• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

08.09.2019

19:57

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NAJGLUPLJA POLITIČKA IDEJA SVIH VREMENA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NAJGLUPLJA POLITIČKA IDEJA SVIH VREMENA!

Podeli vest

Ideja o prelaznoj vladi u Srbiji ove 2019. godine nije jedna od glupljih, nego je apsolutno najgluplja i najidiotskija politička ideja ikada javno saopštena u Srbiji

Boško Ljotić Obradović, Dragan Tajkun Đilas sa sve Čedom LDP-LSD Jovanovićem traže, jelte, da im Vučić pokloni vlast! Zašto? Zato! Kako? Tako! Nema tu više ni pokušaja da se bar odglumi nekakva ozbiljna argumentacija, da se napravi makar privid iole odgovorne politike. Ama, jok! Nego, dajte nam vlast, jer mi tako kažemo. Pa, gde je to, kada i kako bilo?! Ko je to i gde, sa ubedljivom, natpolovičnom većinom iza sebe, dobrovoljno poklonio vlast onima koji jedva da svi na gomilu mogu da prebace deset odsto glasova?!

Stvarno, ljudi, kako to oni zamišljaju? Šta, probudi se jedno jutro predsednik, vidi da Ljotić, Tajkun i Čeda po medijima traže da uđu u 'prelaznu vladu' i onda im on, Vučić jelte, ispuni želju? Tek tako. Poludi čovek, upakuje vlast u šareni papir i sa sve mašnicom je preda najgorima?! Aman, zaman! Kuku i lele, kakvi se sve idioti u ovoj zemlji bave politikom!

"Boško Ljotić Obradović, Dragan Tajkun Đilas sa sve Čedom LDP-LSD Jovanovićem traže da im Vučić pokloni vlast! Zašto? Zato! Kako? Tako! Nema tu argumenata, nema politike. Ama, jok! Nego, dajte nam vlast, jer mi tako kažemo"

 

Kaže Boško Ljotić Obradović, objašnjava sinji kukavac, kako traži prelaznu, predizbornu vladu jerbo je tako bilo u Makedoniji Severnoj, pominje i Crnu Goru gde je Milo jedne godine, uoči izbora, morao da propusti opoziciju u vlast. Samo, namerno zaboravlja Boškić da kaže jednu stvar - i u S. Makedoniji i u C. Gori ta tehnička, prelazna vlada pravljena je u vreme ozbiljne krize legitimiteta. To vam je ono kada vlast i opozicija imaju skoro identičan procenat podrške među biračima, pa je zbog toga sporno ko ima legitimitet - ko ima pravo - da vlada državom.

A danas u Srbiji toga nema ni u naznakama. Predsednik Vučić i njegova SNS - po svim istraživanjima i merenjima, po svim prethodnim i nacionalnim i lokalnim izborima - sami imaju više od 50 odsto podrške, dok sva opozicija svi đilasovci na gomilu, sa sve Čedom i DS, jedva da mogu da dobace do 10, 12 odsto. I o čemu onda mi ovde uopšte pričamo?! Kako to ovi iz opozicije zamišljaju da preuzmu vlast?!

Foto: Tanjug

Smutnja

"I ova priča o prelaznoj vladi taman kao i najava bojkota izbora ima za cilj da izazove smutnju i sumnju, da napravi haos u Srbiji ne bi li se onda u toj smutnji, sumnji i haosu oni nekako, na kvarno, dokopali vlasti"

Jasno je, naravno, i njima da od ta posla nema ništa. Ali, i ova priča o prelaznoj vladi taman kao i najava bojkota narednih parlamentarnih izbora ima za cilj da izazove smutnju i sumnju, da napravi haos u Srbiji ne bi li se onda u toj smutnji, sumnji i haosu oni nekako, na kvarno, dokopali vlasti i nastavili da kradu i otimaju.

Nego, kad smo već kod krađe i otimanja, moram da vas pitam u koju se rupu zavukao Tajkun Đilas? Nema ga nešto poslednjih dana, ne progovara. I ne pokušava da demantuje da je dok je bio na državnim i najvišim političkim funkcijama svojim firmama namestio 619.688.269 evra i da je na tim poslovima ostvario profit od 105.671.716 evra?! Ćuti Tajkun i čeka da se zaboravi. A ne smemo nikako i nipošto da zaboravimo. Ne, nikako! Jer te cifre govore sve o njima i o njihovom shvatanju društva i države.

Razumemo li se?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesko

pre 4 godine

A što malo ne istražiš koliko je Andrej do sada pokrao novca? Ili Danilo? A Aleksandar? Samo ova trojica ima da dobiju 300 godina robije. Ti makar 150, sam...bez uže familije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija