• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

03.02.2019

19:04

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SPECIJALNI RAT

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SPECIJALNI RAT

Podeli vest

Kada Olja Kovačević u narodu poznatija kao Žuta Olja - dugogodišnja vanbračna supruga jednog od lidera opozicije Borka Stefanovića - otme Javni medijski servis i od svoje emisije, najgledanijeg političkog tok-šou programa u Srbiji, načini tribinu za promociju stavova Saveza za Srbiju, je l' se to onda, moliću lepo, zove cenzura?!

 

Kada dotična u četvrtak uveče u uvodu 'Da, možda, ne' emituje prilog od skoro deset minuta u kome sasvim transparentno reklamira 'građanske proteste' i otvoreno poziva narod na 'bunt protiv diktature' (!?!), pa biće da je to definitivni dokaz Vučićeve strahovlade?!

Takozvani lideri takozvane opozicije samo su izvršioci prljavih radova. Iza svega se kriju zapadni moćnici i domaći tajkuni kojima nikako ne odgovara Srbija kakva ona danas jeste

Kada Tanja Vojtehovski, ona koja je vodila predizborne skupove Saše Jankovića i ona koja neskriveno podržava tajkuna Đilasa, na TV Prva snima novi serijal emisija 'Život priča', u kojima, kao što znamo, ne radi ništa drugo osim što napada vlast i državu, onda mora biti da je i to dokaz 'strašne medijske neslobode u kakvoj Srbija nikada ranije nije bila' (citat iz nedeljnika 'Nin'). Kada Jovana i Srđan na istoj toj 'sumnjivo prodatoj' televiziji od jutarnjeg programa naprave poligon za širenje bolesne mržnje prema svemu što ima bilo kakve veze sa državom i sistemom, biće da i to najbolje govori o totalnoj medijskoj kontroli danas i ovde.

Prevara

Foto: printscreen youtube

Sreća, pa većinska Srbija nije luda. Sreća, pa imamo to nesrećno petooktobarsko iskustvo, te nas nije više tako lako obmanuti i žedne preko vode prevesti

Kada Zoran Kesić na takođe 'sumnjivo prodatoj' O2.TV svakog vikenda vodi prizemnu i primitivnu kampanju protiv Vučića i svakoga ko ima bilo kakve veze sa njim, kada za te gadosti on jedan prima veću platu od svih novinara te televizije zajedno, pa nema druge nego da i to potvrđuje tezu o diktatorskom režimu koji je ugušio svaku kritiku i svako slobodno i drugačije mišljenje.

Ajde, bre, da se mi više ne zajebavamo! I da kažemo o čemu se ovde radi. Mi danas, braćo i sestre, u Srbiji živimo usred klasičnog specijalnog rata, rata koji ovu zemlju treba da gurne u haos kako bi onda u tom haosu vlast na prevaru preuzeli oni najgori i najpokvareniji. Takozvani lideri takozvane opozicije samo su izvršioci prljavih radova. Iza svega se kriju zapadni moćnici i domaći tajkuni kojima nikako ne odgovara Srbija kakva ona danas jeste. Njima treba slaba, servilna, u svakovrsnoj korupciji ogrezla državica Srbija kako bi oni, gavrani crni, mogli da ostvare svoje interese - od priznanja lažne države Kosovo, preko ukidanja Republike Srpske, do pretvaranja državne kase u plen dosovskih secikesa.

Sreća, pa većinska Srbija nije luda. Sreća, pa imamo to nesrećno petooktobarsko iskustvo, te nas nije više tako lako obmanuti i žedne preko vode prevesti.

Mada, kako su počeli, svašta je ovde još moguće...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 5 godina

Kesić ne ide više svake subote, niti će ići. Šta ćemo sad.

vlah alija

pre 5 godina

kesic je bar duhovit dok je onaj rezimski klovn pajkic stvarno za bljuvotine

Lala iz Banata

pre 5 godina

Sistem treba menjati...Nema nama slobode dok slepo idemo i dobrovoljno, u kolonijalno ropstvo... Teorija komparativnih prednosti kaze da treba imati NESTO sa cime konkurisete...? Sta mi to imamo za konkurenciju u Zapadnoj Evropi...? Jeftinu radnu snagu...Hocemo da budemo robovi u sopstvenoj drzavi...Pa mi smo lud narod 1000% kada to zelimo svojoj deci...Zato...Dole sistem koji pravi od Srba... - ROBOVE modernog doba...!!

Boki

pre 5 godina

Veoma lepo rečeno Lalo. Kao da sam već negde pročitao isti takav komentar.Verovatno negde postoji baza "Nadahnutih i patriotskih komentara "i treba samo uradit "copy , paste " da bi zvučao pametno. Bolje ti nama reci da li u toj bazi postoji i objašnjenje zašto naši "oslobodioci " koji su nam doneli čuvene promene , nisu nešto uradili po tom pitanju i napravili to "NEŠTO" .Naprotiv .Urušili su sve što su mogli i doveli nas dovde. Pa koliko puta će vas , ta ekipa , preveslati na istu foru ?

dragoljub

pre 5 godina

Bravo Vučićeviću. Tako nešto nijedna majka više ne može da rodi. Svaka ti je skoro ka Njegoševa.

Mihajlo

pre 5 godina

Pa ni zena ti vise ne veruje u to sto pises, moralna nakazo! A jel te sramota, majke ti kada se pogledas u ogledalo? Sta vidis? Gebelsa? Zao mi te je. Adm, bolje da peres tanjire po evropi nego sto tako zaradjujes za 'leba

istina

pre 5 godina

A kontravizija sta je to i kako je bata andrej vlasnik lista alo a ti ga vucicevicu uredjujes i vodis o tome nema reci

Prrle

pre 5 godina

Auuu..ljudi...kakva je ovo spodoba na slici sa naočarima za sunce sto nose ljudi,kakav je ovo neuspeli pokušaj ljudskog bica?! Ovo stvorenje lici na one orke iz gospodara prstenova. Ovo moze poslužiti kao dokaz da se tocak evolucije moze pokrenuti i unazad - od coveka prema majmunu. Ovo nije preporučljivo da gledaju osobe sa slabim srcem,bez odobrenja lekara ili farmaceuta.

Dec

pre 5 godina

A ono kad ti predsednik iskače iz ( praznog ) frižidera svakih 5 minuta i priča sam sa sobom?

zozon

pre 5 godina

Zadrži se na Zadruzi i Parovima, to je tvoj nivo.

Kiko

pre 5 godina

UDBA sistem mora da se rasformira. Ili ce Srbija nestati. Komentar naravno necete objaviti, ali vi koji ste komentar procitali (administratori), znajte, dok se ne otvore dosijei tajne sluzbe i dok se sve ne sazna, nema buducnosti za Srbiju.

rale

pre 5 godina

gospodine uredinice.dragane vucicevicu,da bismo ti verovali o cemu pricas,trebas nas ubediti.kako da ti verujemo to sto pricas,kada uredujes vasarske novine.glavna tema su ti porno karleusa ili sex u rijaliti,sve gluposti i gadosti.kada branis vucica trebao bih biti sa tobom na istu stranu,ali kako.pun informer gadosti,ulicnih ne proverenih vesti.nekada sa ustajao rano da bih citao vesti na internetu,i radovao se provedenom vremenu u citanju informera.sada je zalost gubiti vreme.ako vam je to cilj da nas odvratite od informera onda svaka cast.

Marija

pre 5 godina

Treba imati malo mozga da bi mogli da kapirate Kesića. Malo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija