• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

17.11.2019

19:01

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ĆOSIĆ, ŠIPTARSKI KEŠ I "NEZAVISNI NOVINARI"

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ĆOSIĆ, ŠIPTARSKI KEŠ I "NEZAVISNI NOVINARI"

Podeli vest

Direktor TV N1 Jugoslav Ćosić, onaj koji se predstavlja kao najnezavisniji i najprofesionalniji novinar u Srbiji, na račun svoje privatne agencije od vrlo sumnjive šiptarske firme iz Tirane dobio je za 14 meseci - od januara 2018. do marta 2019 - tačno 249.862 evra! Prethodno je isti taj Jugoslav od američke ambasade i američke nevladine organizacije IREX (čitaj: CIA, snajka, CIA) na ime "poklona i pomoći" (!?!) dobio još 267.432,5 evra. Ukupno, dakle, pravo bogatstvo - 517.294,5 evra!

 

I onda je Ćosić, jelte, nezavisan, profesionalan, nadasve nepristrasan i pošten novinar kome je stalo samo i jedino do istine? To, valjda, tako ide. Što više prljavog, krvavog američkog i šiptarskog keša uzmeš, to si veći i ugledniji novinar!?!

No, ironiju na stranu, sada je valjda i ćoravom očigledno - i Jugoslav Ćosić i njegova TV N1 i svi njima slični "nezavisni novinari" i "slobodni mediji" za pare, velike pare, ne rade ništa drugo osim što vode specijalni rat protiv Srba i Srbije. Oni za ropsku porciju američko-šiptarsko-britanskih NATO čvaraka rade direktno protiv interesa svoje zemlje i svog naroda. I onda je sasvim jasno zašto tako bolesno, patološki, tako strastveno mrze, huškaju i masno lažu pokušavajući da Srbiju gurnu u stanje nenormalnosti ne bi li onda vlast oteli oni njihovi, najgori i najpokvareniji. Oni koji, nema više nikakve sumnje, i sami sisaju šiptarske i američke sise.

Šta kažete? Preterujem? Legalno je i posve legitimno finansirati medijske projekte iz inostranih izvora? Nema tu ničeg spornog sve dok je na sve te prihode u Srbiji plaćen porez? Ma, nemojte?! Ako je tako, pa zašto onda u SAD, po tamošnjem zakonu, svaki takav medij i svaki takav novinar moraju da se registruju kao "strane agenture"?! Ako je tako, pa što svi ti majčini sinovi godinama kriju od koga sve dobijaju silne pare?! Zašto onda vajni Jugoslav Ćosić sam nije objavio da je šiptarski plaćenik i da mu Amerikanci poklanjaju stotine hiljada evra?!

Razumemo se. Nema danas i ovde u onome što se naziva opoziciona medijsko-politička scena ničega osim prljave, najprljavije kampanje. Šiptarski plaćenik Jugoslav Ćosić jeste samo najkonkretniji i najočigledniji primer kako to funkcioniše i kako se danas, nažalost, Srbija lako prodaje i preprodaje čak i najcrnjim neprijateljima.

Pa vi sad dobro razmislite pre nego što poverujete u neku od njihovih montiranih afera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija