• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

10.12.2017

18:00

​DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KONTRAPAMET!

Kolumne

​DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KONTRAPAMET!

Podeli vest

Tanja Vojtehovski je, na primer, novinar. Ugledni, da ne kažem ogledni primerak. Uvažena, poštovana, nagrađivana, na sva usta hvaljena zbog svoje TV emisije. A to što je ista ta Tanja Vojtehovski istovremeno sve do pre neki dan bila ostrašćeni sledbenik Saše Grčić Jankovića i njegovog PSG, to što i dalje uvek i u svakoj prilici otvoreno mrzi i pljuje SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa to nema nikakve veze, to se nekako podrazumeva kao dokaz njenog profesionalizma i objektivnosti...

Tanja Vojtehovski je, na primer, novinar. Ugledni, da ne kažem ogledni primerak. Uvažena, poštovana, nagrađivana, na sva usta hvaljena zbog svoje TV emisije. A to što je ista ta Tanja Vojtehovski istovremeno sve do pre neki dan bila ostrašćeni sledbenik Saše Grčić Jankovića i njegovog PSG, to što i dalje uvek i u svakoj prilici otvoreno mrzi i pljuje SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa to nema nikakve veze, to se nekako podrazumeva kao dokaz njenog profesionalizma i objektivnosti.

Kada se bilo ko usudi da kaže makar jednu lepu reč o aktuelnoj vlasti, on se odmah proglašava za plaćenika, krezubog kretena, sendvičara... I to bez razlike. Od Ivane Španović do Branka Kockice

Ta strašna, otvorena, na momente bolesna mržnja čak joj je u drugosrbijanskoj kvazieliti kupila i indulgenciju ranijih ružičastih grehova (ko se, na primer, uopšte seća da je gđa Vojtehovski u jednom rijalitiju gošću upitala da li je doživela orgazam dok ju je otac silovao!?!).

Sergej Trifunović je, jelte, glumac. Iza sebe ima puno dobrih uloga, ostvarenja po kojima ga pamte i prepoznaju širom regiona. I on je nagrađivan, i on je hvaljen i uvažavan. A to što 'zapišava grobove' i posredno poziva na ubistvo gorepomenutog Vučića, to što preti svima koji mu nisu po volji i obećava im vešanje po terazijskim banderama, pa to je sasvim okej, to se podrazumeva i baš mu nekako daje na profesionalnom ugledu.

Vlado Georgiev je, da kažemo, pevač. Cmizdrave devojčice, one koje ga slušaju, kažu čak da je Vlado dobar pevač. Ne razumem se u muziku, pa ne mogu o tim njegovim njegovim tra-la-la baladama, ali vidim da je i dotični u profesionalnim i medijskim krugovima poprilično poštovan. E sad, što gospodin Georgiev javno ne vadi onu stvar iz usta, što najprostačkije vređa i preti linčom svima koji mu nisu po volji, pa i meni, e to je baš kul. To mu u stvari podiže rejting u žutim medijima, koji su i danas, šestu godinu posle rušenja dosizma, u Srbiji još u ubedljivoj većini.

Lav Pajkić

Promo
Posle samo jedne epizode 'Kontravizije' nabijen je na medijski kolac jer se usudio da razobliči nakazno licemerje i beskrajnu glupost žute ološ-elite

I sve bi bilo okej i ne bi zasluživalo ova dva stupca, da je to pravilo, da isti aršini važe i za one sa druge strane. Ali ne važe. Kada se danas i ovde, jelte, bilo ko usudi da kaže makar jednu lepu reč o aktuelnoj vlasti, kada bilo ko javno izrekne bilo koju činjenicu koja ne ide u prilog hejterskoj fatalističkoj teoriji po kojoj je danas u Srbiji baš sve najgore, onda se taj neko odmah proglašava za plaćenika, krezubog kretena, sendvičara, dupeuvlakača... I to bez razlike i bez ikakvog pardona.

Žuta medijsko-politička ološ-elita besramno napada čak i takve neupitne veličine kakva je svetska šampionka Ivana Španović. Nju su, da podsetim, častili najgrđim epitetima, o njoj su izmišljali najgrozomornije laži samo zato što se usudila da javno konstatuje činjenicu da država Srbija sistemski, finansijski podržava vrhunsku atletiku?!? Toplog zeca u medijima i na društvenim mrežama po istom principu prošli su i Boža Maljković i Svetislav Bule Goncić i Laza Ristovski i Jadranka Jovanović i Leontina Vukomanović i Milan Gurović i Dragan Džajić i Branko Kockica...

I onda je sasvim logično da Lav Grigorije Pajkić posle samo jedne epizode 'Kontravizije' bude nabijen na medijski kolac jerbo se usudio da javno razobliči nakazno licemerje i beskrajnu glupost žute ološ-elite, dok je istovremeno Zoran Kesić svojim imbecilnim TV izdrkotinama zavredio status drugosrbijanskog polubožanstva.

Ništa vam nije jasno? Pravo da vam kažem, nije ni meni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija