• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

20.09.2020

19:10

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SINDROM

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SINDROM

Podeli vest

Lepo kaže mnogouvažena koleginica Ljiljana Smajlović, ovde u Srbiji na medijsko-političkoj sceni zaista postoji "sindrom poremećaja Vučić"

 

Šta god on da uradi, uvek će biti kriv; koliko god dobro nešto bilo, ako je to učinio i postigao Vučić, onda to mora biti jako loše i posve užasno. Opoziciona politička scena pretvorila se, nažalost, u besomučno pljuvanje predsednika, uvek i u svakoj prilici, čak i onda kada za to nema ama baš nikakvog razloga

U danima kada gotovo svi američki, evropski i, što je za ovu našu priču još i važnije, albanski mediji izveštavaju da su Srbija i Vučić u Beloj kući odneli ubedljivu diplomatsku pobedu, đilasovski politikanti i tajkunski mediji ubiše se u pokušaju da na silu dokažu kako je sporazum u Vašingtonu nekakav poraz i strašna izdaja. Oni čija je postpetooktobarska, dosistička politika zapravo dovela do lažne države Kosovo, oni koji su svojom idiotskom diplomatijom i te kako doprineli da pola planete prizna Prištinu, oni koji su postavili granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku tamo gde je nikada nije bilo, tamo gde je čak ni Hitler u Drugom svetskom ratu nije postavljao, ti i takvi sada kao nekakvu 'izdaju' predstavljaju ekonomski sporazum potpisan u Trampovom Ovalnom kabinetu!?!

I sve će oni reći i svašta će slagati i na N1, i u 'Danasu', i u 'Ninu', i u 'Vremenu', samo vam niko od njih, žutih ološ-elitista, neće objasniti šta je po Srbiju loše to što su u Beloj kući Šiptari naterani da pristanu na 'mini-Šengen' ili kakva će tačno šteta po Srbe i srpske nacionalne interese nastati zbog izgradnje autoputa i brze pruge od Beograda i Niša do Prištine i Drača. O zaštiti srpskih crkava i manastira koju sada garantuju SAD, o resursima jezera Gazivode, koje danas prvi put od 1999. može da koristi i centralna Srbija, o otvaranju kancelarije američkog Fonda za razvoj (DFC) u Beogradu, da i ne govorimo... Nema tu, dakle, u optužbama đilasovaca nijednog argumenta, nijedne činjenice, nema ničega osim bolesne mržnje i još bolesnije ambicije da se na silu otme vlast.

Elem, ne bi sve to bilo vredno pomena i trošenja novinskih stubaca, da tu beogradsku hejtersku medijsko-političku histeriju ne zloupotrebljavaju najcrnji i najgori srpski neprijatelji koji navode đilasovskih medija koriste kao dokaz da je Srbija podeljena, posvađana i slaba. Đilasovska bolesna mržnja prema Vučiću nanosi tako veliku, nemerljivu štetu državi Srbiji i svima nama.

Ko ima bilo kakvu sumnju, samo neka pokuša da nađe sličan primer u Prištini. Mogu tamošnji političari i mediji, jelte, da se svađaju i međusobno glože koliko god, ali kada je u pitanju odnos prema Srbima i Srbiji, kada je u pitanju njihov nacionalni interes uvek će biti jedinstveni.

Mislite o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nunfuck legion

pre 3 godine

Gde ti je ona slika sa Putinom na majici i na telefonu? Sad su nam prijatelji sjedinjene američke kolonije, pa nije politički korektno da imaš sliku sa Putinom?

Saradžogla

pre 3 godine

Немо',бре,да му стајеш на муку када и сам види ПО БРОЈУ КОМЕНТАРА да га ники не чита?Чудим се како је овај коментар уопште објављен?Није на линији партије која га плаћа?ПС.Да вас подсетим ... Чланак о марифетлуку ,,пчелара'' из Купинова имао је преко 150 коментара у познатом листу.Према томе Вучићевићу правац у ЗАДРУГУ 3 па удри! Има чланак о тебе те да има 634 коментара!То ти кажем ...

Red

pre 1 godinu

Tužno je koliko mržnje ima u Hrvatskom narodu. Užasno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija