• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2021

13:47

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Đilasovi čvarci!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Đilasovi čvarci!

Podeli vest

Neverovatna je lakoća sa kojom takozvani slobodni i još takozvaniji nezavisni mediji prećutkuju Đilasove tajne račune. Činjenica da su jednom od lidera opozicije - bivšem gradonačelniku, ministru i, da se ne lažemo, vladaru Srbije - po ofšor zonama širom sveta nađene desetine miliona evra nije tema ni za N1, ni za 'Danas', ni za sve ostale, ali ne zato što to nije tema, nego zato što im je tako naređeno i plaćeno

Fakat da ti šatro profesionalni mediji, istovremeno, bez ikakve zadrške prenose očigledne laži Dragana Đilasa da je baš sve falsifikat i da mu se ofšor računi podmeću da bi on bio 'politički unapšen' (!?!) samo je još jedan konkretan dokaz da ti 'nezavisni novinari' nisu zapravo ništa drugo do propagandisti koji moraju poslušno da odrađuju ropsku porciju tajkunskih čvaraka.

Elem, jasno je da niko inteligentniji od Marinike Tepić i niko bistriji od Borka Stefanovića ne može da poveruje u Đilasovu medijsku odbranu. Pa zar bilo ko kome koeficijent inteligencije nadmašuje broj cipela može i da pomisli da je moguće da su Siniša Mali i Milorad Vučelić seli jedan dan oko podne tamo negde u desku 'Novosti' i izmislili baš sve - i imena tajkunskih firmi i brojeve računa po bankama i investicionim fondovima i Luksemburg i Holandiju, i Mauricijus i Hongkong, i Moldaviju i Bugarsku i Delaver?! Pa zar bilo ko pismeniji od onog Đilasovog Dejana Bulatovića može da poveruje da bi i ministar finansija i Uprava za borbu protiv sprečavanja pranja novca, pa i sam predsednik države najozbiljnije govorili o 'Đilasovim tajnim računima', a da je sve to samo izmišljotina i samo falsifikat?!

Biće vrlo zanimljivo videti šta će i Đilas i svi njegovi satrapi reći kada uskoro stignu zvanične potvrde njegovih milionskih mućki, utaja i mahinacija. Hoće li onda Đilasa proglasiti za žrtvu svetske zavere?!

Naravno, dakle, da i oni znaju da je sve što je objavljeno tačno. I naravno da razumeju da će Dragan Đilas, pre ili kasnije, morati krivično da odgovara za milionsku utaju poreza i pranje novca, ali sve te dosističke medijske i parapolitičke sluge dobro razumeju da će Đilasov kraj biti i njihov kraj. Pa onda gledaju, jelte, kako da spasu šta se još spasti može, da kupe još koju nedelju, još koji mesec, da se naplate i još koji put nasisaju tajkunske sise.

Biće, na kraju, vrlo zanimljivo videti šta će i Đilas i svi njegovi satrapi reći kada uskoro, mnogo brže nego što se nadaju, stignu i zvanične potvrde njegovih milionskih mućki, utaja i mahinacija. Hoće li onda da optuže vlasti Mauricijusa, Hongkonga, Švajcarske, Holandije, Luksemburga da su Vučićevi botovi i krezubi sendvičari? Ili, može biti, planiraju da Đilasa proglase za žrtvu svetske zavere?!

Da se iza svega ne krije pljačka desetina miliona evra para svih građana Srbije, možda bi sve ovo bilo i smešno. Ali nije. Nimalo. Znam, pouzdano, ni Draganu Đilasu ovih dana baš ništa nije smešno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 3 godine

Gospodine Vučićeviću, pratim vaše kolumne godinama i izuzetno cenim vaše analitčke sposobnosti i metode povezivanja, provere i ukrštanja više informacija u cilju dobijanja činjenica koje su jedino merilo izvornog i nezavisnog novinarstva. Nikada do sada nisam komentarisao tekstove, niti ću to činiti ubuduće ali ovaj put bih želeo da iskoristim priliku i da vam ukažem na jednu vest iz Dnevnog Avaza koja nije u direktnoj relaciji sa vašom kolumnom. Na sledećem linku https://avaz.ba/vijesti/bih/640501/avaz-na-licu-mjesta-velike-guzve-u-beogradu-oni-koji-nemaju-zakazan-termin-nece-se-moci-vakcinisati gde se izuzetno perfidno i u cilju degradacije i omalovažavanja krajnje humane akcije države Srbije pravdaju vlastiti neuspesi i nesposobnosti BIH vlasti, navodeći da vakcine za građane bivših YU republika imaju rok trajanja do 29.3. Molim vas da ovo iskoristite na pravi način i ukažete javnosti kakvo licemerje vlada u pojedinim medijima susedne države. S poštovanjem, Branko Mirković

zoran

pre 3 godine

Krezubi sendvičari se raspisali...ma, hajde. Neko krade pare, a neko ubija ljude okolo...sa kojima ste vi?

dragan

pre 3 godine

Mislim da ce se obistiniti izjava vuka jeremica da cete se uskoro pravdati na sudu na osnovu neuracunjlivosti .

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Afera "Cvijan"!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Afera "Cvijan"!

Lažna afera 'Cvijan' govori sve o Đilasu i njegovima. Baš sve. O njima i njihovoj spremnosti na najveće zlo i na najgrozniju laž. O tome da oni više uopšte ne biraju sredstva u pokušaju da destabilizuju Srbiju i da ovu zemlju gurnu u novi krug haosa u kome bi onda možda mogli da otmu vlast i da ponovo nekažnjeno kradu državne i narodne pare

21.03.2021

20:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija