• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

01.12.2019

19:39

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽI, LAŽI I NIŠTA OSIM STRAŠNIH LAŽI

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽI, LAŽI I NIŠTA OSIM STRAŠNIH LAŽI

Podeli vest

Svakodnevno fabrikovanje lažnih afera i svakodnevno provociranje građanskih sukoba jeste zapravo jedina moguća politika tajkuna Đilasa i njegovog takozvanog Saveza za Srbiju.

 

A šta bi drugo, hajte da razmislimo, oni uopšte mogli i da rade? Čime da se bave osim laganjem, hukanjem i bukanjem? Sa čim da izađu pred narod osim sa strašnim lažima i otvorenim pozivima na nasilje?

Da neće možda o ekonomiji? O stranim investicijama? Kako, sinji kukavci, da otvore temu Kosova ili Republike Srpske? Koga će da ubede, ko će da im poveruje da bi oni, đilasovci, imali bolju diplomatiju, vojsku, policiju, prosvetu, kulturu?! U čemu su to oni, za punih 12 godina na vlasti, bili bolji od ovih sadašnjih 'zlih, prljavih i krezubih Vučićevih sendvičara'?! Da nisu, može biti, izgradili više autoputeva, pruga, mostova, da nisu otvorili više muzeja, škola, bolnica, vrtića?! Da u njihovo doba, podsetite me, nisu bile veće plate ili penzije, da BDP nije rastao brže, da kurs nije bio stabilniji?! Šta?! Šta su to, konkretno, oni dobro radili, osim što su dobro krali, lagali i varali?!

Nema! Nema bukvalno ničega, nijedne društvene oblasti, ničega u šta biste mogli danas da uperite prst i da kažete: Evo, ovo je bilo bolje, bar malo bolje u vreme Đilasa, Jeremića, Tadića i ostalih dosističkih secikesa.

I zato onda lažu, prete i danonoćno izmišljaju afere pokušavajući da izazovu haos. I nema veze što ih sve činjenice i svi dokazi demantuju. Njih istina ne zanima, oni samo hoće da po makedonskom, ukrajinskom ili bolivijskom receptu - sasvim im je svejedno - na silu otmu vlast u Srbiji ne bi li onda otimali državne pare taman kao što je Đilas sklepao onih 619.688.269 evra.

I zato onda 'Krušik' i strašne laži o tome da Srbija tajno prodaje Ukrajini oružje kojim onda ubijaju rusku deca u Donbasu (!?!) i zato se onda kao najvažnija novinarska tema nameće nebulozna priča da je ovaj ili onaj ministar u sukobu interesa jerbo je njegov tata te i te godine bio na tom i tom mestu... I zato onda naslovna strana 'Nina' na kojoj je snajper uperen u Vučića sa sve naslovom 'Ko ruši Krušik? ' A istina je da je danas u tom 'Krušiku' zaposleno skoro tri puta više radnika i da je prihod ove fabrike šest puta veći nego što je bio 2012. godine!?!

I zato onda Đilas i njegovi SZS bolesnici besprizorno lažu da predsednikov brat ima veze sa Predragom Koluvijom, gazdom 'Jovanjice', koji je uhapšen pošto mu je na plantaži organske hrane u Staroj Pazovi nađeno čak četiri tone marihuane. Ljudi, da li su oni normalni? Kako, zaboga, ne vide da te njihove laži nemaju više nikakvog smisla?!

Ali tek su počeli. Očekujte ovih dana i nedelja još veće i još strašnije laži.


Tagovi:

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija