• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

20.10.2019

19:33

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - OLJA I OLJA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - OLJA I OLJA

Podeli vest

Emisija koju vodi Olja Bećković postoji isključivo zato da Olja Bećković ne bi radila za 150 evra na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, Informer će se boriti i za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima...


A? Šta kažete? Da ja jedan dan poludim i ovo i ovako napišem na Tviteru, je l' bi i mene podržao Boško Obradović? Je l' bi i za mene 'ugledni' novinari iz NUNS-a imali mnoge reči razumevanja? Da l' bi se i tada TV N1, 'Danas', NIN, 'Vreme' pravili ludi? Da l' bi i meni aplaudirao Tajkun Đilas? Je l' bi i meni Marinika Tepić slala na Vajber poruke izrazito ljubavne sadržine?

Znam ja, nemam nikakve dileme, u tom bih slučaju metaforično, a možda i bukvalno, završio na najbližoj terazijskoj banderi, nego, sve hoću da priupitam kako to i zašto ono što se nikako ne može i nipošto ne sme Olji Bećković i te kako se može i sme Olji Jovićević? I kako to da je za gotovo kompletnu opozicionu javnost u Srbiji kao ozbiljan političar prihvatljiv Sergej Trifunović koji skoro da ne radi ništa drugo osim što najstrašnije i najodvratnije preti i vređa svakoga onoga ko ne pristaje na njegovu istinu.

I te odgovore, naravno, znamo. Ne treba o tome previše tupiti slova. Problem je, međutim, što ne znamo epilog, ne možemo ni da pretpostavimo do čega bi ovo đilasovsko-drugosrbijansko ludilo sve nas zajedno na kraju moglo dovesti.

Elem, kada onaj Marko Bastać organizuje linč Gorana Vesića nasred Knez Mihailove, tokom koga, prvi put posle Hitlerovog vakta, na ulici javno spale nepodobne knjige; kada sutradan na naslovnim stranama novina kao glavnu vest objave da je baš super što se eto obistinilo da će oni po ulicama juriti sve nas koji nismo oni; kada se na Tviteru uz aktivnu podršku najviših funkcionera SZS prave liste za odstrel neistomišljenika; pa da l' se iko od tih izvođača prljavih Đilasovih radova zapita šta će biti ako njih, ne daj Bože, pojure ovi drugi, ovi kojih je danas u Srbiji bar pet puta više?!

Bilo bi za sve nas, jelte, jako važno da se drugosrbijanci što pre prizovu zdravom razumu. Ali, to se neće desiti. Nema nikakve šanse. Jerbo znaju oni da jedinu šansu - malu minimalnu, jedva postojeću, ali ipak šansu - da se možda negde dokopaju nekog parčeta vlasti imaju samo ako uspeju da gurnu Srbiju u stanje nenormalnosti.

I zato očekujte još veća ludila i još strašnije pretnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miodrag

pre 4 godine

Zubato čudovište,tražićeš mišiju rupu ,ali pacovski kanali će biti zatrpani .Zabela plače za tobom i za tvojim šefom Muslijuom juniorom,

luda mara

pre 4 godine

Da ste gledali Utisak nedelje veceras morali bi da progutate svoje besmislene reci,jer bi culi sta je Olja rekla i kako je stala na stranu Olivere i novinarske profesije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija