema ljudima koji su bili na vlasti dok je on bio u radikalima tj u opoziciji. Tada ih je kritikovao i rusio ne mareci za interese sopstvenog naroda. Cilj je bio doci na vlast uopste ne pitajuci koliko to kosta Srbiju i srpski narod,

gaga vuk

pre 8 godina

Pa dokle vise Bodrumas Pajtic da dobija toliki publicitet, opljackako je Razvojnu banku Vojvodine, postoji uredna dokumentacija o tome u NBS, i nema kvaliteta u pravosudju da sve lopove privede pravdi sta ceka Vucic sa donosenjem zakona o poreklu imovine, nego se hvata samo oko otvaranja poglavlja, i konacno je video sta je EU kojoj tako zdusno tezi, uradila sa poglavljem 35, umesto da se okrene svojoj Srbiji i svom narodu dok ima tako veliku podrsku od gradjana Srbije, pa nas ima samo sedam osam miliona, da je Evropa htela nesto dobro Srbiji ne bi dozvolila bombardovanje, a i sad bi nam pomogla, medjutim nista od toga, samo kako ujka SEM kaze.

Revizor

pre 8 godina

`Oce opet sa 25 odsto glasova na izborima SNS da kaze da je ceo narod glasao za njega. A sta je sa onih 75 odsto koji evidentno NISU za Vucica!.

bubasvaba

pre 8 godina

Ko je tim ljudima uskratio pravo da glasaju?????? za koga hoce pa i za pajtica ako tako misle da je za njih to dobra odluka .

Revizor

pre 8 godina

Odgovor Bubašvabi: niko nije uskratio nama pravo da glasamo, ali nismo imali ZA KOGA da glasamo, pa nismo izašli na glasanje. Da smo izašli i glasali za "bilo koga" ne bi ništa promenili u krajnjem ishodu. Ko je bio za SNS i Vučića, taj je izašao da glasa i glasao za njih, znači 75 odsto birača to NIJE i to je jedino bitno, a ne da li mi je neko uskratio ili nije pravo da glasam! Polovina glasača dakle nije htela da učestvuje u toj farsi od izbora.

dragan

pre 8 godina

Jedino ovde podrzavam odmah raspisivanje izbora na svim nivoima i referenfum o EU istoga dana kada i izbori.Tako da ce samo ako to uradi odmah to jest podnesu ostavke svi iz vlade ili kolektivno ,na izbore u Decembru.Ako pak to ne uradi Vucic nije patriota nije mu do Srbije stalo ni malo i konacno time ce dokazati da je stvarno placen od Zapada da rasturi Srbiju.Ima jos dva dana pre nego sto ode u Brisel na tajnu veceru.

NAvojo

pre 8 godina

Za INFORMER;Naslov: IZNENADJENJE Potpuno sam iznenadjen tekstom ove DJVuciceviceve kolumne, kao da to nije onaj DJV, koji je pisao onako argumentovano I zestoko prethodne kolumne. Gospodine DJV, kazes da sto pre, bahato prekine ovu agoniju, da se jos jednom prebrojimo ( samo ti nedostaje, po ko zna koji put), I ti verujes da ce sve biti drugacije. Znam sigurno da ne verujes, ali ne znam zasto tako govoris, jer to nije tebi svojstveno, koji volis vise SRBIJU,nego bilo kojeg politicara, pa zvao se on I VUCIC ALEKSANDAR, a onda zasto ovaj defetizam. Zar je 50% dobijenih glasova malo da se suvereni I bez trzavica vlada DRZAVOM Srbijom, zar se na izbore ide da bi se ucutkao neko ko ima jedva 6%, pa sta ce onda ako svi drugi ne predju census, zar to svet ne bi nazvao DIKTATUROM, pa tek onda kako bi izgledala ta VLAST, onda izbori zbog toga stanja, pa tako svakih doginu I po na neku drugu proveru. Tako ne rade odlucni I sposobni ljudi, koji pored toga znadu I sta treba da rede. U Zdravlju!

E SAD CEMO SE CERATI DO BOGA

pre 8 godina

Danas : vrsilac duznosti Javnog tuzioca Prvog osnovnog tuzilastva Ljubivoje Djordjevic odbacio je svu muku i naprore UKP . i to sve KTR br. 9891/12, KTR br.2297/12 KTR br.3985/12 KTR br.10200 KTR br. 8486/12 KBC banku su zatvorili EBRD i IFC ali su je Srbi ubacili u Banku Telenor zajedno sa svim malverzacijama a servis po Srbiji radi SosieteGeneral Sad ce svojerucni potpis Ljubivoja Djordjevica da bude tema otvaranja poglavlja koje se tice pravosudja pa dokle ce policija da hapsi, krvari, dokazuje a ovi izlaze iz zatvora ojadivsi drzavnu blagajnu za milione a one sto im stoje u bankama van zemlje ni jedan sudija nije potrazio da vrati u kasu Srbiji vec je dodatno kaznio Srbiju sto vodi postupke protiv organizovanog kriminala koji je uspostavio USAID sa placenicima u sudovima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija