• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

29.11.2020

19:01

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BRAT GOJKO

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BRAT GOJKO

Podeli vest

Kad Sinišu Malog optuže da ima 24 stana na moru u Bugarskoj, onda je to afera, čak i onda kada se dokaže da čovek ima samo jedan jedini, stan jelte. Kada za Andreja Vučića napišu da je vlasnik "Franša", da ima lanac pekara, da otima najbolje poljoprivredno zemljište širom Vojvodine, da kontroliše čak i neke plantaže marihuane, onda je to još veća afera iako je očigledno, iako je nepobitno dokazano da su u pitanju samo bolesne laži.

 

Ali kada se otkrije i neporecivim činjenicama dokaže da Gojko Đilas, rođeni brat Dragana Đilasa, ima 28 milionski vrednih kuća, stanova, lokala i garaža na najskupljim lokacijama u Beogradu, kada se utvrdi da je firma dotičnog Gojka preko posrednika vilu na Dedinju za bagatelnu cenu prodala ženi direktora "Krušika" (onog istog "Krušika" koji Đilas i đilasovci napadaju sve pokušavajući da strašnim lažima sruše srpsku namensku industriju), e onda to nije afera, onda to nije tema ni za koga, osim za Informer, TV Pink i još dva, dva i po medija. Svi ostali ćute, ni reč o tajkunu i njegovom bratu ne smeju da zucnu. Zašto? Zato. Kako? Eto tako.

Kad Aca Lukas u "Hit tvitu" profesionalnom i odlučnom reakcijom voditeljke Verice Bradić bude prekinut u pokušaju da uživo u emisiji razvije tezu o "jednokratnoj" ili "dvokratnoj" upotrebi Žakline Tatalović, onda se ekspresno natraške izvrne istina i od očigledne laži pravi se nacionalna drama - Žaki se proglašava za vrhovnu žrtvu, prave se specijalne emisije, izdaju se saopštenja, a čak i ministarka Zorana se uključi u prljavu kampanju na strani drugosrbijanske žute-ološ elite.

Ali kad Vučićevog starijeg sina Danila optuže da je najcrnji mafijaš samo zato što je u nekom kafiću gledao utakmicu, a tu negde za susednim stolom su se našli i neki navijači; kada predsednikovoj ćerki Milici otvoreno prete silovanjem, kada mu za najmlađeg, trogodišnjeg Vukana napišu da je pašče (!?!), onda svi, ali baš svi "nezavisni" mediji ćute, niko ni reč da kaže o bolesnoj kampanji čija je, iz aviona se to vidi, osnovna i jedina svrha priprema likvidacije Aleksandra Vučića. I ćuti, naravno, i ministarka Zorana. Zašto? Zato. Kako? Eto tako.

I sve vam je to tako. I nema nikakvog objašnjenja, i ne važi nijedan argument. Računa se samo mržnja. Gola, bolesna mržnja. Ako sumnjate, ako imate bilo kakvu dilemu - samo negde na netu pogledajte kako ona baba-deda Srbijanka Turajlić traži da se spomenik Stefanu Nemanji pod hitno minira i sruši!?! To je sva njihova politika, na to - na rušenje, mržnju i besomučno laganje - sveo se sav Đilas i sva njegova i njihova politika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Informerski nabrekli vepar opet nezadovoljan stanjem u državi..a njemu dobro

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - DONALD TRAMP, VAŽNA LEKCIJA
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - DONALD TRAMP, VAŽNA LEKCIJA

Demokratija podrazumeva, ili bi bar morala da podrazumeva, da svaki glas svakog građanina vredi isto i da državom vlada onaj ko, u skladu sa zakonima, propisima i pravilima, dobije većinu glasova. Ali demokratije više nema. Davi se ona i ubija odavno, sistemski obesmišljava i liberalnim lažima obezvređuje, a evo upravo je ove nedelje ritualno likvidirana, u direktnom TV prenosu klana i doklana na izborima u SAD

08.11.2020

19:48

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija