• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

05.08.2018

12:34

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOŠKO DOKAZ: Vučić će vladati do 2030.

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOŠKO DOKAZ: Vučić će vladati do 2030.

Podeli vest

Boško Obradović je konačno uspeo u životu. Oduvek je taj karijerni čačanski grebić govorio da mu je životni cilj da uđe u istoriju, da bude upamćen po nekom velikom delu. I evo, uspeo je 

Ostaće Boškić, nema nikakve sumnje, upamćen kao prvi ljotićevac u istoriji koji podržava pederske brakove i koji se zalaže za to da se gejevima dozvoli usvajanje dece.

Kod Boška i njegovih sve može i ništa nije sveto. Ne bi li se dokopao bilo kakve funkcije, spreman je Boškić da izda sve oko sebe, pa i samoga sebe

Nije smešno, ozbiljna je stvar. Boško Ljotić Obradović lakmus je papir srpske realpolitike. Politike koja se, nažalost, ovih meseci izrodila u najobičniju trgovinu. I to onu na malo, piljarsku trange-frange trgovinu utemeljenu na starom, dobro znanom vašarskom principu: Ko nabije, taj dobije.

Kod Boška i njegovih, jelte, sve može i ništa nije sveto. Ne bi li se nekako i negde dokopao bilo kakve funkcije, spreman je Boškić da izda sve oko sebe, pa i samoga sebe. On koji je do prekjuče bio vatreni zagovornik ljotićevske teorije krvi i tla i kao takav zagriženi protivnik "bolesnih pederčina koje šetaju po centru Beograda" (njegov citat, naravno), on koji je do juče optuživao tajkuna Đilasa da je najveći lopov koji je ikada hodio srpskom politikom, on koji je Vuka Pozderca Jeremića označavao kao izdajnika Kosova koji je sa Tadićem postavio granicu na Jarinju i Brnjaku, taj i takav "on" danas je u koaliciji sa "pederčinama", "lopovom" i "izdajnikom". I još je da bi ušao u pakt sa svima njima, nedotavnik nedotavni, poništio odluku Glavnog odbora Dveri i prekonoć se odrekao svih do juče najbližih saradnika koji su mu verovali na reč da je iskreni i dosledni "srpski nacionalista".

Imbecili

Treba biti politički imbecil, pa glasati za Boška u koaliciji sa "pederčinama", "lopovima" i "izdajnicima". A imbecili nisu u većini

Boško je, da li me razumete, dokaz. Dokaz, najpre, da srpska opoziciona politika danas zapravo ne postoji. I drugo, važnije, dokaz da će Aleksandar Vučić, ako ga zdravlje posluži, vladati Srbijom još dugo, dugo, bar negde do 2030. Jer treba biti politički imbecil pa glasati za Boška u koaliciji sa "pederčinama", "lopovima" i "izdajnicima". I treba biti baš mnogo glup pa poverovati da su danas u Srbiji politički imbecili u većini.

No, nikakva šteta. Ne bih ja danas i ovde da kukam nad sudbinom Boškića i njegovih. Bogu hvala što su svi oni baš takvi i što nikada više neće doći na vlast. Nego, nikako ne bi valjalo ako bismo, kao društvo i država, dozvolili Bošku Obradoviću i sličnima da danas i ovde nekažnjeno primenjuju ljotićevske nasilne metode. Da biju žene i slabije od sebe. Opasna je to sorta. Svašta njima može da padne na pamet. I zato, samo po zakonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Viktorija Vikica

pre 5 godina

Ništa im nije sveto, sve rade zarad sopstvenih interesa. Ovo je bruka i sramota za našu zemlju!

caplin

pre 5 godina

Samo jedna ispravka.Nije on cacanski grebic, on je cacanin.Grebici su sa druge strane Morave, u Ljubicu a mi Grebici u Ljubicu ne drzimo ovakve spodobe.

Olivera

pre 5 godina

Bolje ga niko nije okarakterisao "karijerni cacanski grebic"! Svaka cast za kolumnu, svi znamo ko je Bosko!!! Najbolje da nam decu vaspitavaju, dva oca i dve majke, i da odrastaju u nezdravom okruzenju, alo ljudi dozovite se i zaustavite ovakve zlocine, nad neduznom decom!

Dejjan

pre 5 godina

Bosko je nebitan, provaljen od svih, najsrecniji bi bio kad bi ga Vucic primio u SNS i dao mu komadic vlasti. Ovako, ne zna vise sta bi i s kim bi. Mnogo bitnija je ofanziva antiruske koalicije, koja se moze videti na svim poljima. Sistematska i sveobuhvatna. Ovo je Vucicevic najavljivao pre par meseci, ali je izgledalo neverovatno. Jos je neverovatnije da zele da nas kupe za saku peska, na neke spotove, armiju botova. Smatraju nas za budale.

paramonte

pre 5 godina

Bosko ce biti zapamcen kao jedna od vecih sramota Srbije.

Damir

pre 5 godina

Kolumna pogadja u srz. Vucicevic kao porodican covek ima pravo da prica i ocitiva bukvicu coveku koji tuce zene.

MareSrbija

pre 5 godina

Obrad je lud i izdajnik.Treba to na prinudni rad jer radi protiv Srbije.Svakog politicara koji je protiv interesa svoje zemlje

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Бошко би све урадио само да остане у некој фотељи , типичан каријериста.

Alhemičar

pre 5 godina

Обрадовић се удружио са онима који се девастирали Србију 12 година , до јуче их еј нападао а сада се ухватио у коло са њима.

elazivkovic

pre 5 godina

Boskic je jedna NEmoralna gromada! Jedan tako DIVAN lazov! I povrh svega jedan tako DOBAR nasilnik!

Nenad

pre 5 godina

Boško je odavno dokazao da će sve uraditi radi popularnosti.

Mašnica

pre 5 godina

Boškić je pokazao sve osobine koje jedan predsednik ne bi nikada trebao da poseduje i ispoljava.

Jovan

pre 5 godina

Vučić i zaslužuje da bude na vlast još dugo, jer zaista boljeg od nega nemamo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija