• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

10.06.2018

17:17

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POKVARENI ČOVEČULJAK!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POKVARENI ČOVEČULJAK!

Podeli vest

Vuk Pozderac Buljubašić Jeremić, Bog ga dragi poživeo, najbolja je i najkonkretnija garancija da ova i ovakva žuta, kleptomanska, dosovska opozicija nikada više u Srbiji neće doći na vlast

Unuk titoističkih bandita Šerifa Buljubašića i Hamdije Pozderca, sin slobističkog saučesnika u pljački NIS-a Mihajla Miška Jeremića, Vuk je, neko bi zlonameran rekao, genetski bio predodređen za velikog lopova i belosvetskog muljatora. Ne razumem se u genetiku, ali lično sam se uverio da je dotični verovatno najpokvareniji čovečuljak koji se ikada domogao važne državne funkcije u Srbiji.

Vuk je, neko bi zlonameran rekao, genetski predodređen za velikog lopova. Ne znam, ali lično sam se uverio da je dotični najpokvareniji čovečuljak koji se ikada domogao funkcije u Srbiji

Prvi put sam ga sreo kao savetnika tada tek izabranog predsednika Srbije Borisa Tadića, pozvao je nas trojicu urednika na kafu. On je svoju pio iz šolje sa velikim logom NATO pakta, a nas je pokušao da ubedi kako je vrlo važno 'dekosovizirati Srbiju', odnosno Srbima preko medija što pre objasniti kako je Kosovo zauvek i nepovratno izgubljeno.Sastanak je, sećam se kao da je juče bilo, završen krajnje neprijatno pošto mu je kolega, čestiti Đoko Kesić pomenuo slavno bošnjačko poreklo. 'Ne razumeš ti, Vuče, nas Srbe i naše Kosovo, ti si ipak Pozderac... ', rekao je Đoko i prevremeno završio Vukov brifing. 

Drugi put Vuk me je iznenada pozvao pet-šest godina kasnije, dan posle poraza na stranačkim izborima u DS. Ručali smo nasamo u restoranu u Birčaninovoj, a Jeremić je pričao kako je Tadić izdajica koji je prodao svetu srpsku zemlju Kosovo (!?!). Kad sam ga podsetio na onu šolju sa NATO znakom i njegov predlog za 'medijsku dekosovizaciju Srbije', naljutio se i demonstrativno otišao ostavljajući me samog za stolom sa dva bifteka i nedogorelim tompusom.

Elem, od tog i takvog prevrtljivog i do koske pokvarenog čovečuljka moglo se očekivati da dosegne najviše visine svetskog mafijašluka.

Gore narečeni Đoko Kesić svedok mi je - kada je Jeremić izabran za predsednika Generalne skupštine UN, rekao sam mu otprilike ovako: Ovaj će i tamo da napravi neko veliko sranje...

I bio sam u pravu. Šerifov i Hamdijin unuk, Mihajlov mali iskoristio je i funkciju 'predsednika sveta' (tako je voleo da se lažno predstavlja) da mulja, vara i zgrće milione. Iz budžeta Srbije uzeo je milione dolara ne bi li sebi i svojoj gospođi Nataši poplaćao najskuplje apartmane i limuzine po Njujorku, a tamo je radio samo za sebe i samo za svoju guzicu.

Svetski vrh

Informer

Od tog i takvog prevrtljivog i do koske pokvarenog čovečuljka moglo se očekivati da dosegne najviše visine svetskog mafijašluka

To je sada sasvim očigledno - Jeremićevi 'poslovni partneri' iz toga vremena Patrik Ho i Šeik Gadio uhapšeni su u SAD, Ji Đianming je pao u Kini, a Vukov 'brat' Emilio Lozano optužen je u Meksiku. I svi se oni terete za pranje miliona, davanje mita, sistemsku korupciju, i svi su oni Vuku Jeremiću, njegovom kobajagi institutu i njegovoj šatro agenciji za konsalting uplaćivali silne pare, do sada je dokazano - najmanje 5,3 miliona evra!

I? Sad mi svi treba da verujemo da Jeremić nema ništa sa pranjem para i korupcijom? Sad smo svi mi 'cipiripiji', kopčamo se na leđima i verujemo da je Vuk Jeremić pošten konsultant i premudri analitičar čiji saveti i analize vrede milione dolara i evra?!

Nemam više mesta na ovom dvostupcu, ali razmislite samo šta bi se desilo da su toliki prljavi keš našli na računu Vučića ili nekog njegovog? Da li bi i tada i RTS i ogromna većina drugih medija isto ovako ćutali i pravili se da se baš ništa nije dogodilo?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

Dosta su zuti upropastili ovu zemlju da smo se jedba oporavili!

Gradimir

pre 5 godina

Jeremić će tek odgovarati za svoje korupconaške afere , klupko je počelo da se odmotava.

Petar JVetar

pre 5 godina

...Тадић,Шутановац,Ђилас,Пајтић,Динкић...

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Jeremić ima mnogo toga da objasni oko novca koji je uplaćen na njegov račun dok jew bio u UN-a.

Stojan

pre 5 godina

Svaka rec ti je nna mestu jer Jeremicu ne treba nista verovati

Sava

pre 5 godina

U pravu je Dragan. Sreca pa ljudi poput Djilasa nilada vise nece doci na vlast.

Branko

pre 5 godina

U pravilu se slazem da je NATO Vuk jedno veliko zlo koje je zadesilo Srbe i SRB!!!???? Siguran sam da je on krminalac "svrskog kalibra!!!!?????

Gaga V

pre 5 godina

Jeremić je najskuplji savetnik na svetu koji je ojadio zemlju Srbiju.

Marina

pre 5 godina

Svaka nova kolumna je bolja od prethodne! Svaka čast!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija