• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.11.2018

19:57

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NEĆEMO RAT, ALI AKO BUDE MORALO...

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NEĆEMO RAT, ALI AKO BUDE MORALO...

Podeli vest

Šiptari ponovo otvaraju sezonu lova na Srbe na Kosovu. I opet za to, da se ne lažemo, imaju dozvolu Amerikanaca. Posle poraza u Interpolu, nakon saznanja da je mala Srbija uspela da se izbori sa velikom silom i da po prvi put od 2008. na nekom međunarodnom forumu ima većinu zemalja na svojoj strani - u Vašingtonu je pala odluka da se Srbima i Srbiji slomi kičma! I zato Haradinaj divlja i zato nacističke horde zla u uniformama ROSU upadaju na sever i zato je, nažalost vrlo moguće, da će Šiptari ovih dana krenuti u otvoreni, oružani napad

 

Ako do toga dođe, ako nas sve zajedno dovedu u bezizlaznu situaciju, država će morati da reaguje onako kako se reagovati mora. Vojska Srbije i srpska policija ući će na Kosovo i zaštitiće nevin narod od novog pogroma.

Nije ovo ni 1995, ni 1999, a nije ni 2004. Nije u Beogradu više na vlasti ni Slobodan Milošević, ni Kilavi Radovan Boris Tadić i nije više moguće nekažnjeno ubijati i proterivati Srbe

Tu nema i ne sme da bude nikakve dileme. I to bi morali odlično da razumeju svi oni koji donose odluke i u Vašingtonu i u Londonu i u Briselu, ali pre svega to bi morali da razumeju takozvani lideri lažne države u Prištini.

Ako neko, bilo ko, misli da će Srbija zarad EU šargarepe ili bilo čega drugog mirno gledati kako Srbe ponovo ubijaju i proteruju samo zato što su Srbi, e pa onda se taj neko, da prostite, debelo zajebao! Nije ovo ni 1995, ni 1999, a nije ni 2004. Nije u Beogradu više na vlasti ni Slobodan Milošević, ni Kilavi Radovan Boris Tadić i nema nikakve šanse da će naša država ćutati, da će reagovati samo mlakim saopštenjima i samo molebanima po crkvama. Ne!

Danas je Srbija ozbiljna država, a na njenom čelu je, Bogu hvala, Aleksandar Vučić - ozbiljan i odgovoran državnik koji će do poslednjeg trenutka čuvati mir i neće povlačiti nagle i nepromišljene poteze, ali ako bude morao neće časiti časa. I kao što pobeđuje u ekonomiji, u politici, kao što sve češće i sve ubedljivije pobeđuje na međunarodnoj sceni, pobediće on, pobedićemo svi mi i u tom ratu. Nemojte imati nikakve sumnje.

Pobedićemo

Foto: Ministarstvo odbrane

Nećemo rat. Ne treba nam. Ne želimo ga. Učinićemo sve da ga ne bude. Ali ako su svetski silnici odlučili da nas gurnu u rat sa Šiptarima, naprosto nećemo imati izbora. I pobedićemo

Šta kažete? Biće to jalova pobeda? Zaratićemo, zbog Kosova, sa celim svetom? Nemamo nikakve šanse protiv velikog i strašnog NATO pakta? Da, i? Šta onda mi da radimo? Da aplaudiramo šiptarskim koljačima dok ubijaju, pale i proteruju Srbe sa Kosova?! Da pristanemo na najveće nacionalno poniženje samo zato što nam neko negde obećava članstvo u nečemu što zapravo više i ne postoji?!

Budimo ozbiljni, jer ozbiljna su vremena. Nećemo rat. Ne treba nam. Ne želimo ga. Učinićemo sve da ga ne bude. Ali ako su svetski silnici odlučili da nas gurnu u rat sa Šiptarima, naprosto nećemo imati izbora. I pobedićemo. Jer Srbi su najjači onda kada se njihovim neprijateljima učini da su najslabiji.

Feldcajgmajster Oskar Poćorek, komandant prve austrougarske ofanzive na Srbiju, na dan početka rata 28. jula 1914. svom najbližem saradniku generalu Liborijusu fon Franku rekao je da 'nema nikakve sumnje' da će Srbija kapitulirati i biti izbrisana sa karte za najviše dve nedelje. Kako se završilo, to svi znamo...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

U svakom slučaju fenseraju u Briselu ističe vreme jer nije vodio proaktivnu ulogu u sprečavanju kršenja svih sporazuma na koje je i sam stavio potpis, niti je upotrebio mehanizme da urazumi prištinske vlasti. Neko posećuje pivare po Briselu ,neko glumi opoziciju po beogradskim kafićima. To ne ide tako. Srbija je ozbiljna država i stalo joj je do svog naroda. I neće prepustiti na milost i nemilost Srbe na KiM pretorijanskim gardama i nemilosrdnim i beskrupuloznim sankcijama svoj nevin narod. SB UN je sledeća instanca. Ali i rat je opcija. Ovde nisu problem ljudi, građani, Srbi i Albanci. Reč je o bivšim ekstremistima, koji su promenili odela, ali manir nisu. Samo su ga implementirali u politiku. Politiku sile. Srbija je ženskog roda i ima srce. Ali joj ne manjakaju ni muda, kada je to potrebno. Pozdrav, Vučićeviću.

kradjordje

pre 5 godina

ovaj , lazanski, islicnih gurace nas u rat, manimo ljudi ove ratne puskase, vderujte mi, videlismo sta znaci rat.

Saradžogla

pre 5 godina

Вучићевићу,синко,врати стари начин слања коментара који је био изузетно једноставан.Јебали те семафори,излози,аутобуси,пешачки прелази,хидранти ... Уместо да кликнем једном дешава се да то учиним сто пута? Упозоравам те да ти новине имају цензуру?Убеђујем познанике ДА ТИ НИСИ БОСАНСКИ СРБИН пошто показујеш немерљиво полтронство према Председнику Србије Вучићу.

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,mani se raspirivanje gluposti ,,kako će da ratujemo,, već davaj klađenje ... ŠTA MISLIŠ KOLIKO BI NAS GRAĐANA SRBIJE DOČEKALO AMERIČKOG PREDSEDNIKA TRAMPA? Da li bi došlo više nego za Putina?Ajd sada kreni propagandu protiv Trampa? Još nešto ... Prestani da se brukaš sa ,,nisam robot,,?Malopre sam kliknuo pedeset puta?

Branko

pre 5 godina

Управо тако! Никаквог дефетизма, нема никаквог страха! Нема назад! Ни педаль српске землье! Разграниченье?!? Одавно смо ми разграничени са Албаниjом!! Овога пута чемо вратити и Скадар и Драч и то че бити право разграниченье!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija