• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

06.02.2016

19:57

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ: ČEKA NAS PRLJAVA KAMPANJA! Žuta ološ-elita će pokušati da udavi Srbiju!

Kolumne

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ: ČEKA NAS PRLJAVA KAMPANJA! Žuta ološ-elita će pokušati da udavi Srbiju!

Podeli vest

Kažu eksperti, biće ovo najprljavija predizborna kampanja. Na stranu to što u Srbiji nikada i nije bilo čiste kampanje, ne ulazeći u metode kojima su vajni stručnjaci izmerili stepen prljavosti nečega što zvanično još nije ni počelo, tek svako ko bar letimice prati srpske medije složiće se sa ovom procenom

Kažu eksperti, biće ovo najprljavija predizborna kampanja. Na stranu to što u Srbiji nikada i nije bilo čiste kampanje, ne ulazeći u metode kojima su vajni stručnjaci izmerili stepen prljavosti nečega što zvanično još nije ni počelo, tek svako ko bar letimice prati srpske medije složiće se sa ovom procenom.

Predizborna kampanja pred nama biće, nemojte imati nikakvih iluzija, smrdljivo polit-medijsko živo blato u kome će drugosrbijanska žuta ološ-elita pokušati da udavi normalnu i poštenu Srbiju

Predizborna kampanja pred nama biće, nemojte imati nikakvih iluzija, smrdljivo polit-medijsko živo blato u kome će drugosrbijanska žuta ološ-elita pokušati da udavi normalnu i poštenu Srbiju.

Ovo je, da se razumemo, poslednja politička šansa za Pajtića, Tadića, Živkovića, Čedu Jovanovića, Šutanovca, ali i Ružića i Mrkonjića i sve ostale njima slične politikantske nitkove i secikese; ovo je poslednja medijska šansa za Acu Kanalizaciju Rodića, njegov "Kurir" i sve ostale nikad brojnije reketaše skrivene iza vizitkarti novinara, urednika i vlasnika novina i televizija; ovo je - i to je zapravo po sudbinu Srbije najopasnije - poslednja životna šansa za Miškovića i sve njemu slične dosističke tajkune, sve one koji se polako ali sigurno suočavaju sa zakonom i pravdom.

Ovo je, dajte da saberemo, poslednja šansa da najgori i najpokvareniji ponovo zajašu i vrate sve nas u vreme burazersko-pajtaških kombinacija.

Srbija je danas, hajte da pogledamo, ozbiljnija država nego ikada u svojoj modernoj političkoj istoriji. Srbija je danas zemlja u kojoj se, radi i gradi. Zemlja koja završava autoputeve i modernizuje pruge. Zemlja u koju se investira. Zemlja koju uvažavaju i sa kojom najozbiljnije računaju u celom svetu. Srbija je zemlja koja svakoga dana u svakom pogledu postaje sve ozbiljnija pravna država - niko danas i ovde ne može više da se pohvali da je jači i moćniji od države ili da je iznad zakona.

Naravno, daleko od toga da je ovde sve idealno. Srbija danas jeste i zemlja u kojoj se i dalje teško živi, zemlja u kojoj su plate i penzije male, zemlja u kojoj još ima sistemskog kriminala i korupcije...

Ekipa

Dosistički banditi sa svojim tajkunskim i medijskim saborcima igraće najprljavije. Oni igraju na sve ili ništa potpuno svesni da, ako izgube izbore, Srbija neće više biti skrojena po njihovoj lopovskoj meri"

Ipak, Srbija više nije država beznađa, ovo više nije onaj dosistički provizorijum kojim se upravlja na dugme iz tajkunskih i ambasadorskih kabineta.

I baš zato očekujte neočekivano. I baš zato će dosistički banditi sa svojim tajkunskim i medijskim saborcima igrati najprljavije. Oni igraju na sve ili ništa potpuno svesni da, ako krajem aprila Vučić i SNS dobiju još jedan mandat, ovo više nikada neće biti zemlja skrojena po njihovoj lopovskoj meri.
Dobro, i šta sad svi mi treba da radimo?

Biće dovoljno samo da budemo pametni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RADE UZBUNJIVAC

pre 8 godina

E NECE MOCI VALJDA JE OVAJ NAROD PAMETAN VUCIC JEDINO MOZE DA NAS SPASAVA\n

jorgovanka

pre 8 godina

Olos je vazda bila olos, samo su 2000.godine prevarili SRBE...e bar da dodje nekima u glavu. Dragane - VUCKO nas ne daj se a mi smo za tobom. Premijer, ma ne moze mu niko nista ON - pa koplja ih i onda ko hoce. Vucicevicu - Vucicu... ne damo vas !.n

Furtula

pre 8 godina

Postovana gospodjo, ne ulazeci u dublju analizu Vasih cenjenih stavova, molim Vas da obratite paznju na gramatiku, jer Vas niko nece uzimati za ozbiljno sve dok iskazujete elelmentarnu nepismenost. Svako dobro.

prosveta26

pre 8 godina

Crna Jorgovanka i bez pravopisa se vrlo dobro razumemo. U ćošak,promašila si temu.

Patriota

pre 8 godina

Ма пустите кампању, имаће Србија и горих проблема, цео свет је у купусу, мигранти ће нас прегазити ако се не опашемо жицама и тенковима, нема нама спаса.

Boogeyman

pre 8 godina

Žuta ološ uz pomoć onih iz Kurira i Blica će sve učiniti da se ponovo domogne vlasti ne bi li nastavili da pljačkaju narod i vrate Srbiju 20 god unazad.

k63

pre 8 godina

Pa tadic je i rekao da ce se boriti isto kao i protiv milosevica. A zna se koliko je ta kampanja prljava i bogata bila.

Nišlijski

pre 8 godina

Tako je Vučko, svaka ti je na mestu!!! Pajtić ojadio Vojvodinu, Tadić ruinirao Srbiju, Živković bundario, vinario, LUK OIL u uzeo ko zna koliko para za pumpe Beopetrola, pa ono bacanje iz voza...Ćeda uzeo Fidelinku, kako? Šutanovac kulturni koliko se ugradjivao u poslove sa naoružanjem, ojadio i državu i vojne penzionere, pašnjak, pare mu dao tast M. Ilić koji se obogatio ne od pevanja, nego od prodaje, preprodaje uglja, Mrkonjić davao dozvole i saglasnosti valjda za lepe oči, Ružić sa Đurom Frizorom...sve štih do štiha, a Boga mi, ima ih još

mirko

pre 8 godina

DOK GOD SU POLITICARI IZ 90 TIH NA VLASTI SRBIJA TONE

Mihailo

pre 8 godina

Posle onog sto im je gosp. Vucic u "brkove" rekao tokom rasprave o smeni Gasica, samo odgovarajuci na nihova pitanja, je najbolji dokaz o kakvim se to ljudima i politicarima radi i koje su njihove moralne i eticke norme. Vucicu i ne treba kampanja, on je vodi neprekidno i svakodnevno dokazujuci kako se radi i sta treba da se uradi. Uz ovo, jedno pitanje? Kako je moguce da pojedine (vecina) partije mogu da planiraju kampanje za izbore kad su duzne za one prethodne? Sve sto su dobili od drzave za prethodne izbore su potrosili, zaduzili se i sad taj dug opterecuje sve, sem njih samih. Valjda misle da kad dodju na vlast onda ce se naplatiti i sve drugo sakriti i prikriti od javnosti. Njihova dugovanja treba javno objaviti i postaviti pitanje: Mogu li takve partije traziti vlast kad ni sebe ne mogu da vode?

banat1952

pre 8 godina

Ko je platio ove zuto-crvene botove da lupaju minuse ?

GILE

pre 8 godina

mozete Vi Vucicevicu da pisete i pricate sta god hocete.Vase novine Vase pravo.Ali ova ista ekipa koja je sada na vlasti od 90 do 2000 godine je unistila ovu nasu zemlju.Svojom politikom su doveli do sankcija gde je sve sruseno i proizvodnja i izvoz i bankarski sistem .Bukvalno sve Secate li se kolika je bila dnevna inflacija,Secate li se flasa sa benzinom na ulicama ..Secate li se restrikcija struje ,bonova za hleb ,ulje secer,za struju,grejanja,dilera deviza,stare devizne stedje,Dafine Jezde i jos mnogo cega trenutno ne mogu da se setim. .Izbacise nas iz svih medjunarodnih institucija i iz UN. I dan danas firme odlaze u stecaj zbog dugova bankama iz 90 ih godin.Secate li se ratova gde nismo ucestvovali a sve izgubili. Nema proizvodnje posto je trziste izgubljeno.A to sve je DOS marao da vrati u neko normalno stanje i da nas uclane u U.N. A sto se tice lopovluka bilo je ali koga ste do sada osudili.Skidam kapu kada budete prvog pravosnazno osudili.A narod je mnogo bolje ziveo sa dosom nego sada sa vama.Toliko.Pa narod neka razmisli da li ce da glasa za Vucica.

Dušan Relić

pre 8 godina

Dzabe se DOS i njihovi predstavnici trude. Premijer je svojom mudrom politikom pokrenuo Srbiju izabravsi iz svega najbolje. Cak je svojom mudroscu uspeo i iz DOSa da izdvoji kvalitet, Kori, Malog, Vesica, Zoranu i druge koji nisu bas puno bili u DOS-u mozda samo 5-6 godina. Zuta olos nema sanse da nas ponovo pokrade, sto su pokrali pokrali su. Miskovic moze da organizuje sta god hoce i da svojom podloscu navlaci Malog da sedi sa njim, premijer ide dalje\n

Spasoje

pre 8 godina

Ova mafija i bitange čak dolaze na stranicu Informera negativno glasaju svaki komentar i sve što je dobro.. toliko je providno odakle ovoliko dis-lajkova kod komentara?

Željko

pre 8 godina

Onog trenutka kada su shvatili da više nema "rupa" u zakonu, da nema "kombinacija", Vučić je postao "cenzor", "tiranin", "diktator", a ljudi koji misle svojom glavom i ne misle kao oni, postali su "botovi". Bolje da sam i "bot", nego "hejter"!

Ćikula

pre 8 godina

A ja godinama glasao za njih, kakva sam ja budala. Prosto me sramota samoga sebe.

BORAC R SRPSKE

pre 8 godina

svaka cast na komentaru, mi u R. Srpskoj apsolutno vas podrzavamo samo ako bi mogli manje da pisete o Dodiku jer vam to smanjuje rejting. sada ce i Dodik tajno da podrzava zutu bagru mi to ovde dobro znamo ko je on. zato molimo Vucica a i vas VUCKO da budete oprezni.

PAVLE Prvi

pre 8 godina

DJV OSAMUCENOST : (opet I opet, pusti posetioce neka dadu minuse ) Gospodine DJVucicevicu, tolika tvoja briga, koja se granici sa ludilom, ma kakvim ludilom, ludom nista ne smeta, to je potpuno SIZOFRENO ponasanje, toliki strah da Vucic nece opstati je sizofren, pa ima se utisak; na jednu stranu VUCIC, a na drugu SRBIJA,da je tvoja briga za Vucica veca, nego za citavu Srbiju, posle Vucica, POTOP po tvome ponasanju, bez Vucica nema ni Srbije.( Znam da ovo ne moze na Informer- Portal, kao sto je moglo do Septembra 2015, ali neko mora da ti kaze istinu I da se osvestis iz velike osamucenosti sa Vucicem, ali bojim se da je to nemoguce - Zaljubljenost je SLEPA gosp. DJV ) I da se razumemo ovo ne pisem sto sam protiv Vucica (ko moze da ga zameni, nazalost niko, on je najbolji medju najgorima ), vec da jednom pocnes realisticki da gledas stvarno stanje DJV. Toliki strah od nikoga ( zutog ovosa )jeste opsednutost.

narode

pre 8 godina

Sloba je bio 10-15 god,zuti su bili 10-12 godina i onda smo videli kako su prodali i Slobu i Srbiju i narod.Da smo pametni ostavili bi Vucica da izgura svoj mandat pa onda da ocenjujemo njegov rad.A ne posle dve godine da kazemo i nije dobro.Pa sta su zuti za prve dve godine uradili.Rasprodali zemlju fabrike i sve pogasili.Djelic je spavao na tetkinom kaucu a Dinkic je svima obecao po 1000€.Da se ne lazemo zavili su nas u crno i nikad gore nismo ziveli.Sad se bune oni koji su od 2000 god ziveli na jaslama DOS-a i odgovaralo im pljacka i burazerska varijanta.Dajmo sansu bilo kome samo ne DOS-u.Ako oni dobiju to je kraj Srbije i srpskog naroda.Ima mnogo informacija u koje narod nije upucen sta ce biti ako se dos vrati.

lilijana1

pre 8 godina

Zuti olos bi opet da pljacka i unazadjuje nas napaceni narod Ja mislim da Srbija ide napred bez obzira na njihove prozivke Vucic do pobede

Dragomir

pre 8 godina

Фуртула,писменост ти је кец! ... Господзо,граматика знаци један!Не брине мене твоја неписменост већ то да су ти још двоје неписмених турили плус?Као да не знате да постоји на интернету српска ћирилица и latinica!

Nada

pre 8 godina

Srbiji treba duboko oranje.Vucic je to zapoceo ali isuvise je kratak period da bi ga iko smenjivao.Znaju to ljudi i neverujem da bilo kakva prljava kampanja moze to da promeni.Meni nije bas jasno kako zuti mogu uopste da planiraju neke pobede ovako razbucani medjusobno.

GORDANA

pre 8 godina

DA PRLJAVA I BEZ SKRUPULA KAMPANJA ONIH KOJI SU VEĆ IZGUBILI...N A R O D JE SUDIJA . NAROD "ŽUTO BLATO " NIKADA VIŠE NEĆE PREVARITI ,I TO ONI DOBRO ZNAJU... BESKORISNA PISANIJA I NAD MUDRIVANJA , KO ĆE BOLJE SLAGATI SU UTOPIJA ", TEK SADA ZNAM KOLIKO JE ALEKSANDAR LIDER NADMOĆAN I IZNAD ŽUTOG OLOŠA , NAS 75% NARODA MISLIMO KAO NAŠ LIDER PREMIJER ALEKSANDAR VUČIĆ, LJUDI NA CENI JE POŠTENJE A VI "ŽUTI" NE ZNATE ŠTA TO ZNAČI . POZDRAV D J VUČIĆEVIĆU, SVAKA VAM ČEST NA POŠTENJU I VELIKOJ BORBI ZA PRAVDU I ISTINU IDEMO SA VAMA DO POBEDE , NAJBOLJI IDU NAPRED NAPREDNO I ZAJEDNO SMO JAČI S N A JE U SVAKOM POŠTENOM I VREDNOM I UMNOM SRBINU...DOLE ŽUTA OLOŠ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija