• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

26.01.2020

20:20

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "LJUDSKA PRAVA" NARKO-MAFIJAŠA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "LJUDSKA PRAVA" NARKO-MAFIJAŠA

Podeli vest

Dirljiva je, skoro da do suza dovodi, sveprisutna briga samozvane drugosrbijanske, đilasovske elite za "ljudska prava" kriminalaca i narko-dilera kojima zli predsednik Vučić sa svojim naprednjacima ugrožava živote

 

Najgori i najpokvareniji politikantski i medijski licemeri - oni kojima su puna usta Evrope, demokratije i pravne države - ne prezaju ni od toga da u očajničkom pokušaju otimanja vlasti koriste "ljudska prava" najokorelijih kriminalaca!?! Pa se onda oni, jelte, strašno brinu zbog toga što je Vučić javno spomenuo Filipa Koraća i nekog njegovog saučesnika, potencijalnog svedoka saradnika jer, zaboga miloga, "nema dovoljno dokaza", jer je to pritisak na tužioce i sudije, jer se krši načelo prezumpcije nevinosti...

A onda još, kao finalni dokaz svojih nebuloznih tvrdnji, citiraju tog Koraćevog "svedoka saradnika", kriminalca - nekog Veskovića - koji se žali da mu je Vučić pominjanjem slučaja "Korać" nacrtao metu na čelu!?! E sad, na stranu to što Vučić tog Veskovića imenom nikada i nigde nije pomenuo, majčini sinovi sa TV N1, iz "Danasa" i svih ostalih hejterskih medija namerno zaborave da zapitaju: a ko to i kako ugrožava tog Veskovića? Kako je to njemu život ugrožen ako je Filip Korać fini gospodin i nadasve nevin čovek, takoreći intelektualac?!

Elem, ako ima bilo ko kome još nije sve jasno, taj neka pogleda bar prvih pola sata prošlonedeljnog "Utiska nedelje". Kod vrhovne Đilsove mrziteljke Olje Bećković zaseli famozni sudija Apelacionog suda Miodrag Majić (zvanični Đilasov kandidat za ministra pravde), profesorka Pravnog fakulteta u penziji Vesna Rakić Vodinelić (desna stranačka ruka Zorana Živkovića) i član Državnog veća tužilaca Radovan Lazić (omiljeni sagovornik katarske Al Džazire kad god je potrebno zapljunuti Srbe i Srbiju) i po principu ja tebi, serdare, ti meni, vojvodo, jednoglasno zaključili da je Vučić najgori diktator svih vremena. Zašto? Pa zato što od njih, sudija i tužilaca, traži da rade svoj posao! I zato što se, jedini u ovoj državi, ne plaši da javno prozove najopasnije kriminalce!

I zato, da se vratim na zaključak od prošle nedelje, nema nama u Srbiji sreće dok svi zajedno, kako znamo i umemo, ne presudimo ovom i ovakvom pravosuđu. Sve dok veliki, možda čak i većinski deo tužilaca i sudija iznad zakona, iznad interesa države i naroda bude stavljao svoj lični interes, sve dok oni "pravdu" budu delili ne u skladu sa zakonom, nego sa količinom keša, ne možemo uopšte govoriti o srpskoj državi u pravom i punom značenju te reči.

Optužite me da sam plaćenik, sendvičar, bot, razrađujte teorije zavere po kojima sam ja deo nekakve zavere za preuzimanje "nezavisnog pravosuđa", ali pre toga, molim vas, zapitajte se da li želite da vaša deca i vaši unuci žive u zemlji u kojoj su narko-dileri ugledna gospoda jerbo korumpirana tužilaštva i potkupljeni sudovi nikada nemaju dovoljno dokaza?!

Razumemo se.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 4 godine

Gospodine Dragane zašto vređate tužioce i sudije, zašto im govorite istinu? Ništa (ne)čoveka ne može da uvredi kao ISTINA!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20