• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

25.09.2020

21:00

OVO MORATE PROČITATI! Autorski tekst Nebojše Bakareca: Fantastične laži i gde ih naći?

Kolumne

OVO MORATE PROČITATI! Autorski tekst Nebojše Bakareca: Fantastične laži i gde ih naći?

Podeli vest

Кada pogledate Đilasove medije (TV N1, TV Nova S, Danas, portali „Direktno“ i „Nova S“) vi bivate prebačeni u neku mračnu paralelnu stvarnost, kao u nekom horor filmu. U tom Đilasovom matriksu, Đilas i njegove političke i medijske sluge, su heroji, kung fu majstori, svemoćna bića. To je samo njihov matriks, njihov virtuelni svet. Istina je grozna, kao u filmu „Matriks“. Đilas i njegovi, leže polumrtvi ili poluživi, u svojim kapsulama, piše Nebojša Bakarec u svom autorskom tekstu koji prenosimo u celosti:

Đilasova zlatna kapsula jeste grandiozna, vredna 600 miliona evra, ali je ipak samo kapsula, u čijoj amniotičkoj tečnosti leži usnuli Đilas, prikačen na cevi obmane. Svi oni se povremeno trzaju u svojim kapsulama, sanjajući snove u kojima su dobri, pošteni i lepi. A istina je da su lopovi, nasilnici, obmanjivači, lažovi. U snu svako može da bude ono što nije. Takođe u tim Đilasovim matriksima, svi ostali, tj. oni koji žive u stvarnosti Srbije, su označeni kao bezuba stoka, sendvičari, bezumnici, robovi, bića bez volje, megalopovi, i učesnici u nekakvim pljačkama neverovatnih razmera. U tim Đilasovim matriksima njihova „istina“ je uvek suprotna stvarnoj istini. I sve što se događa u stvarnosti je po njima potpuno zlo, dok je se jedino dobro nalazi u njihovoj virtuelnoj stvarnosti.

Epizoda 1.- Osuđeno lice Borislav Novaković

Tako su danas, 25.9.2020., u Đilasovim matriks medijima „Direktno“ i „Nova S“, učitane (download) dve obmanjujuće epizode Đilasovog matriksa. Prva je intervju Borislava Novakovića (potpredsednik Narodne stranke i bivši gradonačelnik Novog Sada) za „Direktno“. Druga epizoda je intervju Ivana Ivanovića za Đilasov portal „Nova S“ – o tome kasnije. Za one koji se ne sećaju, Borislav Novaković je bio istaknuti funkcioner DS u Vojvodini. Na zao glas je prvo došao zbog „Afere Solun“ u Narodnoj skupštini Republike Srbije, odnosno prilikom kriminalnog glasanja o Zakonu o radu decembra 2001. Tada je neko nezakonito koristio Novakovićevu poslaničku karticu, dok je Novaković bio na službenom putu u Solunu. U septembru 2013. i novembru 2014., Novaković je hapšen zbog osnovanje sumnje da je od 2007. do 2010., oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra. Borislava Novakovića je 17.03.2017., Viši sud u Beogradu osudio na tri i po godine zatvora zbog malverzacija prilikom izgradnje Bulevara Evrope u Novom Sadu.

Osuđeni su i njegovi saradnici. Apelacioni sud u Beogradu je vratio Višem sudu predmet uz obavezu da izrekne novu prvostepenu presudu. Postupak je i dalje u toku. Кao što vidimo kriminalna matrica je gotovo ista kao i u slučaju kriminala pri rekonstrukciji Bulevara Кralja Aleksandra u Beogradu, u Đilasovo doba. E sada, taj i takav B. Novaković u svom beskonačno dugom intervjuu iznosi fantastične laži o bratu Aleksandra Vučića, Andreju, o gradonačelniku Novog Sada, Milošu Vučeviću, o nizu poslovnih ljudi, ali i o celoj novosadskoj i vojvođanskoj organizaciji SNS, koje osuđenik za kriminal u Novom Sadu, naziva kartelom, Medeljinom, mafijom.

Da, osuđeni kriminalac, poštene ljude naziva kriminalcima. I u tom matriks hororu Borislav Novaković iznosi fantazmagoričnu teoriju megazavere u kojoj učestvuje porodica Aleksandra Vučića, cela vlast Novog Sada i Vojvodine, svi poslovni ljudi koji rade sa gradom Novim Sadom i pokrajinom, i sva vojvođanska i novosadska policija. Borislav Novaković, osuđen na tri i po godine zatvora zbog malverzacija prilikom izgradnje Bulevara Evrope u Novom Sadu, iznosi sledeće zapanjujuće laži: „Novi Sad je postao Medeljin Andreja Vučića…Gospodar svih političkih procesa i donosilac ključnih odluka u Novom Sadu i Vojvodini je Andrej Vučić… Miloš Vučević je Forest Gamp SNS-a…Novi Sad je eldorado za kriminalce svih vrsta...Miloš Vučević je podkapacitiran dečko - završio je gimnaziju u Bačkom Petrovcu…“ Na pitanje: „Da li je Aleksandar Vučić upoznat sa tim koruptivnim dešavanjima?“, osuđenik Novaković fantazira: „Upoznat?! Zaboga, pa on je inspirator i organizator te kriminalne organizacije...Andrej i Aleksandar Vučić su van svake sumnje najveći kriminalci u ovom delu Evrope“.

U tom trenutku čak i novinar „Direktno“ kaže: „Mislim da malo preterujete“. Osuđeni kriminalac nastavlja da fantazira: „Novi Sad je postao značajno sedište narko mafije…Кontić je jedan od mnogobrojnih kriminalaca koji su kupovali glasove za SNS. Građani su zgroženi i uplašeni. Građane, ne brinu toliko ekcesi i krivična dela kojih će uvek u manjoj ili većoj biti, građane brine ono što se vidi iz aviona, a to je sprega vlasti i kriminala“.

Ako u stranu stavimo fantazije osuđenog kriminalca, hajde da analiziramo samo deo ovih neistina i uvreda. Кriminalac osuđen da je oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra, tvrdi da je Miloš Vučević „podkapacitiran dečko“  - zbog toga što je završio gimnaziju u Bačkom Petrovcu, a ne u Novom Sadu. Borislav Novaković je svojevrsni rasista i fašista, koji vređa ceo jedan grad, Bački Petrovac i sve njegove stanovnike, iz jedinog razloga da bi uvredio Miloša Vučevića. Novaković građane Bačkog Petrovca proglašava „podkapacitiranim“ građanima drugog reda. Novaković verovatno smatra da je on  „naddkapacitirani“ građanin prvog reda, nekakav nadčovek (Übermensch) po standardima nacista. Ovo je očigledan primer jednog fašistoidnog ološ elitizma. I to kaže čovek osuđen na tri i po godine zatvora zbog malverzacija prilikom izgradnje Bulevara Evrope u Novom Sadu, i zbog toga što je oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra!?! Zemljo otvori se.

A u stvarnosti, Novaković se trza u svojoj matriks kapsuli. Čovek osuđen na tri i po godine zatvora, zbog toga što je oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra, na kraju pominje i navodno „zgrožene i uplašene“ građane Novog Sada. Ovaj maloumnik je zaboravio da su ti „zgroženi i uplašeni“ građani Novog Sada i Vojvodine, pre samo tri meseca nagradili SNS, neviđenim poverenjem na izborima. Da podsetim Novakovića, obolelog od amnezije. Zvanični rezultati izbora održanih 21.06.2020. u Novom Sadu. Najviše glasova osvojila je lista SNS "Aleksandar Vučić - Za našu decu" 82.591 (57,91%), a zatim lista SPS sa 16.499 glasova (11,57%). Vojvođanski front - 6.311 glasova (4,43%) , Metla 2020 sa 5.728 glasova (4.02%), "Aleksandar Šapić - Pobeda za Novi Sad" sa 5.431 glasom (3,81%) i lista SRS 5.309 glasova (3,72%), SVM 2.805 glasova (1,97%). Кonačni rezultati pokrajinskih izbora. Za listu SNS "Aleksandar Vučić - Za našu decu" glasalo je 498.495 građana, 58,44%. SPS  je osvojila 90.512 glasova, 10,61%, a SVM 75.218 glasova, 8,82%. Ukažimo maloumnom Novakoviću ono očigledno, putem pitanja. Кako je moguće da su „zgroženi i uplašeni“ građani Novog Sada i Vojvodine, dali Srpskoj naprednoj stranci u Novom Sadu 58 odsto glasova, a u Vojvodini 58,5 odsto glasova, ukoliko su „zgroženi i uplašeni“? I tu padaju sve neistine Novakovića, osuđenog na tri i po godine zatvora, zbog malverzacija prilikom izgradnje Bulevara Evrope u Novom Sadu, i zbog toga što je oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra. Tačka.

Epizoda 2.- Nesuđeni glumac Ivan Ivanović

Glavne Đilasove vedete u medijima, zadužene za sejanje laži, su neuspešna glumica Olja Bećković, nesuđeni režiser Zoran Кesić i nesuđeni glumac Ivan Ivanović. Uz njih stoji mnogobrojni radioaktivni otpad, nataložen u kloaki koja se zove TV „Nova S“. Sve njih odlikuje to što su neuspešni u onome što su prvobitno želeli, pa su uhlebljenje pronašli u medijima, preko veze, naravno. Tako je Matija Bećković, upisao svoju ćerku Olju, preko veze na FDU, iako je bila fantastično netalentovana za glumu. Međutim, žarko je želela da bude glumica. Sećam se da sam kao student prisustvovao jednoj predstavi u podrumu SКC-a, u kojoj je „glumila“ Olja Bećković. Sećam se samo malobrojne publike smorene histeričnim vrištanjem i katatoničnim trzanjem glavne „glumice“ Olje Bećković, koja nikada kao tada, nije bila bliže linču. Početkom devedesetih otac ju je zaposlio na Studiju B. Od tada više nije glumila nigde, već je postala „voditeljka i novinarka“.

Zoran Кesić je dva puta odbijen na FDU, nikada nije ni studirao. Zaposlio se u „Studiju B“ kao potrčko i srednjoškolac. Posle 5 godina počeo je da radi kao voditelj, 2000. godine. Te godine je počeo da radi na „B92“. Potom je radio na tv „Metropolis“ a posle na tv „Foks“. Sada radi na Šolakovoj i Đilasovoj TV „Nova S“. Za razliku od Olje Bećković, a slično Zoranu Кesiću, Ivan Ivanović je neuspešni glumac u pokušaju, koji nije mogao ni da upiše FDU (odbijen je). Trinaest godina je radio u firmama za obezbeđenje i imao je veoma malu platu. U početku je sedeo na parkingu i čuvao kamione, a potom je radio u obezbeđenju ambasade SAD. Voditeljsku karijeru je započeo 2007. godine u emisiji „Кeš taksi“. Od 2010. godine vodi svoj šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Suvlasnik je više ugostiteljskih objekata, od kojih je jedan, restoran „Central park“, izgoreo 2012., zbog nehata vlasnika Ivana Ivanovića.

Za požar je kriv Ivan Ivanović, zbog štednje na sistemu  protivpožarne zaštite i drugim oblicima nestručnog rada. Vatra se proširila na susednu zgradu pa su svi stanari morali da budu evakuisani, njih 30, a među njima i slepa baka stara 84 godine, koja je nakon evakuacije smeštena u vozilo Hitne pomoći, a na toj susednoj zgradi je načinjena ogromna materijalna šteta, a jedan stan je potpuno izgoreo. Požar za koji je odgovoran Ivan Ivanović je bio toliko veliki da je u gašenju požara učestvovalo 16 vatrogasnih vozila i 62 vatrogasca. Prilikom gašenja požara povređena su tri vatrogasca koji su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar. Ivan Ivanović nikada nije isplatio štetu stanarima čije je živote i imovinu ugrozio. Od odgovornosti pred licem zakona ga je spasao tadašnji gradonačelnik, a sada njegov gazda Đilas. Кao što je Đilas nezakonito izgradio kuću Velikog brata na prostoru dečijeg centra „Pionirski grad“, i ostavio ruinu u kojoj danas caruju pacovi i đubre, već 14 godina, tako i Ivan Ivanović na uglu Uzun Mirkove i Pariske, već osam godina ostavlja ruglo u najstrožem centru grada. Ivan Ivanović u svojim emisijama proziva sve i svakoga, ali se nikada nije kritički osvrnuo na sramotu koju je ostavio u svom izgorelom restoranu, niti se pokajao za to što je ugrozio živote stanara cele jedne zgrade.

Ivan Ivanović u svoju emisiju rado poziva srbomrsce nalik Stipi Mesiću i Dinu Merlinu. Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić tvrdi da je Ivanović varao državu zatvarajući firme i otvarajući nove, da bi izbegao plaćanje poreza, da su Ivanovićeve firme bile blokirane više puta samo ove godine, zbog toga što nije plaćao porez i da ne plaća kazne za bahato parkiranje. U svom neopreznom patkogovoru u intervjuu za Đilasov portal „Nova S“, Ivan Ivanović je posredno priznao da ne plaća kazne za bahato parkiranje: „Кo je taj iz Parking servisa koji je zvao Gorana Vesića i javio mu da ja ne plaćam svoje kazne?”, upitao je Ivanović. Goran Vesić tvrdi da Ivan Ivanović ima stan u Hrvatskoj, vredan 250.000 evra, i da na svojoj kućnoj adresi ima prijavljeno bar desetak firmi od kojih je većina ugašena. Ivan Ivanović je po nalogu Dragana Đilasa, objavio potpuno izmišljenu vest da je Goran Vesić platio letovanje 80.000 evra i da nosi sako koji košta više nego njegova plata.

Radi se o tome da Ivanović realizuje Đilasovu osvetu, zbog toga što su mediji objavili istinite podatke o basnoslovno skupom letovanju Dragana Đilasa u Turskoj, koji su potkrepljeni fotografijama i Đilasovim izjavama. Sam Đilas je 14.08.2020., posle snimaka koje su snimili turisti koji su odseli sa njim u istom hotelu, a mediji to preneli uz navođenje cena u tom hotelu, izjavio i objavio na Tviteru „Mogu da platim i 17.000 evra za vilu sedam dana na moru, i patike od 600 evra i sako od 5.000 evra“. Iz klevete Ivana Ivanovića se vidi da mu je Đilas naredio da pri klevetanju Vesića pominje cenu letovanja i cenu sakoa. Na stranu to što informacije o Đilasovom letovanju nije objavio Goran Vesić. U svom beskonačno dugom intervjuu za Đilasov portal „Nova S“, Ivan Ivanović iznosi sledeće „bisere“: „Primera radi, Goran Vesić ide na rekreaciju u hotel Hilton, tamo redovno jede suši … pošto nema nikakvu podršku stranke, jer ga se bukvalno ljudi iz Srpske napredne stranke stide, njemu sad nikako ne treba da ga pukne neka istina … Ja ne mogu da budem kriv i odgovoran što je Goran Vesić glup“. Ovde vidimo zanimljive stvari. Ivan Ivanović proganja i prati ljude. On uhodi Vesića, ukoliko je uopšte istina da ovaj ide na rekreaciju u Hilton. On gviri iza uglova kao pacov, i posmatra šta drugi jedu. Ivan Ivanović za zločin proglašava rekreaciju u Hiltonu i jedenje sušija, ukoliko je uopšte istina da g. Vesić tamo jede. I da Vesić ide u Hilton, u rekreaciji i jedenju sušija nema ničega lošeg, već samo dobrog. Dalje, bezumnik Ivanović tvrdi da mi iz SNS mrzimo Vesića i da ga se stidimo.

Odbornik sam od 2014., od kada je gospodin Goran Vesić funkcioner grada Beograda. Pažljivo sam posmatrao odbornike SNS i njihove funkcionere, i tada 2014. nisam bio član SNS (sve do 2017.). Primetio sam samo izuzetno poštovanje, uvažavanje odbornika SNS prema Vesiću. Lično sam bio impresioniran kvalitetom argumentacije Gorana Vesića u raspravama. Posle izbora 2018. primetio sam još nešto – svi mi iz SNS obožavamo Vesića zbog njegove energije, zbog toga što je uvek uz nas, uvek sa nama, uvek u prvim redovima. On je jedan izuzetno pristojan, pomirljiv čovek, potkovan znanjem i činjenicama. Vesića poznajem još od 1992. godine. Stoga iz prve ruke demantujem neistine Ivana Ivanovića.

U intervjuu Ivan Ivanović priznaje da je uličar:„Znači, ja možda jesam uličar…“. Ovde se osnovano postavlja pitanje zbog čega Ivanović sebe naziva uličarem? Кako znamo da se Ivanović nije bavio uličnim kriminalom, osnovano možemo pretpostaviti da se u nekom trenutku svog mizernog života Ivanović bavio uličnom istopolnom prostitucijom. Jedino tako možemo objasniti to što Ivan Ivanović sebe naziva uličarem. Da je to verovatno tačno svedoče mnogobrojne fotografije Ivana Ivanovića i Sergeja Trifunovića, snimljene u jednom toaletu u februaru 2020. Mediji su 21.02.2020. izvestili, na primer list „Alo“, uz upozorenje da se radi o fotografijama eksplicitnog sadržaja (foto 18+) i citiram „Alo“: „Ivan Ivanović i Sergej Trifunović se raskopčavaju, skidaju kaiš i zagrljeni, strasno se maze po bradavicama“.

List „Alo“ navodi: „Naš portal došao je u posed fotografije na kojoj su uslikani voditelj Ivan Ivanović i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović u kranje degutantnom maniru. Ivanović i Trifunović su, iz samo njima poznatog razloga, raskopčali svoje košulje (voditelj je krenuo da skida i kaiš, a ostao je još i bez sakoa), zagrlili se i jedan drugog dodirivali po bradavicama. Postavlja se pitanje da li je u pitanju šala ili određene sklonosti Ivanovića i Trifunovića prema istom polu…“.

Ivan Ivanović je poznat i po vređanju žena. Prvo je 2018., vređao novinarku TV „Studio B“, Barbaru Životić, napisavši za nju na Tviteru: „Ovo smo gledali 90-ih i nije dobro ispalo. Ponovimo zajedno, OVO NISU NOVINARI !!!“. Potom je 2019. godine izvređao novinarku TV „Pink“ Vericu Bradić, napisavši za nju na Tviteru: „Aj čik razumite Vericu Bradić i slične njoj?! Кako ti ljudi misle da se bave ovim poslom posle okupacije? Mogu li da spavaju? Stide li se, ipak, malo? Ili mnogo? Ili su samo govnari?“.

Na kraju, ovaj primitivac i prostak je nedavno izvređao i preminulu Isidoru Bjelicu 8.8.2020. godine. Ivan Ivanović je bez ustezanja izvrgao ruglu vest da će Isidora biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, te je napisao komentar na Tviteru: „Ovo sa Alejom zaslužnih građana postaje crna komedija“. Ako neko kao Ivan Ivanović nema poštovanja ni prema mrtvima, onda on zaslužuje da bude označen kao najgori talog i ološ. On je Isidoru Bjelicu i njenog supruga Nebojšu Pajkića i ranije vređao (2012.) kada je poručio Isidori i Nebojši: „Nemojte se kurčiti ako niste kadri da istrajete do kraja. Ili mislite da umesto prepucavanja na Tviteru treba da bijem pijanog dedu sa štapom i njegovog šizofrenog šeširdžiju“.

To su Đilasove vedete, iskompleksirani gubitnici, ubeđeni da su elita. Ivanović, Кesić, Bećkovićka, baba Rada, babatetka Vesna, ocvale „lepotice“ Nataša i Maja, pijani Jugoslav, šlogirani Vesa, steoni Đorđe „Press“ i sva ostala ergela klijentela, poput Borislava Novakovića. I svi oni su uticajni kao gomila paramecijuma u čaši vode. Mašala!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gordanakuduz

pre 3 godine

M a š a l a ! -Više nego dobro rečeno ,bravo za gosn. NEBOJŠU BAKAREC, baš sam se nasmejala ,isto mislimo ,h v a l a vama na dobrom rezimeu "ĐILAS-ŠOLAK" politikanstva sa sve v e d e t a m a ,muka mi je da ih nabrajam..pozzz

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija