• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.02.2018

14:26

​DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ZABRANA BELOG!

Kolumne

​DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ZABRANA BELOG!

Podeli vest

Pokušaj Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića, Šutanovca i ostalih tzv. lidera tzv. opozicije da na beogradskim izborima zabrane listu Ljubiše Preletačevića Belog precizno pokazuje najmanje tri stvari

Prvo, i Đilas i Šapić i svi ostali sada već sasvim dobro znaju da će 4. marta doživeti još jedan izborni debakl, pa onda napadom na Belog i sumnjičenjem dotičnog komedijanta iz Mladenovca za saradnju sa Vučićem pokušavaju najpre da mu otmu pokoji glas, a onda i da unapred pripreme alibi za svoj neizbežni ko zna koji po redu sramni izborni poraz.

Drugo, dosovski liderčići optuživanjem Belog za neozbiljnost i sprdanje sa državom pokušavaju zapravo da sami sebe prikažu kao ozbiljne ljude, jedine vlasne i sposobne da vode glavni grad i državu. I zato onog Belog koga su prošle godine u predsedničkoj kampanji u svojim medijima predstavljali kao 'važan dokaz demokratije' i slavili kao 'autentičnu pobunu obespravljenih protiv lopovskog sistema' (citat: Jovo Bakić u 'Danasu') danas proglašavaju za režimsku pokvarenu igru i 'projekat Vučićeve tajne policije'!?!

Spremaju alibi

Reuters

Žuti dobro znaju da će 4. marta doživeti još jedan izborni debakl, pa onda napadom na Belog i sumnjičenjem dotičnog komedijanta iz Mladenovca za saradnju sa Vučićem pokušavaju da mu otmu pokoji glas, ali i da pripreme alibi

Treće, i najvažnije, Đilasov, Šapićev, Jankovićev, Jeremićev, Šutanovčev udar na Belog definitivno i nepogrešivo dokazuje da u tome što se danas u Srbiji naziva opozicijom nema ni principa, ni ideologije niti bilo kakve demokratije. Jer, da pogledamo, šta je njihov argument kojim dokazuju da je Beli prevara i da iza njega stoji zli režim? Kažu, Beli je proglasio izbornu listu tako što je njegov brat Ognjen za jedan dan promenio ime u Ljubiša Preletačević. I? Šta je tu tačno problem? Osim što nova lična karta nije izdata za jedan dan (zahtev za promenu imena Ognjen Maksimović, brat Luke Maksimovića, podneo je još 6. februara), argument po kome je trećeplasiranom sa predsedničkih izbora trebalo zabraniti učešće na izborima zbog formalnosti - iste one koja nikome iz opozicije prošle godine nije smetala (!?!) - nije nikakav argument već najobičnija zamena teza. Jer da je kojim slučajem policija odbila da Ognjenu Maksimoviću izda ličnu kartu na ime Belog (a po zakonu svako ima pravo da se zove kako hoće i po zakonu dokumenta za potrebe izbornog procesa se izdaju po ubrzanoj proceduri), onda bi zli 'diktator Vučić', nema nikakve sumnje, od istih ovih vajnih opozicionara bio optužen za gušenje građanskih prava i sloboda. Zar ne?

Dobro je, dakle, što se desio Beli. Odlično je što je na njegovom primeru postalo potpuno očigledno najstrašnije licemerje dosovskih secikesa i prevaranata. I zato nemojte da se iznenadite ako 'neozbiljni Beli' i na ovim izborima osvoji više glasova od njih 'ozbiljnih žutih stručnjaka'.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milanaleksandra

pre 6 godina

jaka si opozicijo kad ti smeta jedan Preletacevic.

prestolonaslednikovica

pre 6 godina

Pa Beli im je trn u oku,bili su svi iza njega na predsednickim izborima.

Dana

pre 6 godina

Pa cela opoyicija gleda samo kako da jednog po jednog ukloni kako zna i ume, svi tu jedni drugima smetaju.

Stanojlo

pre 6 godina

Svaki potez opozicije smesan i jadan, a najvise jer sklanjaju decka koji se sprda sa njima.

Hedona

pre 6 godina

Tajkunima smeta Beli jer može da pokupi sve njihove glasove.

GajbexG

pre 6 godina

Opoziciji nije uspelo da sprece Belog da ucestvuje na izborima.

GajbexG

pre 6 godina

Dali su sve od sebe da se Beli ne kandiduje ali im nije uspelo.

Moka

pre 6 godina

Mora da ih mnogo boli sto Beli bez imalo truda ima vise glasova od njih, pa su hteli da mu napakoste.

Mika

pre 6 godina

Opozicioni lideri se plaše i sopsteve senke jer će završiti u zatvoru nakon ovih izbora.

Maja

pre 6 godina

Videli smo mi šta oni mogu da urade kada su na vlasti. Zato je cilj da se oni nikad više ne vrate.

Milan

pre 6 godina

mislim da to dosta govori o njima, kako li bi se tek prema narodu ponasali?

Saša

pre 6 godina

Dragan J. Vučićević je osoba koja gađa pravo u centar.

zoran miljkovic

pre 6 godina

КАКВА ГЛУПА ОПОЗИЦИЈА,ПА БЕЛИ ЈЕ НЕЧИЈИ ПРОЈЕКАТ,НАРОД ЗНА ЧИЈИ,ОН ВУЧЕ МЛАДЕ ГЛАСАЧЕ,ОВЕ ДЕБИЛЕ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ СВЕ У ПОЛИТИЧКУ ПЕНЗИЈУ,ШТО ХИТНИЈЕ ТО БОЉЕ.

caca

pre 6 godina

Kada cu dobiti platu koja kasni 13 meseci??Stylos group Novi Sad oficialni sponzor opozicije ispod stola, a radnici neka pocrkaju...Vucicu sa takvim gazdama treba ostro...

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija