• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

22.09.2019

20:20

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOJKOT MOZGA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOJKOT MOZGA

Podeli vest

Uvaženi kolega Ivan Radovanović objasnio je najavljeni žuti bojkot na svoj talentovano duhovit način. Na vašu sreću, dragi čitaoci, ja danas i ovde neću ni pokušati da budem duhovit, ali moram ozbiljno da pitam: Izvin'te, ljudi, pa jeste li vi normalni? Vi žuti hejteri, vi žuti lideri i liderčići, jeste li vi uopšte više pri čistoj svesti i zdravoj pameti?!

 

Kažete, hoćete u bojkot. Bojkot izbora. Okej, super, bravo! Sjajna odluka. Većinska Srbija se iskreno obradovala tome. Zamislite samo miline - četiri godine bez vas žutih hejtera u Skupštini... Koliko će samo dobrih zakona da se donese, koliko će dobrih projekata da se uradi bez vas da kočite, da hejtujete, pljujete, da pravite spin kampanje.

E, ali onda kada vas vaši pitaju za taj bojkot, kada vas vaša Minja Miletić na vašoj TV N1 upita: Dobro, a šta je mera uspeha bojkota? Da li se uspeh bojkota meri izlaznošću? Ako, jelte, uspete značajno da spustite izlaznost birača, onda vam je bojkot uspeo, ako to ne uspete, bojkot je propao?. E onda sledi novo bežanje od bilo kakve odgovornosti. Onda se nađe Vuk Pozderac Jeremić, onaj u vijetnamci, onaj koga kolega Radovanović najtačnije opisuje kao Đilasovog kućnog ljubimca, i onda on, Pozderac, kaže: Izlaznost birača nije mera bojkota, pa otkud vam uopšte takva ideja?!

Moliću lepo, a nego šta je onda mera uspeha tog vašeg bojkota? I šta je to uopšte što vi radite? Bojkot radi bojkota? Bojkot bojkotovog bojkota?! Šta vi uopšte, žuta gospodo, postižete tim bojkotom? Nije li osnovna ideja da dokažete da je narod većinski uz vas? Pa, ako je tako, gospodo Đilasovi žuti hejteri, onda će birači masovno bojkotovati naredne parlamentarne izbore, izlaznost će biti nikad manja i vi ćete onda imati puno pravo da tvrdite da je vlast proistekla iz takvih izbora neligitimna i nelegalna? I obratno, šta ćemo ako na izbore u proleće 2020. uprkos vašem bojkotu izađe isto ili čak više građana nego što je izašlo 2016. godine? Zar onda vaš bojkot nije propao, zar onda vi ne treba da završite svoje političke karijere?!

Ne, ne i ne! Neće Tajkun Đilas i njegovi đilaščići da za njih važe bilo kakva pravila, neće oni da se drže bilo kakvog zakona. Oni hoće na vlast jer im se tako hoće, njima treba dati državu na upravu jerbo su oni to tako odlučili. Kako? Tako. Zašto? Zato. Nema tu šta da se priča. Nema objašnjenja. Nema demokratije. Nema glasanja. Ma, jok, bre! Nego, vi nama dajte vlast! Jer nam ta vlast pripada, jer smo mi jedini bogomdani da budemo u foteljama; jer smo lepi, plavi i bogati, jer smo oteli 619.688.269 evra; jer nama na tajne račune katarska ambasada uplaćuje stotine hiljada evra, a da niko ne zna zašto; jer mi imamo talove i kombinacije sa Hoom, Gadijoom i ostalim belosvetskim lopužama, u SAD osuđenim lopužama...

Priča oko bojkota jeste, dakle, potpuno besmislena priča u koju Đilas i njegovi pokušavaju da uvuku celu Srbiju. Hoće li uspeti? Hoće, samo ako smo kolektivno poludeli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Idi vrti malo onu klupu iznad glave pod šatrom.

Crna ovca

pre 4 godine

Novinarska strahota ako se ovo uopšte nazvati novinarstvom ili "kolumnom"

dr Jakov Zlatar

pre 4 godine

Mrš seljačino srbska bolesna, idi se lečit.I ti i tvoj gazdo

Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,moje beogradsko selo nema kanalizaciju a DESETINE MILIONA EVRA odlaze na poklon preko Drine?Meštani znaju da sam neki faktor u SNS i znaš li šta mi govore.PS.Legalizuješ kuću i porez od 4000 dinara ide na 20 hiljada dinara!Znaš li da se greškom krenulo u oduzimanje kuće čoveku ,,zbog duga'' ?

Biloko sa zdravom pameti

pre 4 godine

Da nema pretnje bojkotom ne bi bilo ni okruglo stola ni Mekalistera. Bojkot je borba. Mora jedamput da se STANE na loptu. Sa bojkotom jedanput će SNS da izgubi izbore. Ovako NIKAD. Jel sad jasno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija