• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

21.03.2021

20:05

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Afera "Cvijan"!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Afera "Cvijan"!

Podeli vest

Lažna afera 'Cvijan' govori sve o Đilasu i njegovima. Baš sve. O njima i njihovoj spremnosti na najveće zlo i na najgrozniju laž. O tome da oni više uopšte ne biraju sredstva u pokušaju da destabilizuju Srbiju i da ovu zemlju gurnu u novi krug haosa u kome bi onda možda mogli da otmu vlast i da ponovo nekažnjeno kradu državne i narodne pare

Suočeni sa strašnom 'Mauricijus' istinom, đilasovski propagandisti su iz arhive izvukli ličnu tragediju advokata Vladimira Cvijana, nekada savetnika Borisa Tadića i potonjeg poslanika i funkcionera SNS, pa su onda apsolutno bez ikakvog dokaza lansirali priču da je Cvijana januara 2018. ubio neko iz vrha vlasti, pa onda zataškao zločin!?! Kao jedini 'argument' za svoju bolesnu teoriju zavere iskoristili su to što smrt advokata nije bila tema u medijima.

I onda su danima svesno i namerno lagali, pokvareno, pakosno, zlobno insinuirali da je Cvijana ubio lično Vučić (jer ko bi drugi, jelte), onda su pustili botove sa lanca da po društvenim mrežama šire bolesne laži o 'ubistvu čoveka koji je znao sve prljave tajne SNS mafije' (!?!), onda su 'Danas' i TVN1 tu gebelsovsku laž i bolesnu izmišljotinu plasirali kao najvažniju vest na nacionalnom nivou.

Monstruozna laž o advokatu Cvijanu samo je početak. Saterani u ćošak, suočeni sa sada već izvesnom političkom propašću i krivičnom odgovornošću svoga lidera, đilasovci će sada zaigrati na sve ili ništa, najprljavije moguće

 

E, ali onda se pojavio njihov Milan Ćulibrk, urednik njihovog hejterskog nedeljnika 'Nin', i na njihovoj N1 kod njihove Minje Miletić rekao da to ništa nije tačno, da su se oni u 'Ninu', pre više godina, bavili 'slučajem Cvijan' i da su utvrdili da je reč o samoubistvu, pa zato ništa nisu ni objavili.

I? Šta se desilo posle toga? Ništa! 'Danas' je nastavio da bolesno laže o 'sumnjivoj smrti Cvijana', potpuno ignorišući Ćulibrka (!?!), a ovi ostali su se napravili blesavi i prešli na druge, nove laži i izmišljotine ne bi li nekako zatrpali otkrića o desetinama miliona evra koje je njihov vrhovni gazda Đilas posakrivao po tajnim računima širom sveta. Od izvinjenja porodici Cvijan, javnosti, čitaocima i gledaocima koje su danima svesno i namerno lagali nema, naravno, ništa.

Kako god, tek ovo nije kraj, ovo je samo početak. Saterani u ćošak, suočeni sa sada već izvesnom političkom propašću i krivičnom odgovornošću svoga lidera, đilasovci će sada zaigrati na sve ili ništa, najprljavije moguće. Lagaće, izmišljaće, optuživaće bez dokaza za najteža krivična dela sve one koji stoje na putu njihovom planu da Srbiju ponovo vrate u status 'dosističkog preduzeća', u kome bi Đilas i njemu slični mogli ponovo slobodno i nekažnjeno da kradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Bolje biti hejter nego lopov i čovek bez karaktera kao ti..smrdiš na lopovluk i više ne znaš šta lupaš..i vidiš li u kakvoj zemlji živimo? Šta ako te neka budala prebije na ulici jer si antipatičan?..napravili ste od zemlje i naroda banana državu..

Djiki

pre 3 godine

Dzabe zubato cudoviste branis zlikovca,lesevi isplivavaju....zajedno cete na robiju

Saradžogla

pre 3 godine

Молим упослене у ИНФОРМЕРУ да сами напишу неколико коментара на рачун Вучићевића јер грехота да стално буде - КОМЕНТАРА 0.

zoran

pre 3 godine

Gluposti komentarisati je baš ono - bljak. Nije ovo kolumna - samo gomila nabacanog smeća. Nije on novinar.

zoran

pre 3 godine

Ne smeju da objave komentare...toliko o otvorenosti.

zoran

pre 3 godine

Druge komentare, koji nisu baš po volji urednika..koji izmišlja atentate, državne udare, vređa ljude i narode..čovek bez karaktera i sramota Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija