• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

09.03.2020

11:03

DAVILAC - EROTSKO POLITIČKI TRILER! Pročitajte najnoviju kolumnu Ivana Radovanovića!

Kolumne

DAVILAC - EROTSKO POLITIČKI TRILER! Pročitajte najnoviju kolumnu Ivana Radovanovića!

Podeli vest

Ustvari, bojkot propada zbog jedne neverovatne stvari - odsustva svake duhovitosti. Zato što su svi koji ga traže, zalažu se za njega, promovišu ga - do zla boga nadrkani, namrgođeni, umušeni, kao ozbiljni i bez trunke šarma i duha


Njihove izjave su pune patosa, sve se svodi na "život ili smrt", ne mogu bez apokaliptičnih poređenja u kojima su oni s jedne, a zver s druge strane, i strašno se trude, od Đilasa, do Slaviše Lekića, da im face imaju izgled Munkovog krika.

Pa stvarno, radite li vi nešto drugo, osim što ste užasnuti i kukate, sve kričeći. I što, i kada hoćete da budete duhoviti to završi na pukim pokušajima uvreda, poput one da je Tasa "krezav", a Jelena Milić "sveže obrijana".

Ma stvarno? Niste završili sa krezubim, nepismenim bradonjama? Smislili nešto drugo? Zoran Gavrilović zaglavio? U kriku?

U žalopojkama zbog toga što učesnici "Progona", izgovaraju, kako Gavrilović kaže, "neizgovorene uvrede"(!!!???), šta god da to značilo.

Pri tom, analizirajući, i to patetično, Gavrilović nije shvatio osnovnu stvar, razliku.

Ljudi u "Progonu" se smeju, za razliku od onih nenasmejanih, u "Vladaocu".

I jesu krezavi, neobrijani, ružni, ali ste im vi, drage moje drkadžije, smešni.

Kao što i jeste, ubeđeni u svoju superiornu nadrkanost.

U to da sve znate, da ste sve tajne otkrili i da zato, sada, imate samo da emitujete užas, sopstvenih saznanja.

A da se malo našalite, nikako, pošto je, vaša situacija, smrtno ozbiljna.

Zato smo vam se, vašim izlivima patosa i gluposti, smejali u "Progonu", a smejemo vam se i inače.

I da mi, krezubi, neobrijani, ružni, pravimo film o vama, o Đilasu, Bošku, Vuku, Slaviši... pa to bi bilo urnebesno.

Film bi vrveo od duginih boja; Boško bio bio u mantiji, sa dva migranta; Đilas bi sve vreme ponavljao: "Mi, Dragan Đilas", zalažući se, tako, za kolektivizam; Vuk bi, u teretani, polako svlačio vijetnamku, njišući kukovima, malo kao Dženifer Aniston, malo kao Rambo, pošto je on mešavina njih dvoje; Slaviša bi se njihao na ćošku i svakoj ženi dobacivao: "Pederu!", osim kada se pojavi Olja Kovačević. Od nje bi on i Borko bežali, držeći se za ručice, čitav film. Ide neki kadar, ozbiljan, a kroz njega protrče Borko i Slaviša. Pa opet. Ide kadar...

Na kraju bi svima njima Mlađa Đorđević i vladika Grigorije čitali Otkrivenje Jovanovo, igrajući kazačok, i pijući votku, a oni bi vrištali u kameru, pogotovo Boško, iza kojeg stoje dva migranta i mašu ručicama, nasmejani.

I film bi se zvao: "Davalac", može i "Davilac", već kako ga ko doživi, i shvati. Erotsko politički triler.

U režiji, uz inat, Džeja Ramadanovskog.

S kojim bi se posle smejali. Vama. Nesrećnim drkadžijama, bez duha.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija