• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

17.03.2021

13:59

KOLUMNA IVANA RADOVANOVIĆA: Zahvalnica

Kolumne

KOLUMNA IVANA RADOVANOVIĆA: Zahvalnica

Podeli vest

Evo, pošto sam se pre više od mesec dana, kao građanin koji poštuje državu i njene preporuke, revakcinisao, vreme je i da se zahvalim

Najpre svim stručnjacima, raznim kovid Kardašijanima tipa Radovanović-Panić, koji su, ne bi li bili poznati, i tih mesec dana, i mesecima pre, zakukavali, kevtali, pljuvali, dodavali, dizali frku i paniku, dokazivali da ništa ne valja, smenjivali Krizni štab, sipali so na ranu, dnevno nas saranjivali, sumnjali u sve, kenjali po svemu i mutili ovu kovid vodu sve do ovog, novog zatvaranja. Pretpostavljam da će i time biti nezadovoljni, pa im i zato, unapred, hvala.

Zahvaljujem i svim u grupu ujedinjenim medijima, koji su se bavili ne novinarstvom nego kontrolom svega i svačega, pa i kovida, kojima nikada nije bilo dovoljno mrtvih, koji su i državu i Krizni štab seckali na froncle, koji su pozivali na proteste, davali prostor dežurnim kovid Kardašijanima, podržavali istovremeno i ugostitelje i one koji bi da ih zatvore, uživali u nesreći sve nadajući se da će biti još veća, likovali kada brojevi skaču, davali prostor antivakserima, smenjivali Vesića, pljuvali svakog ko nešto dobro kaže i činili sve da stignemo do novog zatvaranja. Kako će brzo i za to da nađu krivca (Vučić, ko drugi), hvala im, baš, i na tome.

Kovid Kardašijani

Najpre hvala raznim kovid Kardašijanima tipa Radovanović-Panić, koji su, ne bi li bili poznati, kenjali po svemu i mutili kovid vodu sve do ovog, novog zatvaranja. Pretpostavljam da će i time biti nezadovoljni

Posebno hvala članovima Kriznog štaba koji nisu znali da svima njima pokažu srednji prst i kažu 'Marš', nego su požurili da izbegnu odgovornost i da ni slučajno ne budu za nešto krivi tim ujedinjenim medijima i Radovanović-Panić selebritijima i drugim kovid starletama. Hvala im, od srca, što su vreme trošili po televizijama, i pričama o neophodnosti zaključavanja skidali odgovornost sa sebe, umesto da su krenuli po Srbiji, vukli ljude za rukav i ubeđivali ih, one po raznim Žagubicama, Mrčajevcima, Sentama, Vladičinim Hanovima, Sjenicama... da je jedini naš spas vakcina. Hvala im, dakle, što im je lakše bilo da skoknu do prvog studija, nego do Bačke Palanke ili Bajine Bašte, sve sa paketom vakcina.

Na kraju, hvala i državi, jer nije sve te zajedno oterala u tri materine, i popila sankcije Brisela zbog nedemokratskog postupka, nego odlučila da meni, revakcinisanom, zabrani da odem do Dimitrija, revakcinisanog, i popijem kafu. Dimitrije je posebno zahvalan, baš će lepo da zaradi, taman da podeli plate, kad bi se zezali.

No, on i ja smo, ipak, manjina, takvih kao što smo mi ima tek nešto manje od milion. A zašto nas ima samo toliko? Pa zato što je svima koje sam pobrojao bilo lakše... I hvala im na tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 3 godine

Kao i uvek do sada. Svaka cast. Od takodje revakcinisanog.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija