• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

12.02.2017

12:09

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: HARADINAJ!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: HARADINAJ!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj je pravo, ružno, zločinačko lice današnje Evrope

Ramuš Haradinaj je pravo, ružno, zločinačko lice današnje Evrope. Monstrum koji je lično klao, silovao i ubijao Srbe i Rome samo zato što su to što jesu; zločinac koji je svojim koljačima u Đakovici naredio da dvomesečnoj bebi u kolevci odseku glavu i daju je ocu da od nje skuva pasulj (!?!); bolesni psihopata po čijem nalogu je, kako su utvrdili i haški istražitelji, tokom 1998. i 1999. godine pobijeno više od 700 nevinih civila na Kosovu, među kojima je bilo više od 200 žena i dece; crni đavo čija je omiljena zabava bila da seče ljudima uši, a da ih onda tera da ih jedu (!!!); taj i takav opskurni zločinac, taj i takav monstrum, ta i takva odvratna, bestijalna zver danas je miljenik 'demokratske' Evrope!?!

Sve velike priče, sve krupne zakletve i silne proklamacije o slobodi, pravdi i ravnopravnosti padaju ničice pred užasnom pričom o Haradinaju. Ako EU misli da bestijalni zločini treba da ostanu nekažnjeni zarad neke visoke politike, onda ta Evropa nije ništa drugo nego saučesnik u zločinu

Sve, dakle, velike priče, sve krupne zakletve i silne proklamacije o slobodi, pravdi i ravnopravnosti padaju ničice pred užasnom pričom o Haradinaju.

Ako Evropa danas misli da bestijalni zločini nad nevinim ljudima na Kosovu i Metohiji treba da ostanu nekažnjeni zarad neke visoke politike, onda ta Evropa nije ništa drugo nego saučesnik u zločinu. Ako Evropa, što bi rekao Ivica Dačić, ima plan da legalizuje ubijanje srpskih civila, staraca, žena i dece, pa treba li onda više Srbija da se zanosi bajkama o Evropskoj uniji?!

Kada smo u petak na naslovnoj strani objavili veliki naslov: "Evropo, jebo te Haradinaj!", mnogi su me zvali i govorili da smo preterali, da to nije primeren rečnik, jerbo je to naslovna strana najčitanijih i najtiražnijih novina u Srbiji.

Molim?! A šta je trebalo da objavimo? Je l', možda, trebalo da čestitamo francuskim sudijama koji odbijaju da vide konkretne dokaze stravičnih zločina i koji ne sude po pravdi, nego po politici? Ili je možda trebalo da prećutimo? Kao što RTS prećutkuje? Kao što velika većina beogradskih medija prećutkuje?!

Ramuš
Ovaj opskurni zločinac, ovaj monstrum, ova odvratna, bestijalna zver danas je miljenik demokratske Evrope

Mi smo Srbi, da vas podsetim, 1918. zarad viših interesa i ludačkih ambicija Karađorđevića zaboravili strašne zločine počinjene nad našim sunarodnicima. Onda smo to isto, u ime Tita, Jugoslavije i bratstva-jedinstva, uradili i 1944. Hoćemo li danas, u ime nepostojeće, raspale Evropske unije pristati da prećutkujemo monstruozne šiptarske zločine?!

I mogu li nam uopšte biti prijatelji oni u Evropi kojima je danas Ramuš Haradinaj slobodni heroj, a Oliver Ivanović ratni zločinac?!

Odgovorite sami sebi iskreno na ova pitanja i sve će vam biti jasno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 7 godina

Opsolutno tacno sve sto je rekao i napisao, svaka cast za tekst

Lala iz Banata

pre 7 godina

Шта мислите...Да Ангела меркел - не зна истину...? Да Бернар Кушнер није саучесник у трговини органима убијаних заробљеника Срба...Да Клинтон не зна ко је Харадинај...? Да Карла Дел Понте - нема појма о овим злочинима...? Сетите се само стравичних злочина Усташа у Осијеку или Вуковару пре доласка ЈНА...?! Да ли се ико сећа више Братунца и злочина пре масакра у Сребреници...? Зна то све ова ЕВРОПА али Европа је управо то... и НАТО ПАКТ заједно.... - МАФИЈА.!!..она најгора...Политичка Мафија у коју и нас "маме" да уђемо. Европа данас није цивилизација - него смак света...!! И зато ће Европа бити од Бога... - ускоро потпуно ЗБРИСАНА... - видићете! Нема јој спаса јер се Бога одрекла зарад ђаволског новца, који јој је све што има...!

Srb

pre 7 godina

Европа је окупирана од стране Немачке, која је и разбила Југославију и створила терористичко Косово. Сви који хвале Немачку и њихове "инвестиције" појма немају како се то скупо плаћа, отварање погона и фабричица масовно по Војводини има за циљ њихово одвајање од Србије, зато и траже у поглављима да се Војводина сама финансира и да има своју полицију и паралелне институције. Немачка је једно зло за српски народ, а Харадинај је само њен производ.

zivi i pusti da žive

pre 7 godina

nije zapad razbio jugoslaviju samo je pomogao da se oslobodimou utjecaja risije i srbije da li smo bili u pravu? ne znam, ali svi trenutno živimo bolje nego građanji Republike Srbije reci mi zašto bi se vratili natrag?

Loznicanin

pre 7 godina

1.12.1918.godine,kada je stvorena Drzava SHS,preteca Jugoslavije,trebalo je da vidimo ko je sta novoj drzavi doneo u miraz,pa ako je 1991.godine,vec moralo da dodje do razdruzivanja,onda lepo otvorimo tefter,vidimo popis miraza,pa se razidjemo u miru. Hrvati su nisu doneli nista,sem svog ucesca na porazenim stranama u oba svetska rata,a sada govore o tome kako je JNA bila agresor na vlastitu teritoriju,a Srbi iz Knina i Vukovara,na svoj vlastiti kucni prag. Da Aleksandar bi samo malo pametniji 1918.godine,svi bi vi danas bili dobri Srbi.

obrazuj se malo

pre 7 godina

to i je uzrok problema, zadnjih 100 godina ste nas zvali braćom a tretirali kao ratni plijen, zato nas i niste pustili '91, pitaj krajišnike koga su oni potjerali sa kućnog praga dok su bili gazde?

Loznicanin

pre 7 godina

Niste postojali cak ni na Austro-Ugarskim topografskim kartama,a kamoli da ste mogli biti tretirani drugacije nego kao *ratni plen.*Sto se tice *bratstva*,ono je bilo nametnuto,a 1991.godina,koju pominjes,samo je to potvrdila. Svi vi koji ste sto izazvali dva svetska rata,sto da ste Austriji i Nemackoj bili verne sluge,trebali ste biti preorani ili podeljeni medju silama pobednicama,a ne da se danas,na celu sa Svabama,sepurite i izigravate kvazi civilizovane zemlje.Toliko *civilizovane*da ste 78 dana bezdusno ubijali decu i civile po Srbiji 1999.godine,a u pomenutim ratovima,stradalo je,vasom krivicom desetine miliona ljudi.

mica

pre 7 godina

Pitam srba. Zasto ste se gurali u tu zajednicu sa Srbima 1918? Zasto niste napravili drzavu bez nas? Zasto su nasi preci ginuli za neko lazno bratstvo? Vi ste zlo, najvece sto nam se desilo. Nazalost, nase vodje to ne vide ili nece da vide. Kamo sece da vas uopste niamo ni poznali.

Trpivoje

pre 7 godina

Da li znate koliko vasa drzava ima duga,a koliko Srbija.Imali smo sankcije nekoliko godina a vi niste.Trenutno zivite bolje dobili ste kredite samo da budete sa njima,kada se pare potrose sta ostaje unistena ekonomija i dugovi.U vasoj drzavi su plate bile cetiri puta vece pre nekoliko godina a sada je razlika mnogo manja.Jos uvek trosite pare koje ste dobili od EU ali i to ce da prodje i sta ce te posle kukala vam majka.

carDusanSilni

pre 7 godina

Ta i takva evropa vec jeste saucesnik u zlocinima jer nas je ta evropa(tj pojedine evropske zemlje)bombardovala 78 dana

Zoran Milsavljevic

pre 7 godina

Postoji Evropa i mi smo u toj Evropi, ali postoji i EU. Ti si protiv nje. To je uredu.

Zoran Milsavljevic

pre 7 godina

Francuski sud je nezavisna institucija i na njih politički ne moze da se utiče. Jedino ako dobijaju pretnje od šiptarskih terorista.Baš briga Olands za tamo nekog sa juga Evrope. Jedino ako im ne prete terorističkim akcijama: Francuska se toga opravdno plaši. Inače Evropa ne volii tog Haradinaja. Njhov favorit je Tači.

ZEMUNAC

pre 7 godina

Pa ako je tako neka im i Srbi prete terorističkim akcijama. Da vidimo gde će tad.

nati

pre 7 godina

Novi svetski poredak je najvece zlo na planeti,svi koji se njemu prilagode,saglasni su sa tim zlom i sa unistenjem zivota na planeti.Nesreca je u tome, sto su isti takvi zlocinci i monstrumi indukovali sve politicare da rade u tom interesu zla.Haradinej i siptarska mafija je samo jedan od manje vaznih njihovih supozitorija, a ima ih na hiljade.Borba protiv takvih monstruma i moralnih nakaza, treba da krene iz samog centra zla.Americki narod je ciljano, godinama unazad, namerno zaglupljivan i indoktriniran, upravo zato da bi mirno prihvatio tu destrukciju.Dok se narod ne podigne,oni ce nas unistavati,polako i sigurno.To sto ce zlocinca Haradineja osloboditi,dokaz je da monstrumi rade nesmetano u sirenju zlocina i genocida na planeti pod okriljem demonske demokratije.Cela populacija je postala taoc zla, koje se sve vise siri a politicari svesrdno pomazu da se to zlo sto pre ostvari.\n

Bojan

pre 7 godina

Dragane, ovo Vam je jedan od najboljih tekstova u okviru kolumne. Svaka čast

SPARTANAC

pre 7 godina

idemo... doslo je vreme, da im se sve kaze u lice....

Stevanovic

pre 7 godina

Slazem se sa svakom izgovorenom recju, izuzev da se ovaj zlocinac poredi sa zverima. nemojmo da vredjamo zivotinje. ovo spodoba ne zasluzuje poredjenje ni sa ljudima ni sa zverima. sve cestitke na hrabrosti i za tekstove i za naslov .

Bojan

pre 7 godina

E tako to napiše jedan srbin da ga ceo svet razume.nn

Loznicanin

pre 7 godina

Vucicevicu,pa mi izgibosmo jureci toj Evropi *u zagrljaj.*Izgleda da oni nas ne mogu toliko ponizavati,koliko mi mozemo da izdrzimo,ako uopste imamo granicu *trpila.* Dvadeset drzava EU je priznalo Kosovo,a po meni,ko je priznao Kosovo,ne priznaje Srbiju.O cemu mi onda i zasto pricamo?

CICKA

pre 7 godina

Шта би било да је исте ствари Харадинај радио грађанима ЕУ , како би тада реаговала Европа , Брејвик је побио из пушке младиће и девојке па је осуђен али овај човек не само што је лишио живота многе већ се иживљавао на моструозан начин , нико не сме да има у вези злочина двоструке стандарде па ни Европа , ни за какав новац . ах да и још нешто да не заборавим слика власника Информера на свом радном месту је јако лепа, доста скромна редакција , али имам примедбу , сада и ако би неко хтео да упадне да не дај Боже ко зна из којих разлога среди власника знаће одмах по постеру где треба да иде или ноћу ако би упао знао би испод које столице треба да подметне бомбу , замените постере ,или ставите више истих , има манијака разноразних врста .

SARA

pre 7 godina

GOSPIDINE VUCICEVICU. nHVALA ZA VAS KOMENTAR JER GOVORITE ISTINU A MNOGE NOVINE TO NE PISU. nZASTO?????? n

Barbara Liry

pre 7 godina

Evropa je bila i ostala saucesnik u zlocinu nad srpskim zivljem. To nije novo. Novo je sto nas ponovo (nakon 1918. i 1944.) guraju u zagrljaj i na milost i nemilost te fasisticke tvorevoje EU, a sve u ime nekog prosperiteta i boljitka za nas. Samo smo mi glupi pa pamtimo i 1918. i 1944. a trebali bi zaboraviti i ne vracati se u proslost. Hvala ti Vucicevicu da si ovo ti napisao. Tvoja se cuje.

bravo

pre 7 godina

-Bravo napisano tacno kako je svaka cast!-i bravo za prosli naslov Inace citao sam juce u politici o tome kako u eu A. Vander-Debilen. ( inace od muke mi dodje da popijem cjelu kutiju Dramamina kad ga vidim pozlijemi) polaze zakletvu uz komentare "O sjajnom Miru i Prosperitetu i Ljudskim pravima koji cvetaju u i sve oko evropske unije....i okako se hvali je da su pocinili strasne zlocine, ali i da su bili i najvece zrtve austrijanci(vjerovatno i blazeni adolf h.)....sve ono "Najbolje" sto cvate i raste u toj evropskoj uniji.....kako su oni to fino klali....za primjer jel....ali da nisu zrtve- zrtve nego eto oni koljaci su ustvari zrtve (shmrc :-( ) , A u rezumeu mu stoji i porijeklo od baltika preko poljske pa bjezao od saveznika i profilirao - u trecem rajhu gdje je i rodjen..... ....odvratan za kutiju Dramamina kazem....ali ipak su najvece zlo u regionu suncevog sustava i sire Krvavati- od stoljeca sedmog prije krista- koji ni ne laprdaju danas o tome - da su zrtve-....a nisu ni prije osim u elektronskim medijima i stampi - u 90tima na haerteziji. I svime za obrazovanje i pducavanje "puchanstva" ....ako ih neki sud ipak pita sta su radili....da ne kazu "klali" nego da spinuju prema cemu moze profilirati...jest prije svega na zapadu ali i svugdje u svjetu, ukljucujuci iRusiju kojoj su se ulizivalii kao i svakome drugome pogodnome......A otvoreno bi ti rekli pa naravno Klali i Ubijali.......dok se njih ne rijesi-nece biti mira...niti nicega drugoga na planeti zemlji- oni koji su zapoceli oba svjetska rata....jer nezaboravimo....jest Musolini (1922) bio prije Hitlera(1933) ali su Oni Krvavati stvorili Musolinija....pa taljani su izgubili prvi rat.....ali je "zvono zazvonilo" ....

Vidoje

pre 7 godina

A mi se dali u žurbu ka Jevropi. To pre govori o nama, zar ne?

mile

pre 7 godina

zasto se cudite nema demkratije zapadna banda koristi siptare i ostalu gamad da uniste srbiju i rusiu i ostale pravoslavne zemljeda da se docepaju rudnih bogastva da bi ziveli 50 godina na tudjoj grbacia to su u srbiji trepca nalazista u loznici i u negotinu zlato srebro bacar jer su najveca nalazista pih metala u evropi a da ne pricamo sta ima u rusiji ta bagra i takozvana elita bi to da otme jerim je to glavni i krajni cilj jer celog zivota su tako ziveli da bi tako ziveli oni koriste sve i svakog ko bi se prodao za saku dolara zato srbija i rusija treba da sacuva jedna drugu i sve zemlje koje su na nasoj strani da se odbranimo od tog sljama vucicu batali evropu nema tu nista za nas okreni se srbiji i srpskim interesimakupuj oruzje da odbranis srbiju od stranih i domacih placenica odmah pod hitno izbaci nevladine organizacije i pocni vec jednom da hapsis izdajnike

Zivko

pre 7 godina

Haradinaj je 100% ratni zlocinac i mora da bude osudjen.Brisel trazi od Vlade Srbije deblokadu za korupciju a iza svega stoje placenici i tajkuni kako u Srbiji tako isto i inostrani tajkuni jer hoce na sve moguce nacine da se o tome prica i da se izvrsi degradacija Vucica-Genija 21-og veka ali Vucic ce ubedljivo pobediti u Aprilu na izborima i sve sto je radio i sto ce da radi u buducem periodu on ce realizuje zbog toga sto ima podrsku Trampa a ima je jer Tramp ime sve dokaze u svojim rukama i zbog toga su obojica veliki mirotvorci a oni koji misle o povratku Hillary Clinton(Obama,Soros,Rokfeler,Albanski lobi,Hrvatski lobi,Izetbegovicev lobi ostaju u autu.Bravo Vucicu-Genije 21-og veka

DJovan

pre 7 godina

I MIR je TU! U Zapadnoj Evropi MI Srbi, nemamo prijatelja, pa zašto onda hrlimo tamo, kako danas piše DJ Vučićević u njegovoj kolumni ~Dosta zločina~ gde je sve od reči do reči vise nego tačno, što on ume vrlo dobro samo kad hoće, ali sporno je jedino to što je napisao da se Srbija zanosi EUnijom, pa se postavlja pitanje gde se vidi taj zanos kod Srba, osim Jelane Milic I sličnih njoj i našeg PREMIJERA, koji uvek kaže da EU nema ALTERNATIVU. I sve izrečeno o tome ČUDOVIŠTU, koje ja zovem E Ustasko~Nacistička UNIJA, a tako misli 70% SRBA u kolumni DJV je na svom mestu, samo kad bi DJV smogao snage pa prednost dao SRBIJI nad bilo kime drugim, pa zvao se on i Aleksandar VUČIĆ, ali on to ipak ne uspeva, jer ako Jelena Milić i Aleksandar VUČIĆ imaju isto mišljenje o toj AŽDAJI EU onda je tu najveći naš problem.Ako Vučić sve naše neprijatelje u EU, koje svakodnevno proziva DJ Vučićević sa pravom, jer činjenice govore, a ne DJV, on samo obaveštava, zove svojim prijateljima, a to svi vidima i znamo, onda nikakav komenter tu nije potreban, jer poslovica kaže : Prijatelj mog neprijatelja jeste moj ŠTA?

sale ortodox

pre 7 godina

Svaka čast Vučičeviću neka si im rekao trebao bi to češće da govoriš jer nadam se da da ćemo napokon doći pameti,posle 1918,1944.i sad ovog rata ali bi mogao objavit komentare naše ja od svih komentara koji sam napisao nije ni jedan objavljen lpn

traktor

pre 7 godina

ista ovakva propaganda se vodila kad je bilo pitanje Knina sve od reci do reci a znamo kako smo prosli Naprimer prica-15 ustasa nas je DOCEKALO u zasedi kod nas nije bilo zrtava a svih njih 15 je liikvidirano menjajte nesto pod hitno

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija