• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

31.05.2020

20:48

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - 100 evra!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - 100 evra!

Podeli vest

Akcija podele državne pomoći od 100 evra pokazala je sa 100 odsto tačnosti koliko su drugosrbijanski hejteri ništa drugo do bedni licemeri

 

Sećate se, kada je objavljena odluka o 'helikopter parama', dotični su najpre tvrdili da od toga nema ništa, da je to lažno obećanje, da predsednik Vučić obmanjuje građane jerbo je mnogo uplašen onim lupanjem u šerpe (!?!), da bi odmah potom po Tviteru krenule silne zvečeće zakletve kako oni, pripadnici 'elite', neće ni za živu glavu da uzmu tih 100 evrića, jer jelte njima ne treba 'milostinja' i oni, kako su govorili, neće da učestvuju u 'jeftinoj propagandi'. Na sve to, kada je saopšteno da će punoletni građani, svi osim penzionera i korisnika socijalne pomoći kojima pare idu automatski, morati da se prijave ako žele da dobiju keš, krenula je priča da im ne pada na pamet da se prijavljuju, jer je to poniženje i nekakav dokaz nekakve prevare!?!

I? Šta je onda bilo? Pa, onda su se svi prijavili i onda su svi uzeli po 100 evra. I tajkun Đilas, onaj što je svojim firmama dok je bio na vlasti namestio 619.688.269 evra, i svi oni njegovi lelemudi i dramoseri koji su samo do pre neki dan tvrdili da nikada i nipošto neće uzeti 'Vučićeve pare'.

I super, to je njihovo pravo, nazdravlje svi potrošili, samo bilo bi jako korisno za kolektivno mentalno zdravlje nacije kada bismo se bar za trenutak zamislili nad činjenicom da država danas i ovde ispunjava sva svoja obećanja. Dosisti, đilasovci obećavali su, da vas podsetim, da ćemo svi dobiti po 1.000 evra, pa smo dobili šipak, šupalj nos do očiju! A evo sad država, na čijem čelu je domaćin Vučić, posle najveće epidemijske krize u istoriji ove države u uslovima globalne ekonomske recesije ne samo da svim punoletnim građanima deli po 100 evra, nego i uspešno realizuje najveći program pomoći privredi ikada viđen u našem regionu.

Elem, kad Dragan Đilas sav ponosan na Tviteru objavi da je uzeo 100 evra, dodao još sto, pa onda to uplatio u humanitarne svrhe, kad se sa 200 evra hvali i razmeće čovek koji je zloupotrebio državu da bi lično profitirao više od 100 miliona evra, pa onda je on sve rekao sam o sebi i svojima. Baš kao što je predsednik Vučić u ovoj krizi najbolje i najkonkretnije rekao sve o sebi i svojoj politici.

Ljudi se, na kraju svih krajeva, dele samo na one koji rade i one koji ne rade, oni koji znaju i one koji ne znaju, one koji kradu i one koji ne kradu. I samo o tome se ovde radi. I samo o tome ćemo glasati u nedelju, 21. juna.

Mislite o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
yeya

pre 3 godine

Dragance, ti posmrces tu stotku za par sekundi,znamo se dobro (.)

zoran

pre 3 godine

Tačno..onaj Dinkić nas je baš masno slagao..pa Đelić, pa Labus..loše se osećam kad im spiminjem imena..da ih sretnem na ulici, bilo bi svašta.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Све се слажем са вама г.Вучићевићу,али доста више о њима, петоколонашкој "опозицији"! Они су,дефинитивно,прошлост! Проћердали су све своје идеје( малоумничке перформансе,вешала,тестере,фантомке,претње и увреде,рушење свега што се изгради на корист народну,итд.)! Скренули су на погрешан, слепи колосек историје! Нека на том перону чекају онај воз у 3 и10 за Јуму! Нема Србија више времена за њих, српски народ иде као композиција брзог воза напред, локомотива је председник Вучић!

ZAVERENICI

pre 3 godine

Šta je nezavisni novinari neda vam Soroš da izveštavate o protestu protiv zločinačke vakcinacije ispred RTS-a.To vam nije tema.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija