• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

10.01.2021

17:25

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Zašto uopšte tražite drugog kandidata?

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Zašto uopšte tražite drugog kandidata?

Podeli vest

U nedostatku bilo kakvog smislenog plana ili programa, bez ikakve ideje ili ideologije, srpska se opozicija, evo već mesecima unazad, bavi izborom predsedničkog kandidata. Traže, jelte, onog jednog 'idealnog', onog koji bi 'sasvim sigurno' mogao da na tim izborima pobedi Vučića

Pa su nam tako na amerikanskoj 'Njuz maks Adriji' za Badnje veče, umesto praznične čestitke, servirali najavu kandidature Mladena Durića, poznatijeg kao vladika Grigorije, a dotični je onda iz Diseldorfa uživo objašnjavao da je već skupio 'trideset ili trista mučenika' koji su spremni da se žrtvuju za Srbiju (!?!). Malo pre toga, u novogodišnjem 'Danasu', i Marinika Tepić javnosti je saopštila kako joj 'godi' da bude predsednička kandidatkinja, dok je onaj čačanski veselnik Boško Obradović u nekom intervjuu i na Tviteru objavio svoj 'vlažni san' da predsednički kandidat 'Dveri' bude 'veliki hrišćanski gospodin' Dejan Bodiroga (!?!).

I sve je to lepo, i sve je to krasno, nema nikakvog spora da u slobodnoj, demokratskoj zemlji svako ima pravo da kandiduje i sam sebe i sve druge, nego hteo sam ovde da uvaženi drugosrbijanski, žuti publikum upitam jedno, čini mi se, sasvim logično pitanje: A zašto se, gospodo, za predsednika ne kandiduje vaš lider Dragan Đilas? Šta je tu tačno problem?

Ako je Vučić, zaista, zli i prljavi diktator, šef mafije i 'bolesni picousti peder', čovek koji ništa dobro nije uradio za Srbe i Srbiju, pa zar to nije zicer, sigurica, laganica, rutinski poslić koji će vaš lider Đilas oposliti očas posla, bez ikakvih problema?!

Ako narod, kako u svakoj prilici tvrdite, ne može više očima da vidi Vučića, ako Srbi većinski podržavaju žutu opoziciju, pa zar ne bi sasvim logično bilo da predsednički kandidat bude lider te i takve opozicije?! Ako je Vučić, zaista, zli i prljavi diktator, šef mafije i 'bolesni picousti peder', rečju čovek koji nikada ništa dobro i korisno nije uradio za Srbe i Srbiju, pa zar to nije zicer, sigurica, laganica, rutinski poslić koji će vaš lider Đilas oposliti očas posla, bez ikakvih problema?!

Ili ipak ništa nije tako? Ili će biti da i sam Đilas i svi ostali takozvani i samozvani lideri nazoviopozicije vrlo dobro znaju da na predsedničkim izborima, kad god oni bili, nemaju ama baš nikakve šanse, pa onda zato traže nekoga koga bi isturili ispred sebe da bi taj neko, umesto njih, 'slavno poginuo'?!

Dajte, bre, da se jednom zasvagda više ne lažemo i ne foliramo. I da svi shvatimo i razumemo prostu istinu - mi danas i ovde imamo posla sa ljudima koji hoće vlast bez izbora. Sa onima koji hoće da otmu državu. Njima je jedini plan nasilje. Njihova jedina ambicija je lično bogaćenje.
Svako ko tvrdi drugačije ili je glup ili ima lični interes da se pravi glup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cale

pre 3 godine

Opozicija, tako reći, hoće vlast bez motike. Ko drukčije kaže, sam sebe laže.

Aleksandar

pre 3 godine

Vazno da su se ovi na vlasti naradili, ne bi umeli motiku ni da nacrtaju! Niti jedan od ovih pacenika na vlasti nema dana radnog staza van politike, pocesvi od njihovog "vrhovnog VODJE"!!!!!!

nabijem vas na Sebastijana

pre 3 godine

Što volim da zajebavam ovog gergu glodura i p(l)aćenike iz partije. Toliko se trude jadnici da nas ubede kako je AVAV spasitelj i otac nacije, da je partijska istina „prava i jedina". Teletabisi iz partije šatro fanatično brane vođu, a svi znamo da su tamo samo zbog para i interesa. Jadno...

Mikica

pre 3 godine

Mislim da ste se samo malo usrali. Plasite se kandidata bez putera na glavi, jer ce da otrese ovog klovna. Provlacite PREVENTIVNO Grigorija danima kroz novine, a nista jos nije ni rekao. Dakle, usrali ste se, to je to.

Predrag

pre 3 godine

Ja i sve koje znam ne mrzimo ga ,nego bi ga zubima zaklali !!! Zasto??? Ha ha ha...jer je isti i jos gori od zute bagre i sada skupljeni crveni,zuti,radikalni,g17,dss...olos zulumari po Srbiji Podmece ova vasa retardirana njuska,nakaza od coveka DJILASA KOGA NAROD ISTO MRZI I NA OCI NE MOZE DA VIDI KO I VASEG ZVALAVOG SIPTARA!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija