• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

23.02.2020

21:42

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "VLADALAC", LEKCIJA IZ NAJCRNJEG BEŠČAŠĆA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "VLADALAC", LEKCIJA IZ NAJCRNJEG BEŠČAŠĆA!

Podeli vest

Slaviša Lekić i TV N1 svojim filmom "Vladalac" održali su nam svima veliku i veoma važnu lekciju. Lekciju iz najcrnjeg medijsko-političkog beščašća

 

Oni čija je jedina politika lopovluk, a jedina ideologija otimanje snimili su i emitovali dokumentarac od četiri sata u kome nema ničega drugog osim mržnje. Bolesne mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

U tom filmu, emitovanom u prajm-tajmu na televiziji koja je tajkunskom silom smeštena na broju jedan naših daljinskih upravljača, nema ni pokušaja da se bar napravi privid profesionalizma ili bilo kakve objektivnosti. Postoji samo jedna strana, a pravo na reč dobili su samo i jedino oni koji ostrašćeno, bolesno mrze Vučića.

Neverovatno je, ali je istinito - za puna četiri sata u dva nastavka Lekićevog dokumentarnog uratka nema ni jedne jedine reči o bilo kom konkretnom rezultatu Vučićeve državne politike. U "Vladaocu" ne govore o tome koliko smo autoputeva imali za vakta Đilasa i ostalih dosističkih lopova, a koliko ih imamo danas kada ovom zemljom vlada "glupi, prljavi i zli" Vučić. Ne spominju se, naravno, ni plate, ni penzije, ni bolnice, ni vojska, ni muzeji, ni investicije, ni rast BDP-a, ni stanje u budžetu... što su sve državne i društvene "discipline" u kojima je danas višestruko bolje stanje nego što je bilo dok su ovom zemljom vladali oni lideri i liderčići koje bi na silu na vlast da vrate N1 i Slaviša Lekić.

Ne, ništa od toga! Nijedna činjenica, nijedna ne lepa, nego objektivna reč. Samo mržnja, mržnja i mržnja! Ipak, koliko god se upinjali, koliko god zlonamerno ređali podatke i stare snimke, vaskoliki hejteri u ta četiri sata Lekićevog video-pamfleta nisu uspeli da nađu Vučiću da je bilo kada i bilo gde, bilo kome ukrao i jedan jedini dinar. Taman kao što nisu našli nijedan, čak ni posredan dokaz da je aktuelni predsednik Srbije, i kada je bio u najdubljoj opoziciji, ikada uradio bilo šta na štetu svoje države. Nisu, jer ne mogu. Nisu, jer toga nema. Nisu, jer Vučić za razliku od Đilasa, Jeremića, Obradovića, Trifunovića i ostalih kućnih ljubimaca TV N1 nije ni lopov, ni državna i nacionalna štetočina.

I to i jeste ključna razlika. To jeste verovatno jedina korist od "Vladaoca". Sada je, valjda, svima jasno da oni, đilasovci, nemaju nikakvu drugu politiku osim politike koja sva staje u parolu "Vučiću, pederu"! I sada je svima jasno da oni ne nude ništa drugo osim mržnje i da im nije stalo ni do čega osim do njihove, lične koristi.

Pa, ko ih takve voli, nek izvoli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽA I PARALAŽA
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽA I PARALAŽA

Lažu svi. Laže Svetska banka, laže MMF, lažu i Evropska komisija i 'Fajnenšel tajms', lažu i predsednik Vučić i premijerka Brnabić, lažu sve zvanične institucije. Ne lažu, istinu govore, još jedino Đilas, Obradović, Jeremić i onaj njihov Ćulibrk iz NIN-a. Nemojte, jelte, ni slučajno da verujete svojim očima i ušima, verujte samo njima, bolesnim hejterima

16.02.2020

15:22

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija