• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

26.03.2017

10:56

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Hvala Jeremiću

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Hvala Jeremiću

Podeli vest

Kada Vuk Pozderac Buljubašić Jeremić pred redakciju Informera pošalje Slobodana Stojanovića Rokija - bivšeg pripadnika JSO osuđenog za ubistvo - sa sve istetoviranom 'Legijinom ružom' na vratu (!?!); kada Vukova hanuma Nataša na nepodobne novinare napujda svoje besne gorile, pa onda oni zavrću ruke, guraju i zabranjuju ulaz na konferenciju za novinare; kada pobesneli 'jeremićevci' danima opsedaju zgradu na Terazijama u kojoj se nalazi naša redakcija, sve otvoreno preteći linčom onima čije im pisanje nije po volji; pa to sve zapravo jeste jako dobro

Jako je dobro da Srbi što jasnije i što pre vide kakav je Vuk Pozderac Buljubašić Jeremić licemer i koliki je on zapravo fašista. Vrlo je važno to što je dotični pokazao svoje pravo lice. A to lice jeste lice monstruma

Kada Vuk Pozderac Buljubašić Jeremić pred redakciju Informera pošalje Slobodana Stojanovića Rokija - bivšeg pripadnika JSO osuđenog za ubistvo - sa sve istetoviranom 'Legijinom ružom' na vratu (!?!); kada Vukova hanuma Nataša na nepodobne novinare napujda svoje besne gorile, pa onda oni zavrću ruke, guraju i zabranjuju ulaz na konferenciju za novinare; kada pobesneli 'jeremićevci' danima opsedaju zgradu na Terazijama u kojoj se nalazi naša redakcija, sve otvoreno preteći linčom onima čije im pisanje nije po volji; pa to sve zapravo jeste jako dobro. Jako je dobro, jelte, da Srbi što jasnije i što pre vide kakav je Vuk Pozderac Buljubašić Jeremić licemer i koliki je on zapravo fašista.

Vrlo je važno to što je dotični skraćeni liderčić koji voli da se lažno predstavlja kao 'bivši predsednik sveta' u ovoj predizbornoj kampanji pokazao svoje pravo lice. A to lice jeste lice monstruma. Monstruma koji bi, kad bi se nekom nesrećom dokopao vlasti, od Srbije napravio najcrnju ličnu despotiju. Monstruma koji bi zabranjivao i linčovao sve one koji se usuđuju da misle i javno govore drugačije od njega. Monstruma koji, zarad svoga dupeta i interesa, ne preza ni od saveza sa najcrnjim đavolima. Monstruma koji se predstavlja kao bliski saradnik streljanog Zorana Đinđića, a za najbliže saradnike uzima Legijine ubice!?!

Hvala, dakle, Vuku Pozdercu Buljubašiću Jeremiću što je Srbima razbio iluzije koje su možda o njemu imali. Na početku ove kampanje, pokazuju istraživanja, njemu je verovalo oko 12 odsto birača, danas je za njega spremno da glasa upola manje njih, a kako je krenuo, do nedelje 2. aprila otići će on i ispod cenzusa od pet odsto. Sam pao, sam se i ubio...

Da li bi u svim medijima vladala zavera ćutanja da je Vučić za svog telohranitelja angažovao osuđenog ubicu iz Legijine parapolicijske jedinice, da li bi ćutali da je na njegov račun leglo 7,5 miliona dolara nepoznatog porekla?!

I da na kraju ne zaboravimo - kampanja efendije Jeremića učinila je još jednu veliku stvar za sve nas. Ona je, naime, potpuno razobličila nakaznu suštinu ogromne većine srpskih medija koje i dalje kontrolišu pripadnici žute ološ-elite. Ako ne razumete, zapitajte se samo da li bi gotovo svi beogradski mediji ćutke prešli preko Vučićeve odluke da nepodobnim novinarima primenom fizičke sile zabrani ulazak na konferenciju za novinare?! Ili, da li bi u svim medijima vladala zavera ćutanja da je Vučić za svog telohranitelja angažovao osuđenog ubicu iz Legijine parapolicijske jedinice?! Konačno, šta mislite, da li bi žute dosovske političke komesarke na RTS ignorisale priču da se, kojim slučajem, dokazalo da je na račune Aleksandra Vučića za tri i po godine leglo 7,5 miliona dolara nepoznatog porekla?!

Mislite o svemu tome.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija